TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » William Levy iejaukts nopietnā skandālā

William Levy iejaukts nopietnā skandālā

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Nez, vai lasījāt, bet tagad tas ir skaļakais Latīņamerikas slavenību skandāls. Kāda 17 gadus veca meitene un viņas māte apsūdz Williamu izvarošanā. Ir iesniegta civilprasība tiesā. Levy pārstāvji apgalvoja, ka meitene ar māti centušas šantažēt Levy, pieprasot vienu miljonu dolāru. Levy atteicies, tapēc abas devušās uz tiesu un publiskojusas info presei. Levy atzīst, ka viņam bijis vienas nakts sakars ar meiteni, bet meitene apgalvojusi, ka viņai ir 19, bet reāli viņai 17. Galvenais, ka meitene apgalvo, ka levi piespiedis viņu nodarboties ar orālo sexu. Jebkurā gadījumā, pat ja meitene melo par piespiešanu un abi nodevušies sexam labprātīgi, ir skaidrs, ka levy krāpis Elizabeti Gutjeresu (kāds pārsteigums!!!). Patiesība man reāli patīk šis skandāls. Es zinu, ka forumā Levy daudziem patīk, bet man viņš nekad nav īpaši paticis. Un es ar nepacietību katru dienu sekoju līdz, ka skandāls attīstās. Mani pareģojumi - ja Levy nespēs to kaut kā saglābt un pierādīt, ka meitene ar māti ir tikai lētas izspiedejas un ja Elizabetes neņems un publiski nepiedos viņam, tad viņa karjera Televisā var pajukt. Meksika ir ļoti kristīga un konservatīva. Mēs jau zinām, ka Telemundo savukārt patīk dot otrās  iespējas kritušiem aktieriem (Mauricio Islas, Fernando Carillo). Būtu interesanti, ja Televisa tiešām atlaistu levy un pēc kādiem gadiņiem pāris viņu savāktu Telemundo.

0

2

Wow nē!! Nezināju gan neko par to! Man pēdejā laikā slinkums lasīt ziņas :D Bet bet! Nu Viljama privātā dzīve ir viņa privātā dzīve...  Man viņš patīk kā aktieris! Un nēe.. Viņu nedrīkst atlaist no Televisas! Nekādā gadījumā! Es taču nepārdzīvošu, ja mana lielā cerība nomirs kaut kāda skandāla dēļ  :'( Cik..tizli!! Ak, vīrieši...

0

3

mjaaa... cik drausmīgi, kad atklājas kkas tāds par šādiem aktieriem!! Nu, vienkārši smagi, kad viņam lomas (gan seriālos, gan dažam labam stāstā) ir tik skaistas, bet realitātē izrādās pavisam neforšs cilvēks... vismaz man ļoti nepatīk viss šis... Krāpšana, vienas nakts sakari...
Bet nu par to meiteni runājot es domāju, ka nekāda piespiešana tur nav bijusi un pati labprāt aktiera gultā lekusi, bet nu, ne to mums zināt.
Runājot par atlaišanu... nu nēēēēe, tā nedrīkst!! bļin, piekaut viņu, ja šitā dēļ izjauks visu projektu!!! bet ja Islasu seriāla vidū (pat ne vidū, bet pie beigām) nomainīja, tad te... bāc, tas ir traģiski. :s cerēsim uz labāko! :S

0

4

nu pēdējais info no tiesas sēdes aizstāvības lieciebas - tagad sanāk, ka aizstāvība tiek būvēta uz to, ka Williams ievilinaats slazdā un viņam vispār nav bijuši intīmi sakari ar meiteni. Meitene līdz 4 naktī redziet gaidījusi Williama viesnīcas numurā transportu, kas viņu nogādātu majās...

We’ve taken a look at the official court documents in the case where William Levy is being accused of sexual abuse against a minor.

Aside from the claims that she said she was 19 years old, the docs specifically state:

“During the cocktails, defendant ALVAREZ moved closer to LEVY and made conversation with same. As the night drew to a close, producer, ALVAREZ, and LEVY went up to plaintiff’s room for the purpose of waiting for her transportation to arrive.

Thereafter, defendant, ALVAREZ, left the room at approximately 4:00 am on July 19, 2010.”

