"Encuentro de fuego "
El Clon: 125. sērija
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться211.08.2010 11:47
Man vienbrīd likās, ka Ranja iesitīs Hadidžai..Kādreiz tas varētu notikt. Un zaudētāja jau jebkurā gadījumā būtu Ranja! Bet man ļoti interesanti - viņai piedzims puika vai meitene?
Tas Leonardo - ka tik uzbrukt Kristīnai. Ha, vismaz pārliecinājās, ka viņa nav nojūgusies!! Ak, dievīgas beigas Man jau likās, ka tādas pienāks nedrīz
Поделиться318.08.2010 00:30
Ahaaa, beigas ir vienkārš - wow!!! Es negaidīju, ka tas tiešām tik drīz notiks! Visu laiku tas tā vilkās, un tagad visi tik strauji iepazīst danielu!
Zeins apsolīja Hadei atgūt meitu - akkk. Viņš tik nosvērts, man tāā patīk šīs viņu attiecības. Tieši ar to nosvērtību kkā līdzsvaro Hades emocionalitāti.
Nabaga Hadilja, viņai tik smagi šajā situācijā...
Поделиться418.08.2010 00:34
Es negaidīju, ka tas tiešām tik drīz notiks! Visu laiku tas tā vilkās, un tagad visi tik strauji iepazīst danielu!
Jāa. tā it kā lēnām visu taisītu, taisītu, un pēkšņi pieleca, ka nav tik daudz sēriju, tāpēc davaj ātrāk
Zeins apsolīja Hadei atgūt meitu - akkk. Viņš tik nosvērts, man tāā patīk šīs viņu attiecības. Tieši ar to nosvērtību kkā līdzsvaro Hades emocionalitāti.
Jā! Ļoti interesanti, kas tur tālāk būs ar Hadidžu un Hadi! Zeins tiešām ļoti nosvērts