TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 110. sērija

El Clon: 110. sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

0

2

Ak, man vispār trūkst vārdu :D Lukass un Hade plāno slepenu bēgšanu..Kā tā var būt slepena, ja jau visa Lukasa gimene, ieskaitot nodevīgo Marisu, zina, ka šis devies uz Maroku? Es viņas vietā piezvanītu Saidam!
Kā man žēl Latifas.. Samira tā riskē ar savu māti.. Bail par viņu! un vēl tas brālis, kurš vislaik iejaucas Samiras dzīvē..
Aw, bet man patīk, kad Hade un Lukass tiekas drupās..lai gan šīs tikšanās diezgan banālas un garlaicīgas man liekas..toties skaistas :D
Ranja gan tagad gatava līdz debesīm lekt.. Varētu arī beigt vislaik pret Hadi būt..vai ta joprojām nesaprot, ka Hade negrib būt ar Saidu?
Un Kristīna..tik gadus pazīst Lukasu..pazina Diego..un nespēja atpazīt viņu skatienu Daniela acīs?? :D bet nu ok :D Seriālos jau parasti varoņi runā par skatieniem, bet tiklīdz pārējā sejas daļa maskā, tā neatpazīst :D
Wow..Zeins ieraudzīja Hadi..Tadāāām..cik negaidīti - iemīlējās no pirmā skatiena :D Bet patiesi un skaisti noraksturoja viņu Kristīnai vēlāk :) NAbadziņš vēl nezina, ka šī svešiniece kļūs par viņa sievu!! :D

0

3

aNgeL написал(а):

Ak, man vispār trūkst vārdu :D Lukass un Hade plāno slepenu bēgšanu..Kā tā var būt slepena, ja jau visa Lukasa gimene, ieskaitot nodevīgo Marisu, zina, ka šis devies uz Maroku? Es viņas vietā piezvanītu Saidam!

tiešām.... :D paklusētu viņš labāk...

aNgeL написал(а):

Kā man žēl Latifas.. Samira tā riskē ar savu māti.. Bail par viņu!

pēc šī tava teiktā es aptvēru, CIK līdzīgas ir Hade un Samira... Hade velk purvā Soraidu, Samira savu māti, nedomājot par sekām... :/

aNgeL написал(а):

Aw, bet man patīk, kad Hade un Lukass tiekas drupās..lai gan šīs tikšanās diezgan banālas un garlaicīgas man liekas..toties skaistas :D

laikam jau jāpiekrīt visam, ko saki :D

aNgeL написал(а):

Un Kristīna..tik gadus pazīst Lukasu..pazina Diego..un nespēja atpazīt viņu skatienu Daniela acīs?? :D bet nu ok :D Seriālos jau parasti varoņi runā par skatieniem, bet tiklīdz pārējā sejas daļa maskā, tā neatpazīst :D

nu, tā ir, ka runā par skatieniem, bet... nu es ar droši vien neatpazītu kādu cilvēku, ja viss pārējais tā nosegts... man šķiet. :D

aNgeL написал(а):

Wow..Zeins ieraudzīja Hadi..Tadāāām..cik negaidīti - iemīlējās no pirmā skatiena :D Bet patiesi un skaisti noraksturoja viņu Kristīnai vēlāk :) NAbadziņš vēl nezina, ka šī svešiniece kļūs par viņa sievu!! :D

ahaa, tas bija super, ka ieraudzīja viņu! Patiesībā šobrīd šis pāris mani visvairāk intriģē! Lai gan Daniela ierašanās Marokā arī ir kkas... Baigais pagrieziena punkts - kāzas, Daniels... Hades dzīve nu gan raiba... :)

Un vēl, ko es padomāju... ak,nu vai tiešām tā muļķa meitene vismaz vienreiz nevarētu kārtīgi parūpēties par savu alibi un pa ceļam paķert kkādu štruntu, nevis pārrasties tukšām rokām??? :D

0

4

Paloma написал(а):

pēc šī tava teiktā es aptvēru, CIK līdzīgas ir Hade un Samira... Hade velk purvā Soraidu, Samira savu māti, nedomājot par sekām... :/

Jāa.. Ja Daniels ir Lukasa jaunība, tad Samira Hades :D

Paloma написал(а):

ak,nu vai tiešām tā muļķa meitene vismaz vienreiz nevarētu kārtīgi parūpēties par savu alibi un pa ceļam paķert kkādu štruntu, nevis pārrasties tukšām rokām???

A man šādas domas neradās, jo man Hades skatiens ko citu teica :D

Paloma написал(а):

ahaa, tas bija super, ka ieraudzīja viņu! Patiesībā šobrīd šis pāris mani visvairāk intriģē! Lai gan Daniela ierašanās Marokā arī ir kkas... Baigais pagrieziena punkts - kāzas, Daniels... Hades dzīve nu gan raiba...

Ahaa..Visi savākušies Marokā! Vai tiešām satiksies Hade ar Danielu?

0

5

aNgeL написал(а):

A man šādas domas neradās, jo man Hades skatiens ko citu teica :D

acīmredzot es tā nemāku iztulkot skatienus :D

aNgeL написал(а):

Visi savākušies Marokā! Vai tiešām satiksies Hade ar Danielu?

vajadzētu.... laikam.... ne? :D takš ēna tuvojas viņai... runājot Soraidas vārdiem :D

0

6

Paloma написал(а):

acīmredzot es tā nemāku iztulkot skatienus

Man vienkārši likās, ka šī nav tā reize, kad Hade būs pieķerta..tas neiederējās te :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 110. sērija