"Huellas dolorosas"
El Clon: 133. sērija
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться225.08.2010 12:25
Bonuspunktiņš Lukasam, ka beidzot izkliedza kaut ko no sava sakāmā, nevis tikai visu laiku "Hade, lūdzu, uzklausi mani" - tak runāt vajag!! Tas man bieži seriālos kaitina
Un.. akkk, man vismaz atspīdēja cerības stars, ka Hade atgriezīsies pie Zeina - ja grib palikt Maiami!! tač pēc pusgada (nu jau mazāk) varētu būt brīva utt.
Поделиться325.08.2010 12:29
Bonuspunktiņš Lukasam, ka beidzot izkliedza kaut ko no sava sakāmā, nevis tikai visu laiku "Hade, lūdzu, uzklausi mani" - tak runāt vajag!! Tas man bieži seriālos kaitina
O jāā!! Bet nu viņi tik želejvejdīgs pāris Bezcerīgs un bez spēka cīnīties.. it kā mēgina, it kā grib, bet pietrūkst kaut kāda īsta spēka (Lukasam) . Hades mīnuss ir ka īstajā brīdī vienmēr padodas.
Un.. akkk, man vismaz atspīdēja cerības stars, ka Hade atgriezīsies pie Zeina - ja grib palikt Maiami!! tač pēc pusgada (nu jau mazāk) varētu būt brīva utt.
Nu man cerīgi izklausījās mirklis, kurā Zeins teica Lukasam, ka cīnīsies par Hadi
Поделиться425.08.2010 12:32
O jāā!! Bet nu viņi tik želejvejdīgs pāris Bezcerīgs un bez spēka cīnīties.. it kā mēgina, it kā grib, bet pietrūkst kaut kāda īsta spēka (Lukasam) . Hades mīnuss ir ka īstajā brīdī vienmēr padodas.
ģeniāls apzīmējums - želejveidīgs un ļoti precīzs alby par oriģinālo ar teica, ka beigās Lukass kā lupata. Nez, šeit man viņš visu laiku tāds liekas... varbūt tikai pašā, pašā sākumā nē, lai gan... tur arī jau. Necīnījās ne tuvu kā vajadzēja.
Nu man cerīgi izklausījās mirklis, kurā Zeins teica Lukasam, ka cīnīsies par Hadi
jāaaa, tas arī!
Поделиться525.08.2010 12:36
Nez, šeit man viņš visu laiku tāds liekas... varbūt tikai pašā, pašā sākumā nē, lai gan... tur arī jau. Necīnījās ne tuvu kā vajadzēja.
Jāa.... Bet tieši visas tās aizliegtās mīlestības dēļ, visas šo abu simbolikas dēļ šis pāris īpašs! Un cik dievīgi viņiem agrāk bija tie skatieni! (Nu vairs nav, jo tie ir tādi paši katru reizi )