TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 111. sērija

El Clon: 111. sērija

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

0

2

akk, tomēr izrādās, ka šoreiz Hade bija gudrāka... :D malacis, ka nopirka kko. Saīds aplauzās, jau bija gatavs, ka Hadei nekā nebūs :D

Man tā patīk Daniela mīlestība uz Maroku - kā viņš skrēja pa drupām, ar kādu seju skatījās tirgū visu... :love:

bet beigas... wow... Ali, turpat Hade... un Albjeri meklē Danielu, kurš izskatās kā Lukass... Ak, mani nabaga, nabaga nervi! :D

0

3

Paloma написал(а):

bet beigas... wow... Ali, turpat Hade...

wsp nesaprotu par ko runā :D Bet nekas :D

Paloma написал(а):

Man tā patīk Daniela mīlestība uz Maroku - kā viņš skrēja pa drupām, ar kādu seju skatījās tirgū visu...

Jāāā...Man arīī! Ārkārtīgi patīk  :love:  :love:

0

4

aNgeL написал(а):

wsp nesaprotu par ko runā :D Bet nekas :D

ah, nu kur sērijas beigās - Ali aizgāja meklēt Albjeri krustdēlu, kuru Albjeri teicās, ka Ali pazīs tikko ieraudzīs. Un Hade redzēja kņadu un paprasīja, kas notiek... vnk viss savelkas arvien ciešākā mezglā, visi arvien tuvāk viens otram un tas ir satraucoši! :D

0

5

Paloma написал(а):

ah, nu kur sērijas beigās - Ali aizgāja meklēt Albjeri krustdēlu, kuru Albjeri teicās, ka Ali pazīs tikko ieraudzīs

Šis bij forsi! un tik mistiski!! Un jāā - Hade turpat blakus - tas arī bij dikti forši!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 111. sērija