TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 109. sērija

El Clon: 109. sērija

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

0

2

Ak, nabaga Dora!!! Vispār sasiešanās ar Albjeri bija lielākā kļūda viņas dzīvē..Var jau saprast, ka Daniels netic viņai, bet tas nemaina to, cik smagi viņai dzirdēt visus tos vārdus.. Un vēl Albjeri paziņo, ka Dora nav viņa māte.. nabadzīte :(
Alīsija... Tik celsirdīgi piekritusi aizvietot Kristīnu!! Kā tracina!!!
Natija jau zudusi par tālu..Pat neieklausās vairs, ko viņai saka..skumji, ka narkotikas viņai svarīgākas par Alehandro.
xi, xi..kašķis starp Ranju un Hadi :D Ai..tā Ranja arī! Ja Hade gribētu, tad Saids jau sen būtu viņu pametis! un vispār Hade viņai tak bija skaidri pateikusi, ka negrib būt ar Saidu..bet šī vienalga akla! Un vēl stāvoklī tagad... Ciest nevaru Aminu! (ja tā viņu sauc :D )
Ak, Soraida..ari bez Hades grēko zīlējot biezumos un vēl to meiteni noved no ceļa. ak, sievietes :D

Ak, jāa.. Hade grib savaldzināt Zeinu un tāda veidā panākt, lai viņš dara visu, ko viņa grib.. Un kā viņa to iedomājas? Ka Zeins iemīlēsies un gribēs palaist vaļā? Viņai ar iemīlējušos Saidu par maz? :D

0

3

aNgeL написал(а):

Ak, nabaga Dora!!! Vispār sasiešanās ar Albjeri bija lielākā kļūda viņas dzīvē..Var jau saprast, ka Daniels netic viņai, bet tas nemaina to, cik smagi viņai dzirdēt visus tos vārdus.. Un vēl Albjeri paziņo, ka Dora nav viņa māte.. nabadzīte :(

ahaa.. tās ir drausmas! Man kraut Albjeri gribējās, kad viņš to pateica!!! Kā iedrošinās??? ķēms... Un Daniels arī idiots, piedodiet, tik nešaubīgi pieņem, ka Dora ir tā, kas melo...

aNgeL написал(а):

xi, xi..kašķis starp Ranju un Hadi :D Ai..tā Ranja arī! Ja Hade gribētu, tad Saids jau sen būtu viņu pametis! un vispār Hade viņai tak bija skaidri pateikusi, ka negrib būt ar Saidu..bet šī vienalga akla! Un vēl stāvoklī tagad... Ciest nevaru Aminu! (ja tā viņu sauc :D )

hihi, kā man patika kā Hade metās virsū viņai! Bet saprotu Hadi!!! Redzams gan, ka tur viņiem nekādas sieviešu solidaritātes nepastāv, pat ja pašai Ranjai tas būtu izdevīgāk, ja Hade pazustu no Saīda dzīves. Un ja Amina ir viņas māsa, tad to es arī neciešu, tāda kūdītāja!!!

aNgeL написал(а):

Ak, Soraida..ari bez Hades grēko zīlējot biezumos un vēl to meiteni noved no ceļa. ak, sievietes :D

tas gan, tas gan :D ak, bet man tā patīk viņas pareģojumi! :love:

aNgeL написал(а):

Ak, jāa.. Hade grib savaldzināt Zeinu un tāda veidā panākt, lai viņš dara visu, ko viņa grib.. Un kā viņa to iedomājas? Ka Zeins iemīlēsies un gribēs palaist vaļā? Viņai ar iemīlējušos Saidu par maz? :D

es par to pašu padomāju! :D No vilka bēg, lācim rīklē - vai kā tur bija tas teiciens. :D

Un beigas... Nez, es paliku kkādā tādā dīvainā sajūtā... ka Saīdam zināmā mērā ir tainsība. Ok, ne jau pirmo reizi ir doma, ka Lukass nav pelnījis tādu Hadi, ka viņš ir pārāk... gļēvs? Pārāk... nekāds. Diemžēl mīlestība ir akla un Hade viņu mīl. Bet tas, ka Saīds teica, ka Lukass neko nedara, kad viņa taisās precēties atkal ar citu utt. - man viņa vārdi arī it kā atvēra acis.... Lukass nav spējīgs uz trakulībām Hades dēļ, viņam visu vajag sakārtoti un loģiski... kaut kā tā... :/

0

4

Paloma написал(а):

Un Daniels arī idiots, piedodiet, tik nešaubīgi pieņem, ka Dora ir tā, kas melo...

Nuu..es ar neticētu, ka Dora ir mana māte, ja godīgi.. tb man būtu vieglāk noticēt, ka nav..bet nu..Es vienalga neizturētos tā, kā Daniels!

Paloma написал(а):

hihi, kā man patika kā Hade metās virsū viņai!

jaaa...sieviešu kašķi!!!  :love:

Paloma написал(а):

Un ja Amina ir viņas māsa, tad to es arī neciešu, tāda kūdītāja!!!

Aha..tā pati! Šī čūska vispār nav pelnījusi precēties.

Paloma написал(а):

Bet tas, ka Saīds teica, ka Lukass neko nedara, kad viņa taisās precēties atkal ar citu utt. - man viņa vārdi arī it kā atvēra acis.... Lukass nav spējīgs uz trakulībām Hades dēļ, viņam visu vajag sakārtoti un loģiski... kaut kā tā... :/

Kaut kāda taisnība jau ir.. Lukasam trūkst motivācijas, bet nu nav tā, ka viņš galīgi neko nedara..tomēr riskē, vairāk gan riskē ar Hadi, bet nu....Tādēļ jau ir Daniels, kā otrā Lukasa puse :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 109. sērija