ENDA sešdesmit sestā sērija.
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться211.08.2010 20:22
Kaada vsp jeega no taa, ja nevar paskatiities? Dzeesh to visu araa...
Поделиться311.08.2010 20:36
Kaada vsp jeega no taa, ja nevar paskatiities? Dzeesh to visu araa...
Patiesibā sērijas tik bloķētas tikai pirms pāris dienām, ta kā neviens nevarēja paredzēt to, ka sērijas vairs nedarbosies. Un, tikai tā dēļ ārā neko nedzēsīšu. Velāk sērijas tiks nomainitas ar sērijam no dailymotion vai no kāda cita video saita.. Bet, ja tev tā vajag, tad vari tur pats sameklēt ENDAS sērijas.
Поделиться414.08.2010 18:19
Patiesibā sērijas tik bloķētas tikai pirms pāris dienām, ta kā neviens nevarēja paredzēt to, ka sērijas vairs nedarbosies. Un, tikai tā dēļ ārā neko nedzēsīšu. Velāk sērijas tiks nomainitas ar sērijam no dailymotion vai no kāda cita video saita.. Bet, ja tev tā vajag, tad vari tur pats sameklēt ENDAS sērijas.
Mhm Ja Jums vajag, man ir no 38 liidz 70 seerijai LV valodaa. tikai truukst 46, 51, 52, 61, 66 serijas. Bet no pirmas serijas ir spaanju valodaa bet ar krievu subtitrime. Vsp zinu kur var ieladeet visu filmu spaanju valodaa bez subtitriem. Bet kaads pieraksta sho seriaalu. Man vajag serijas kurus man truukst, un lai kads pierakstiitu kad es nevaru. Ja kads var rakstiit sho seriaalu kad man nav taadas iespeejas, luugums rakstiit privaati.
Поделиться514.08.2010 18:21
Jus spaanju valodaa te likaat serijas. Youtube tas pastva no pirmaas lidz peedeejai!!!
Поделиться614.08.2010 20:49
Man ir prieks par jauniem biedriem forumā, bet palūgšu nelekties. Ok? vnk nav smuki.
un Mari... neņem ārā tos video. Šīs sēriju sadaļas ir vienīgā vieta, kur mēs ikdienā varam izteikt savu viedokli par notiekošo.. Tu esi malacis!!! ) hugs!
Поделиться714.08.2010 21:17
Mhm Ja Jums vajag, man ir no 38 liidz 70 seerijai LV valodaa.
Paldies, par info! Bet, pagaidam, mums nav tādas vajadzības, jo tomēr cenšamies likt sērijas uz priekšu. ( Protams, ka kādam būs īpaša vajadzība, tad attiecigo sēriju ielikšu. )
Поделиться814.08.2010 21:18
un Mari... neņem ārā tos video. Šīs sēriju sadaļas ir vienīgā vieta, kur mēs ikdienā varam izteikt savu viedokli par notiekošo.. Tu esi malacis!!! ) hugs!
Jauki, ka piekrīti mani! Un, vēl lielāks, ka esi atgriezies pie ENDAS…vismaz nebūs gluži man te vienai jāsarunas . Un, jā, prieks arī , ka esi atpakaļ pie mums, forumā!
Поделиться915.08.2010 16:47
Un, jā, prieks arī , ka esi atpakaļ pie mums, forumā! http://i48.photobucket.com/albums/f215/ … c86861.gif
hehhh.. paldies, paldies! )
Biju aizceļojis uz Ungāriju. Piedod, ka neatvadījos..
Man prieks būt atpakaļ.
Поделиться1017.08.2010 15:03
Piedodiet, atvainojiet... Bet video dzesh tak, jo Juus liekat atkartoti to pashi video. YouTube jau pastaav no pirmaas liidz pedeejai seerijai.