1.
[реклама вместо картинки]
2.
3.
4.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Desperate Housewives » Balsojam par DH BANERI!
1.
2.
3.
4.
Pēc dizaina man vislabāk patīk 3. es balsotu par to...lai gan tur tikai divas no visām. Vai arī 2. - jo tie āboli ļoti simbolizē šo seriālu!
Man patīk pirmais un otrais!
Tik forši, ka šis seriāls nopelnija atsevišķu sadaļu ! Vēl viens seriāls, kuru dievinu!!!!
Man patīk 2 un 3. Vairāk jau 2, jo tur viņas visas ir!
Tik forši, ka šis seriāls nopelnija atsevišķu sadaļu ! Vēl viens seriāls, kuru dievinu!!!!
Pilnigi piekrītu!
nu pēc izskata es par 1.vai 2. balsotu... Jo tur visas un tā.. Labāk patīk 1., bet spriežot pēc man esošā priekšstata, 2.labāks šim
Nu tā kā katrā postā parādās 2. variants, tad lieku otro.
Paldies par atbalstu! Es palūdzu Angel, lai izveido plašākas telpas šim seriālam, jo fanu ir pietiekami.. tagad varēsim izvērst diskusijas.. ) YEYY!
Es pats vairāk sliecos uz 1. un 3.
Ieliku tieši Gabiju un Sjūziju, jo viņas ir top mājsaimnieces.. visiem viņas patīk
Hehe... redzu, ka katrs no mums balso par diviem.. okie.. šoreiz pieļausim dubultbalsojumu.. Tik un tā beigās izvirzīsies populārākais...
Tātad pagaidām:
1. 2
2. 5
3. 3
4. 0
Vēl sagaidīsim citu balsojumus.. jo vairāk cilvēku, jo objektīvāks rezultāts.
Отредактировано modreits (26.07.2010 23:50)
Ja mainīsies balsu skaits citu balsotāju dēļ, tad banneri nomainsim bez problēmām, bet šobrīd uzliku otro, lai vismaz kaut kas ir
Kaut arī visi ir diezgan labi izdevušies, man vislabāk patīk 2.
Bet 3. arī super.
Ja mainīsies balsu skaits citu balsotāju dēļ, tad banneri nomainsim bez problēmām, bet šobrīd uzliku otro, lai vismaz kaut kas ir
Paldies!
Šaubos, ka mainīsies. 2. ir foršs A visi forši.. tāpēc arī taisīju balsošanu..
Paldies!
Šaubos, ka mainīsies. 2. ir foršs A visi forši.. tāpēc arī taisīju balsošanu..
Tāpēc no vienas puses vieglāk vienu uztaisīt un miers Bet balsošana, protams, ir interesants process!
Tāpēc no vienas puses vieglāk vienu uztaisīt un miers
Taisnība.. haha
Bet nu man patīk radošie procesi.. es ko4 desmit sataisītu, ja prasītu.
Tikko pamanīju, ka tas 2. tiešām labi izskatās starp pārējiem baneriem. Sarkanā krāsa ļoti izceļas
Sarkanā krāsa ļoti izceļas
sarkanā vienmēr ir akcentējoša!
Bet nu man patīk radošie procesi.. es ko4 desmit sataisītu, ja prasītu.
Un mani banneru taisīšana ļoti aizrauj
es balsoju par otro, pietiekoši simbolisks. turklāt uzskatu , ka galvenajām varonēm visām jābūt.
Вы здесь » TelenovelesLV » Desperate Housewives » Balsojam par DH BANERI!