TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The Tourist (2010)

The Tourist (2010)

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Release date: December 10, 2010 (USA)

Plot: The film revolves around Frank (Depp), an American tourist visiting Italy to mend a broken heart. Elise (Jolie) is an extraordinary woman who deliberately crosses his path in order to mislead all those following her former lover. Against the breathtaking backdrop of Venice, Frank pursues a potential romance but soon finds himself the pursued as he and Elise are caught in a whirlwind of intrigue and danger.

Starring: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Rufus Sewell, Timothy Dalton, Haley Webb.

Treileris:

0

2

Ahh, tik dīvaini pēc pirātiem redzēt Džoniju tādu.. :D Bet anyway seksīgs.. :love:
Bet nu Džolija man nekad nav patikusi un nekad nepatiks.. :x

0

3

uu, izskatās pēc kaut kā, ko es visai labprāt noskatītos ^^

0

4

GaBy написал(а):

Starring: Johnny Depp,

Iearugot šo esmu jau par skatīšanos! :D

GaBy написал(а):

Bet nu Džolija man nekad nav patikusi un nekad nepatiks.. :x

Man arī..vnk nepatīk un viss...Un Solta ir vienkārši m**** ne filma.

0

5

Inetux написал(а):

Iearugot šo esmu jau par skatīšanos!

Prieks dzirdēt! :D ^^

Inetux написал(а):

Man arī..vnk nepatīk un viss...

Njā...

Inetux написал(а):

Un Solta ir vienkārši m**** ne filma.

Neesmu gan redzējusi, bet pēc treilera pirmajām 10 sek. sapratu, ka sviests un turklāt vēl Džolija.. :x

0

6

Šodien biju, redzēju un man patika! :love: ^^ Lai gan tur bija Džolija.. :insane: Bet viņa diezgan maz runāja, tēloja baigi cēlo dāmu.. :D
Ehhh, bet Džonijs atsvēra visu, lielisks gan zilganajā pidžammā, gan baltajā uzvalkā! :love: Njā, dažās ainās, pat varēja viņu salīdzināt ar Džeku Sperovu, sevišķi, kad viņš pa jumtiem skrēja.. :D
Un tas viņa 'Bongiorno' vietā izteiktais 'Bon Jovi', lol :D:D:D

Frank Tupelo: Hello? Please help!
Hotel Concierge Alessio: Buongiorno signore.
Frank Tupelo: Buongiorno. I...I need help! There are two men trying to break down the door.
Hotel Concierge Alessio: I see, what kind of problem do you have with the door, sir?
Frank Tupelo: No, no, no! There are two men with guns trying to break in! Dos hombres, con...con pistolas!
Hotel Concierge Alessio: Your Spanish is excellent, sir.
Frank Tupelo: Thank you.

:D:D:D:D:D:D

Karoč, filmu noskatieties! ^^ :love:

Свернутый текст

Līdz pašām filmas beigām nebiju iedomājusies, ka Franks būs tas pats Aleksandrs, kuru visi izmisīgi meklē.. :D

Отредактировано GaBy (07.02.2011 20:24)

0

7

Ā jā es vispār jau piektdien vakara seansā skatījos. Bija forši, ja neņem vērā, ka blakus puisis vienā laidā "cik ilgi?" . Džonijs izsaka visu. Dīvaini jā redzēt viņu tādu, but anyway viņš bija tiešām kā parasti lielisks.

0

8

To, ko GaBy uzrakstīja spoileros un kas ir it kā visa filmas atslēga - to sapratu jau sākuma. Laikam vienkārsi redzu cauri filmām un scenārijiem. Cauri dialogiem un saprotu filmu veidotāju loģiku. Nez. Līdz ar to filma man bija garlaicīga. Turklāt Depam ar Dzoliju ķīmijas nav nekādas. Pilnīgi. Pat ne vismazākās. Un Dzolijai pietrūkst klases šādai lomai. Te labāk būtu derējusi kāda angļu aktrise. Daudzi fano par Dzolijas tērpiem filma, bet mana izpratnē puse no tiem bija drausmīga un pilnīgi kā kostīmi no teātra. Pilnīgi neka dabiska un naturāla. Nevis Dzolija valkaja tērpus bet tērpi valkāja Dzoliju. Tas kārtējoreiz pierada, ka Dzolijai pietrūkst sievišķības un sensualitātes kam tādam. Turklāt pirmais kosmetoliģijas likums - izcel vai nu lūpas, ja tās lielas, vai acis, ja tās lielas. Dzolijai abi lieli un ja abus izceļ, seja pazūd. Laikam vislabāk te teloja Paul Bettany, jo Depps praktiski neteloja. Dzolija pat intervijā atzina, ka piekritusi filmēties tikai lai īsu laiciņu ptusētos Venēcijā un atpūstos no ikdienas. Likās, ka Depps tapat. Turklāt tur vajag talantu, lai Depu uztaisītu tik nesmuku. Un vēl - pa jumtu viņš skrēja gluži kā Džeks Sperovs. Laikam vienīgais smieklīgais joks visas filmas laika ir tas, ka viņš italija visu laiku spaniski runaja un vienā brīdī italis viņam spāniski arī atbildēja. Tas bija humors. Bet tas arī viss. Filma gana garlaicīga, dialogi kopumā vaji, ainas ar gangsteri un viņa krievu mobsteriem ārkārtīgi klišejiskas, pilicistu ainas, kad runā franciski un italiski pārak garas un garlaikoja mani. Es saku - vienīgā filmas tiesam aktiermeistarības vērtība ir Pols Betanī, kurš lieliski atveidoja aģentu ar absēstību pret Elisi un Aleksandru, velmi noķert Aleksandru, greizsirdību, skaudību. Ideāli. Beigam man reali gribējas iekapt kadra un viņu samīļot. Tas arī viss, kas man par filmu sakāms.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The Tourist (2010)