TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Aktrises un aktieri » William Levy

William Levy

Сообщений 41 страница 60 из 214

41

Lai gan dievinu rokpasauli, bet tomēr Viljamam daudz labāk der latīņu  :love:
Hmm..jānoskatās, kā tad citiem pāriem izskatās rok - pasa doble.

0

42

Jāa, pilnīgi Tev piekrītu. Turklāt šitajā dejā nu riktīgi nesmuka kļīuda bija un uzreiz nosita visu noskaņu.
Bet viņam piestāv šāds tēls ... :love:

P.S. Un katru nedēļu ieraugot jaunumus šajā tēmā es nodomāju "vai tad atkal jau nedēļa ir pagājusi????" :D

0

43

Paloma написал(а):

Bet viņam piestāv šāds tēls ...

Tas gan..nespēju nepiekrist! Izskatās jau viņš ļoti labi arī šādā tēlā.. Vispār katra viņa deja iedvesmo uz kaut ko :D

Paloma написал(а):

P.S. Un katru nedēļu ieraugot jaunumus šajā tēmā es nodomāju "vai tad atkal jau nedēļa ir pagājusi????"

Ar mani tāpat :D Parasti kustās, kustās otrdiena, tad galvā piepeši bāc - "ir tak jābūt nākamajai dejai", pēc kā seko.." wow nedēļa pagāja?!"

Paloma написал(а):

Turklāt šitajā dejā nu riktīgi nesmuka kļīuda bija un uzreiz nosita visu noskaņu.

Nu jāa... Bet es jau vispār viņus apbrīnoju, ka tik īsā laikā apgūst tās dejas.. turklāt vēl taču jābūt uztraukumam  un tml. Es noteikti vispār tik greizi nodejotu, ka pārsteigums būtu ieraugot kādu pareizu kustību nevis otrādi  :rofl:
(Ok..pārspīlēju :D )

0

44

aNgeL написал(а):

Nu jāa... Bet es jau vispār viņus apbrīnoju, ka tik īsā laikā apgūst tās dejas.. turklāt vēl taču jābūt uztraukumam  un tml. Es noteikti vispār tik greizi nodejotu, ka pārsteigums būtu ieraugot kādu pareizu kustību nevis otrādi   
(Ok..pārspīlēju  )

Nu to es vienmēr esmu apbrīnojusi visos šajos dejošanas un arī daiļslidošanas šovos! Bet nu, ja individuāli strādā un daudz... laikam jau iespējams. :D Nu ,acīmredzot iespējams. :D

0

45

Paloma написал(а):

Nu ,acīmredzot iespējams. :D

:D Loģika :D :D Jāāā.. vispār jau ļoti interesanti šādi izaicinājumu! pārbaudīt sevi un gan jau arī ļoti izbaudīt visu šo procesu.

0

46

DWTS - 5. nedēļa - Argentin tango

Video

Rezultāti

Katherine Jenkins and Mark Ballas: 29 (134 season total)
William Levy and Cheryl Burke: 29 (128 season total)
Maria Menounos and Derek Hough: 27 (126 season total)
Donald Driver and Peta Murgatroyd: 27 (125 season total)
Roshon Fegan and Chelsie Hightower: 26 (126 season total)
Jaleel White and Kym Johnson: 24 (119 season total)
Gladys Knight and Tristan McManus: 22  (108 season total)
Melissa Gilbert and Maks Chmerkovskiy: 21  (107 season total)
Gavin McGraw and Karina Smirnoff: 19  (107 season total)
http://communities.washingtontimes.com

0

47

Nu jāāa.. kāds brīnums, ka latīņu dejas viņam padodas :D :D  :love: Dejas sākums..  :love:  :love:
Man tikai muzikālais pavadījums ne īpaši patika.. Ja jau argentīniešu tango, tad varēja kaut ko spāņu valodā atrast..vai vismaz pašu dziesmas stilu tuvāku tango vai latīnismam.

0

48

Un atkal jau... "KO??? ATKAL JAU???" :D
Centīšos vakarā atcerēties noskatīties - argentīnas tango izklausās iedvesmojoši :love: Bet ne-spāņu mūzika gan ne tik... :D Ok, lielākā škrobe man būs, ja rumbai viņi nepaņems spāniski...

0

49

Wow. That... was... hot. Like... really, really hot. WOW. :D :love:
Un man pat kaut kā netraucēja, ka tā dziesma angliski... tā mūzika, visa noskaņa, viņu kustības... wow. Super!

