To, ko GaBy uzrakstīja spoileros un kas ir it kā visa filmas atslēga - to sapratu jau sākuma. Laikam vienkārsi redzu cauri filmām un scenārijiem. Cauri dialogiem un saprotu filmu veidotāju loģiku. Nez. Līdz ar to filma man bija garlaicīga. Turklāt Depam ar Dzoliju ķīmijas nav nekādas. Pilnīgi. Pat ne vismazākās. Un Dzolijai pietrūkst klases šādai lomai. Te labāk būtu derējusi kāda angļu aktrise. Daudzi fano par Dzolijas tērpiem filma, bet mana izpratnē puse no tiem bija drausmīga un pilnīgi kā kostīmi no teātra. Pilnīgi neka dabiska un naturāla. Nevis Dzolija valkaja tērpus bet tērpi valkāja Dzoliju. Tas kārtējoreiz pierada, ka Dzolijai pietrūkst sievišķības un sensualitātes kam tādam. Turklāt pirmais kosmetoliģijas likums - izcel vai nu lūpas, ja tās lielas, vai acis, ja tās lielas. Dzolijai abi lieli un ja abus izceļ, seja pazūd. Laikam vislabāk te teloja Paul Bettany, jo Depps praktiski neteloja. Dzolija pat intervijā atzina, ka piekritusi filmēties tikai lai īsu laiciņu ptusētos Venēcijā un atpūstos no ikdienas. Likās, ka Depps tapat. Turklāt tur vajag talantu, lai Depu uztaisītu tik nesmuku. Un vēl - pa jumtu viņš skrēja gluži kā Džeks Sperovs. Laikam vienīgais smieklīgais joks visas filmas laika ir tas, ka viņš italija visu laiku spaniski runaja un vienā brīdī italis viņam spāniski arī atbildēja. Tas bija humors. Bet tas arī viss. Filma gana garlaicīga, dialogi kopumā vaji, ainas ar gangsteri un viņa krievu mobsteriem ārkārtīgi klišejiskas, pilicistu ainas, kad runā franciski un italiski pārak garas un garlaikoja mani. Es saku - vienīgā filmas tiesam aktiermeistarības vērtība ir Pols Betanī, kurš lieliski atveidoja aģentu ar absēstību pret Elisi un Aleksandru, velmi noķert Aleksandru, greizsirdību, skaudību. Ideāli. Beigam man reali gribējas iekapt kadra un viņu samīļot. Tas arī viss, kas man par filmu sakāms.