TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Kodocha (anime series)

Kodocha (anime series)

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Oki, maybe vēl kādam iepatīkas :) Kā jau esat ievērojuši, šī ir mana jaunā apsēstība :D Un tā, par ko tad tur īsti ir...

Kodomo no Omocha/Kodocha
http://ancientearthentertainment.com/store/images/large/KODOCHA-S1BOX.jpg

Sana Kurata has a charmed life. Not only is her mother is a famous, award-winning writer, but she's the star of the hit TV comedy "Child's Toy" while still in the fifth grade. But Sana's biggest concern is Akito Hayama, a pint-sized hellion who's organized the boys in their grade-school class into a mass of unending noise and violence. With the help of Rei, her manager, chauffeur and "pimp," Sana is determined to win back control of the classroom from her new arch-enemy. But as her crusade continues, Sana moves further into Akito's life, and finds that he might not be entirely bad...or entirely safe.

Un te video, kuri manuprāt izcili parāda to, ka animē attēlotais ir piemērots kā bērniem, tā tik pat labi arī pieaugušajiem. Kā kaut kur bija rakstīts, tad tas, ko Sana un Akito izdzīvo seriāla laikā, to daudzi pieaugušie dzīves laikā nepiedzīvo :)

0

2

Nu ā pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka vispār prakstiski visi sev var atrast kādu mīļu anime no kuras nevar atrauties!
Izklausās jau diezgan interesanti, bet es kaut kā īsti nespēju ieiet vēl anime pasaulē!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Kodocha (anime series)