81. Heronimo malacis!! Laiku nezaudē un ķērās pie Renatas atgūšanas mēginājumiem! Un izmantoja arī iežēlināšanas tehniku, stāstot, ka zaudējis brāli un tagad arī Renatu..Jāa.. tik žēl viņa palika! Un Renatai arī! Un vispār visi tie vārdi par pirmsnāves vēlēšanos utt.. Nu būtu ārkārtīgi, man liekas, nelogiski, ja varone mīlētu un nepadotos šādiem vārdiem, skatieniem utt. Cik skaisti!! Un tad uz tā koka tik romantiska un reizē erotiska sanākusi tā aina, ar tām rokām Es jau nobijos, ka Heronimo aizmirsis, ka pats kokā izgriezis abu vārdus un darīs to abi vēlreiz, bet yeey..viņš aizveda viņu uz to vietu un Renata bija tik aizkustināta! Tas ir tik skaisti! Un tā pārējā daļa kā kopā pavadīja dienu un īpaši man patika ainas pie tā.. heem..kā to nosaukt - strūklakas-geizera Renata tik jautra bija Nu nezinu..pēc šitādām ainām viņiem tiesību nav izšķirties vai ticēt, ka vien no viņiem nemīl otru!
Roberta gudra! Uzreiz salika visu kopā un atrada Rafaela slepkavu..tikai Fina, protams, atkal notēloja savu lomu..
Wow.. un Gonzalo atklājis, ka tās nav Finas analīzes, kurās atklājas tā slimība! Kas nu būs? Viņš atklās visu taisnību, vai arī Fina paspēs to kaut kā sagrozīt?
Ah..un kas vēl man ļoti patīk - vairs Matilde nav pret Renatu Tā gribētos, lai abas sadraudzējas, jo, man liekas, ka viņas varētu kļūt lieliskas draudzenes! abas ļoti pozitīvas!