So, she did go to William’s room and left at 4 am?? Waiting for her ride??!

If he was being set up, he fell for the trap hard!

0

5

Paloma написал(а):

Bet nu par to meiteni runājot es domāju, ka nekāda piespiešana tur nav bijusi un pati labprāt aktiera gultā lekusi, bet nu, ne to mums zināt.

Īstenībā diezgan labs plāns tā izdarīt un vēlāk izspiest naudu vai vēl sazin ko.. Nu nez vai Viljams riskētu ar savu karjeru un visu, zinot, ka šī ir nepilngadīga..  Bet ej nu saproti, ar kuru vietu kurā brīdī, kas tur domā... un Elizabetes ar bērniem, protams, ar žēl. Vienalga - nav godīgi, ka jācieš nevainīgām telenovelēm!

Paloma написал(а):

cerēsim uz labāko! :S

Aha.. lai gan izklausās viss ļoti slikti..

0

6

albalonga написал(а):

nu pēdējais info no tiesas sēdes aizstāvības lieciebas - tagad sanāk, ka aizstāvība tiek būvēta uz to, ka Williams ievilinaats slazdā un viņam vispār nav bijuši intīmi sakari ar meiteni. Meitene līdz 4 naktī redziet gaidījusi Williama viesnīcas numurā transportu, kas viņu nogādātu majās...

Ak..nu ceru, ceru, ka nekas tur viņiem nav bijis :S

0

7

nu es nez, izklausās jau viss ļoti baltiem diegiem šūts - tā nu arī vnk gaidītu kkāda tikko iepazīta meitene transportu viņa numurā... Nez. :/ Un sākumā tač tip atzina, ka bijis sakars, tikai nezinājis, cik gadu. Un tā jau varētu būt, ka sameloja - mierīgi.
Bet Elizabetes tiešām žēl, tas ir drausmīgi :(

0

8

Paloma написал(а):

Un sākumā tač tip atzina, ka bijis sakars, tikai nezinājis, cik gadu. Un tā jau varētu būt, ka sameloja - mierīgi.

Jāa.. Biki pēc brīža mana smadzene par to iedomājos..
Bet kā tikko tev rakstīju - ta jau baigi to māti uztrauc, ka meitu pieņemsim, ka Viljams izvarojis, ja iesnieguši civilprasību, nevis krimināllietu..Tas pats kas pārdot bērnu, tikai vēlāk saņemt naudu..

0

9

Salvadors Mehija apstiprinājis, ka neskatoties ne uz ko Viljams vienalga atveidos galveno lomu telenovelē "El triumpfo de amor"  ^^  Lai gan, protams, vienalga ar šitādu skandālu noteikti daudzi vairs negrib redzēt Viljamu telenovelēs. Lai gan vienalga katram aktierim ir savi NeFani.

0

10

fjūūū, nu vismaz tā!! :jumping:
Vistrakāk jau Elizabetei šajā  situācijā... :s

0

11

Neticu,ka bija līdz 4 rītā jāgaida transports,turklāt vēl kāda vīrieša viesnīcas numurā,turklāt kura gan mīloša māte gan izmantotu šo gadījumu lai iedzīvotos,pie tam tik vienkārši atpirkties no krimināllietas nav iespējams.Bet kas attiecās uz Televisas lēmumu laust ar Viljamu līgumu,tad jāatcerās,ka pastāv tāds jēdziens kā Nevainības prezumpcija,jo kamēr tiesa nav atzinusi Viljamu par vainīgu,tikmēr nav pamata uzteikt aktierim darbu.

0

12

Terēze написал(а):

Bet kas attiecās uz Televisas lēmumu laust ar Viljamu līgumu,tad jāatcerās,ka pastāv tāds jēdziens kā Nevainības prezumpcija,jo kamēr tiesa nav atzinusi Viljamu par vainīgu,tikmēr nav pamata uzteikt aktierim darbu.

Jā.. tā ir! Jebkurā gadījumā pat ja Viljams ir vainīgs, tad arī meitenes vaina tajā ir. Vispār nav ko vecākiem sazin kur laist nepilngadīgu bērnu pa nakti.

