56.-59.
sigsaster написал(а):Agustins uzdāvināja tos auskarus Renatai Arēlijai redzot...mjā, tas skaidri parāda, ka viņam Arēlija vienaldzīga...un sāpina viņu...
Njā, nu tas bja cūcīgi... A pēc tam piebrauc ar "ģimenes" rotām. Kaut kā man tam neticas... Un vsipār es nesaprotu, priekš kam viņam tā Arēlija vajadzīga, ja tip samīlējies Renatā??
sigsaster написал(а):Forši, ka Renata tagad ar Heronimo dzīvos kopā....re kā Agustina plāns izgāzās un drīzāk saveda viņus abus kopā
jāaaa, tas tik super sanāca!! ka viņiem jāatrodas kopā, jabūt laimīgiem.. ak, viņiem tas pat nav grūti, ja aizmirst par visām problēmām!
sigsaster написал(а):tā jau svētkos, kad viņi abi pa vīnogām bradājās, izskatījās kā jaunais pāris...nezinātu, ka bija sastrīdējušies, domātu, ka starp viņiem viss kārtībā
jāaa, tas bija tiiiik fantastiski!!! Un šoreiz pat Heronimo nebija tas, kurš attapās, bet Renata...
aNgeL написал(а):Sērija vienkārši dievīga!! Piedzērusies Renata ir laikam labākais telenoveles piedzēries varonis Tik smieklīga Un kā viņa vislaik ap Heronimo un viņš ap viņu! Kā pielipuši viens otram beidzot pēc tik daudz laika
jāāāā.... Es vot arī skatījos un domāju, vot kā tas ir, ka dzīvē mani tracina sadzērušies cilvēki, bet te tik forši un jautri skatīties!
aNgeL написал(а):Jāa.. vecais, labais paņēmiens ar piedzeršanos
o jāāā - bet strādā!! vismaz mazāk domā par visu, ko nevajag tie abi!
Ak, bet šīs sērijas tik fantastiskas, burvīgas, skaistas!! ak, nevaru sagaidīt, kas būs tālāk! Gan jau atkal kasīsies, bet es ceru, ka būs arī jauki brīži viņiem jau vislaik tā... kādu brīdi Heronimo mīlestība uzvar, viņš aizmirstas, bet tad atkal viss atpakaļ... Un kas notiks, kad Renatas ģimene aizbrauks? Vai viņa paliks Bonitā? Galu galā, tur ir viņas "dos amores" ...
Bet Matiass mani kaitina! Nu tāds supercēlais, jaukais, ka slikti metas, goda vārds... Nu nez, man tas liekas par traku - šitā upurēties utt. Dumji kaut kā. Pārāk... cēli.