TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Daudz laimes dzimšanas dienā, Paloma!!!

Daudz laimes dzimšanas dienā, Paloma!!!

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Nu, ko!!! Labāk vēlāk nekā nekad... Un tāda lieta ir pietiekami nozīmīga, lai to neapspriestu tikai miljona spēlē, bet lai tai izveidotu atsevišķu sadaļu... lai arī ar novēlošanos...

Un tātad

Daudz laimes dzimšanas dienā!!!!! Vēlu, lai viena desmitā daļa sapņu piepildās, bet pārējie lai paliek sapņošanai!!!!!! Lai iet labi tur tais salās un mēs gaidām bildes.... Tu vēl vairāk kā pēc nedēļas brauksmi, bet mums jau tevis pietrūkst...

http://sweb.cz/savagegarden/cake.gif

0

2

pievienos sandai! paloma ar dzimshanas dienu tevi :rose: velu viss to labako un viss to smukako

0

3

reku viena loti forsha bildite...jutat it ka vibre un kustas ^_^

Fractal...

0

4

Pievienojos!!!!!!!!!!  :rose: :rose: :rose: :rose:  :rose: :rose: :rose: :rose:

0

5

Nu man tev Paloma ir jaatvainojas, ka šitā tevi piemirsu apsveikt.  :blush2:  Bet nu laboju savu kļūdu...
Man tev negribas vēlēt tradicionālo - Daudz laimes dzimšanas dienā... Bet gan novēlēt ticību sev, valkāt vienmēr rozē saulesbrilles, dzīvespriecīgu smaidu, spēju sapņot pat ar vaļējām acīm, vienmēr degošu acu skatu un milzum daudz mīlestības - un tā ik dienas. Lai gan domāju, ka tev tā visa ir pār pārēm, bet vēlu tev to nepazaudēt nekad, nekad. Sirsnīgi APSVEICU!!!  :rose:

0

6

Paloma, apsveicu!!!
Lai Tev dzīve ir rožu dārzs un sirdī vienmēr pavasaris!!!
:rose:    :rose:    :rose:    :rose:    :rose:

0

7

ārprāts... Paldies jums milzīgs visām!!!!!!!!!! Paldies par skaistajiem novēlējumiem!!! Jūs esat vislabākās!!!!  :heart:

albalonga написал(а):

Lai iet labi tur tais salās un mēs gaidām bildes.... Tu vēl vairāk kā pēc nedēļas brauksmi, bet mums jau tevis pietrūkst...

Bildes būs obligāti!! Ai, man arī jau jūsu pietrūkst!!! :(

0

8

Dārgā, es Tevi jau vienu reizi apsveicu, bet varu to izdarīt vēl vienu reizi un novēlēt no visas sirds Tev laimīgu dzīvi, kurā ir labi, draudzīgi, izpalīdzīgi cilvēki... daudz mīlestības un, protams, veiksmes... jo dzīvē tā vienmēr noder.
http://www.bestbirthdays.com/Portals/0/happy-birthday-candlesmain.jpg

un PROTAMS VĒLREIZ :
http://www.ecards-passion.net/ulybka-art/images/happy-birthday-fireworks-espanol-2.jpg

0

9

Es pievienojos visiem sveicieniem! Šī taču Tev ir nozīmīga jubileja! 18 kā nekā! :dance:
MILZĪGI un ārkārtīgi SIRSNĪGI sveicieni (ar novēlošanos, bet tik un tā) Tev, mīļā šajos svētkos! :kiss:
Lai VISS izdodas un lai iecerētais piepildas! Turies! :rose:

Отредактировано missy (09.03.2007 22:50)

0

10

Julia
missy
Paldies, dārgās!!! :)

0

11

:kiss:  Atvainojos, Paloma ,ka neapsveicu vakar ! Bet labaak veelaak nekaa nekad !

Apsveicu un noveelu tev visu visu to labaako  :rose:

0

12

Ilze
Paldies!!!! :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Daudz laimes dzimšanas dienā, Paloma!!!