ENDA astoņdesmit sestā sērija.
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться203.09.2010 19:01
Hmm....intresanti. Rufīnai tiešām vajadzēja pastāstīt Palomai taisnību, it īpaši tapēc, ka tas aktieris, ko Karlota nolīga sastāstija tādus melus par Makarenu.
Un, sērijas beigas... Nē, nu jā..šim mirklim noteikti vajadzēja pienākt. Parāk aizdomigs tas Ārons jau bija, un katrs Palomas atraidijums noteikti novedu viņu līdz šadam nelīdzsvarotam stāvoklim...uzbrukt Palomai...njam...
Ak, kad Diānu tulko latviešu valodā, var pārsmieties..izklausās pārlieku histēriski ( Nē, nu viņa tāda ir, bet ne jau tik traka )
Jā, man ļoti gribētos, lai Rafaels ierauga Diānas patieso dabu. Un, jā, izklausās, ka viņa pamatīgi pabojājusi Orlando dzīvi.
Ak, un kad Emiliano un Paloma svētkos sarakstijas ar īsziņām,man patika...mīlīgi! ( Ok, tas laikam pie citas sērijas, bet saprotat, pa ko iet runa.)
Поделиться303.09.2010 21:29
Rufīnai tiešām vajadzēja pastāstīt Palomai taisnību
Tieshi taa.. aciimredzot, arii vinja ir pietiekami gljeeva, lai atklaatu visas kaartis. Vinja tachu redzeeja, ka Paloma taa paardziivo..
Ehhh... tomeer man patika, kaa vinja tureejaas pretii Karlotai. Pirmo reizi vinja kliedza
Un, sērijas beigas...
Labaakaas beigas ever! Jau sen to gaidiiju.. Tam chalim toch ar psihi viss nav labi. Nabadzinjsh galiigi nogribeejies.
Vismaz tagad Paloma redzees, kas ir vinjas forshais pieluudzeejs.
Ak, kad Diānu tulko latviešu valodā, var pārsmieties
Man tas pats.. Bet man tieshaam patiik.. tik njirdziigi. lol Visas vinjas iipashiibas ir tik paarspiileetas un komiskas... vnk OMG!
Un, jā, izklausās, ka viņa pamatīgi pabojājusi Orlando dzīvi.
Reaala sterva, vai ne?
Shii seerija man jau likaas interesanta. Vismaz kaads action!
Поделиться403.09.2010 21:33
Labaakaas beigas ever! Jau sen to gaidiiju.. Tam chalim toch ar psihi viss nav labi. Nabadzinjsh galiigi nogribeejies.
Piekrītu. Viņam toč kaut kas nav kārtībā. Es nesaprotu kā vispār var būt ar kādu tik apmāts!