Gaby Espino un Jencarlos Canela. Te beidzot People en Espanol žurnalā abu paparazzi bildītes klusā Maiami pludmalē pirms Gaby devās uz Kolumbiju filmēties Ojo por Ojo. Viņi joprojkām, nav apstiprinājuši, ka ir kopā, joprojam noliedz. Gabija joprojām nav oficiāli šķīrusies. Un viņas vel pagaidam oficiāli vīrs un Orianas tētis Cristobals ir advokāts. Cerams, ka Gabijai nebūs problemas sakarā ar šīm bildēm. Bet - lai gan tās ir nepārprotamas - domāju, ka abi turpinās noliegt un teiks, ka vienkārši ir tik labi draugi, ka nu arī rociņās sadodas, cieši apskaijas, nepārprotami flirtē. LOL Bet skaisti, ne?
Pierādījums romantiskām attiecībām starp...
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться226.08.2010 13:41
Pierādījums romantiskām attiecībām starp...
Xi, xi! man pietika pirmā vārda "pierādījums" , lai saprastu, par kuru pāri runa
Ah, bet tik tiešām!! Tik skaisti!! Es gan viņus kopā vairāk redzu kā Manuelu un Angelu tīri pieraduma dēļ Viņi ir tik mīļi kopā!!
Un arī ceru, ka šīs bildes nekaitēs Gabijai!!
Поделиться327.08.2010 11:12
Xi, xi! man pietika pirmā vārda "pierādījums" , lai saprastu, par kuru pāri runa
ahaa, ma narī viņi pirmie iešāvās prātā un es ļoti, ļoti cerēju, ka tiešām runa būs par šiem!
Ah, bet tik tiešām!! Tik skaisti!! Es gan viņus kopā vairāk redzu kā Manuelu un Angelu tīri pieraduma dēļ Viņi ir tik mīļi kopā!!
Bet riktīgi skaisti - viņi kopā izskatās fantastiski jauki! Man parasti nepatīk paparazzi, un nepatiks, ja viņu darbība kaitēs Gabijai, bet redzēt šādas bildes... man patīk!!!
Поделиться514.11.2010 16:30
Nu vēl varu piebilst, ka apmēram ap šīs intervijas laiku Facebook Gaby paziņoja, ka mīl Cristobalu Landeru. Varbūt, ka tiesam abi ir salīguši mieru un ir draugi un Cristobals ir pieņēmis Jencarlosu, kā pats te apgalvo.
Поделиться615.11.2010 07:44
Salasīt neko nevaru, izņemot virsrakstu, jo kkā nepalielinās man.
Bet es kārtīgi apsmējos par pirmā skrīna virsrakstu - ja lasa tikai to, nevis kopā ar otro
Поделиться715.11.2010 08:32
Bet es kārtīgi apsmējos par pirmā skrīna virsrakstu - ja lasa tikai to, nevis kopā ar otro
The same
Поделиться815.11.2010 12:31
oj, jā - super. hihihi. Nu es jau ar neko nevaru salasīt un lielāku skanu neesmu pagaidām dabūjusi. Gan jau.
Поделиться921.11.2010 01:58
Alby, nav kaut kādu vēl jaunumu par viņiem visiem? Vienkārši dažviet raksta, ka Gabijas un Kristiana laulība atgriezās normālās sliedēs un tāā.. un es vairs nevaru saprast, kur beidzas baumas un sākas patiesība.
Поделиться1021.11.2010 12:30
wot, wot. Oficiāli Gabija nekad nav apstiprinājusi attiecības ar Jencarlosu, Facebookā viņa kādu laiku rakstīja Cristobalam - Te Quero. Jenscarlos Twitterī Gabijas dzimšanas dienā rakstīja apmāeram šadu tekstu - Es zinu, ka lieliskajai Gabijai Espino šodien ir dzimšanas diena. Novēlu visu to labāko viņai un viņas ģimenei... Nez. Vai nu viss šis dramatiskais trijstūris tiesam bija PR un Gaby bija biki sastrīdējusies un izlīga ar Cristobalu un tad es esmu dikti vīlusies viņos visos, vai arī pēdējās ziņas nav patiesas un Gabija ar Cristobalu ir draugi Orianas dēļ.