0

50

DWTS - 6. nedēļa - Rumba

Video

Rezultāti

Katherine Jenkins and Mark Ballas: 39/40 (173 season total)
Jaleel White and Kym Johnson: 37/40 (156 season total)
William Levy and Cheryl Burke: 36/40 (164 season total)
Donald Driver and Peta Murgatroyd: 34/40 (159 season total)
Maria Menounos and Derek Hough: 30/40 (156 season total)
Melissa Gilbert and Maks Chmerkovskiy: 30/40  (137 season total)
Roshon Fegan and Chelsie Hightower: 28/40 (154 season total)
Gladys Knight and Tristan McManus: 24/40  (132 season total)

0

51

Atkal nedēļa... Un atkal hot :D  :love: Bet man brīžiem radās sajūta, ka viņi pārāk tiecās parādīt tieši šo hot un rezultātā tas kaut kā atdalījās no dejas. Bet nav svarīgi..  :love:  :love:  :love: Tomēr var just atšķirību starp latīņu dejotāju un pārējiem :D

0

52

Mjā. Es teiktu, ka nevis viņi ar savu hot atdalījās no dejas, bet mūzika ar savu ne-hot to izdarīja... :( Tā gaidīju rumbu, manu mīļāko no visām šīm dejām, un uzreiz ķēros skatīties, kad ieraudzīju, ka te ir... un tagad jūtos skumji un vīlusies. :( Ok, ideāli ir spāniski dziesma, bet pat angliski esmu dzirdējusi agrāk daudzas labas rumbas, kas tiešām piešķir to īsto noskaņu. Šī dziesma... manā izpratnē galīgi nerumbiska...  :'(

0

53

Ņemot vērā, ka man tikpat kā neviens viņu muzikālais pavadījums nepatika, tad vairs nebija īpašas vilšanās par mūziku. Bet žēl, žēl, ka nebij tiešām rumbai atbilstošāka mūzika.

0

54

Nu jā, man vienkārši pret rumbu kā tādu ir īpašas jūtas, kādas nav pret citām dejām... Varbūt tāpēc tik asi izjutu to.
Kaut kā citās dejās, pat ja mūzika kā tāda ne ļoti patika, tomēr man kaut kā gāja kopā ar viņu deju. Te galīgi nē.

0

55

Paloma написал(а):

Nu jā, man vienkārši pret rumbu kā tādu ir īpašas jūtas, kādas nav pret citām dejām... Varbūt tāpēc tik asi izjutu to.

Principā saprotu..man īpašās sajūtas ir pret pasodobli :D Tā ka jau bail par to, kāda mūzika būs tai :D Es ceru, ka viņi nonāks līdz šai dejai :)

0

56

DWTS - 7. nedēļa - Viennese Waltz

Video

Rezultāti

Maria Menounos and Derek Hough: 30/27 (213 season total)
Katherine Jenkins and Mark Ballas: 27/27 (227 season total)
William Levy and Cheryl Burke: 27/26 (217 season total)
Donald Driver and Peta Murgatroyd: 27/26 (212 season total)
Roshon Fegan and Chelsie Hightower: 25/27 (206 season total)
Jaleel White and Kym Johnson: 24/27 (207 season total)
Melissa Gilbert and Maks Chmerkovskiy: 21/26 (190 season total)

0

57

Tik skaisti, viegli un izjusti  :love:
Bet wow.. grūti noticēt, ka dziedāja tā meitene.. Tāda balss!!
Vienīgais, kas nepatika bija Šerilas kleitas dekoltē..

0

58

Wow, atkal nedēļa :D
Ak, bet šis tiešām bija skaisti.... :) Tikai interesanti, ka tādi labi komentāri, bet neviena 10nieka - citreiz sliktāki, bet kāds 10 ir :D
Es atkal ievērtēju, ka viņiem tur vesels orķestris, neskaitot to dziedātāju :D vispār interesanti... sanāk, ka viņiem jāizvēlas kāda dziesma no konkrētā mākslinieka, kas izpilda toreiz, vai tur vairāki ir, un kā tas vispār notiek?

0

59

Paloma написал(а):

Tikai interesanti, ka tādi labi komentāri, bet neviena 10nieka - citreiz sliktāki, bet kāds 10 ir :D

Man arī tādas pašas domas bija.. Biju droša, ka būs kaut kāds 10, bet nevienu neielika.. Varēja tak. Viljams vēl tā mocījās ar to savu kāju mēģinājumos, bet vienalga smuki nodejoja.. Malacis!

Paloma написал(а):

vispār interesanti... sanāk, ka viņiem jāizvēlas kāda dziesma no konkrētā mākslinieka, kas izpilda toreiz, vai tur vairāki ir, un kā tas vispār notiek?

Nezinu :D Vispār interesanti..vajadzēs kaut kurā brīdī papētīt šito...

0

60

DWTS - 8. nedēļa - Foxtrot

Video

DWTS - 8. nedēļa - Paso doble

Video

Rezultāti

William Levy & Cheryl Burke: (30, 27) 57
Roshon Fegan & Chelsie Hightower: (29, 27) 56
Donald Driver & Peta Murgatroyd: (27, 28) 55
Katherine Jenkins & Mark Ballas: (26, 29) 55
Maria Menounos & Derek Hough: (28, 25) 53