Paloma написал(а):

Vistrakāk jau Elizabetei šajā  situācijā... :s

Nja.. Kā iedomājos visu ko viņa izjūt, un kā jātiek galā ar apkārtējo skatieniem utt.

0

13

Šausmas...nekad nebūtu domājusi, ka viņš dzīvē ir tāds...kaut kā man viņš asociējās ar viņa attēlotajiem varoņiem, piem., Sortilegio un Pasion...bāc...tāda vilšanās, jo kaut kā neticās, ka tur pilnīgi viss sadomāts... :(

0

14

Pēdējie notikumi - Williams twitterī pateicas faniem par atbalstu un pavisam drīz arī Elizabete Gutjeresa izveido twitteri, kur pasakās faniem par atbalstu Williamam

@ElyGutierrez19:

Gracias a todos los fans de Willy y mios por todo el apoyo que ha recibido!!!!! the people that know and love him know the real Willy!!!

Ja kādu interese, tad Williama twitteris ir

@willylevy29

Un tagad mans komentārs - nemaz nešaubījos, ka Elizabete metīsies Williamu aizstāvēt. Ja kāds moš reiz kanalā Zone Romantica ir redzejis, tad - Mksikā pirms gadiem bija tāds realitātes šovs - zavigžu fabrika stilā. Tur piedalījās vairāki tagad nu jau slaveni jauni aktieri. Tajā skaitā Williams Levy un Elizabete Gutjeresa. Ja kāds noskatījās vismaz vienu pilnu raidījumu, tgad redzeja, ka Elizabete reāli kārās Williamam kaklā un es pat nepārspīlēju. Tur bija melodrāma, asaras, attiecību skaidrošana, skaļas atzīšanās mīlestībā utt utjp. Williams uzvedās salīdzinoši rezervēti un es nejutu, ka viņs būtu ta nojūdzies šo attiecību dēļ kā Elizabete. Viņai nemaz netraucēja kameras. Karoč uzreiz pēc šova, Elizabete bija stāvoklī un dzemdeja dēlu Williamam. Bet viņi nebija precejušies, bet bija kopā. Kad Williams filmējās Sortilegio un Elizabete tajā laikā bija Maiami un filmejās Anālijā, nopietni baumoja par Williama romānu ar Brakamontesu. Un šeku reku - Williams pat paziņoja, ka ir izšķīries ar Elizabeti un nākamajā dienā viņu abu publicists paziņo, ka Williams ir pārprasts utt un ka viņs ir kopā ar Elizabeti un abi laimīgi. Pēc pāris dienām seko paziņojums, ka Elizabete gaida bērnu.  Būsim reāli - dzemdēt bērnu un labs veids kā noturēt vīrieti, ja viņs ir viens no normalajiem vīriešiem un rūpejas un mīl savus bērnus. Es nemaz nešaubos, ka Williams Elizabeti ir krapis krustu šķēršu un atļausos apgalvot, ka Williamam Elizabete jau sen būtu bijusī un aizmirstā realitātes šova draudzenīte, ja vien Elizabete nebūtu gudra un slīpēta sieviete, kura prot pieturēt vīrieti. Nu laimi viņai. Es reālajā dzīvē pazīstu daudzas sievietes, kuras līdzīgi, dzemdējot bērnus, ir pietur

0

15

wow, smagi. Bet nu, mūsdienās jau vairs nevaig dēļ bērniem palikt kopā, kur nu vel precēties. Tagad tieš otrādi, ir modīgi dzīvot šķirtās ģimenēs, kur bērnu audzina viens no vecākiem. Vīrieti pieturēt ar bērna palīdzību - pirmkārt visvairāk cietīs bērns dzīvojot ģimenē, kur vecāki viens otru nemīl kā vaig un krāpj ar citiem/-ām, otrkārt paši vecāki būs nelaimīgi. Mana tēva ģimene tam ir vislabākais pierādījums. Savu mūžu negribētu tā dzīvot, tad jau labāk būt vienai.

0

16

Karla Estrada par Viljamu:

Viņa tāpat kā salvadors Mehija ir Viljama pusē.

0

17

ASV slēdza šo lietu sakarā ar pierādījumu trūkumu :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » William Levy iejaukts nopietnā skandālā