Episode airs: 02.12.2010.
!Tātad 18. un 25.11. jaunas sērijas nebūs!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » TVD 2. sezona » 2x10 - Sacrifice
Episode airs: 02.12.2010.
!Tātad 18. un 25.11. jaunas sērijas nebūs!
Bāc, man kkā neomulīgi palika izlasot nosaukumu
Man gan izlasot nosaukumu kaut kādas iekšējas trīsas izskrēja, jo jajūta, ka tam jābūt kaut kam foršam!!
Oo..wow.. ne 18. , ne 25.?? ak, cik nežēlīgi!!! Par vienu prieku šajās 3 nedēļās būs mazāk!
Oo..wow.. ne 18. , ne 25.?? ak, cik nežēlīgi!!! Par vienu prieku šajās 3 nedēļās būs mazāk!
Jā.. nežēlīgi gan.. man jau šito vienu nedēļas pārtraukumu bija tā pagrūti izturēt..
Ja godīgi, man ar nosaukums negatīvas emocijas neizraisīja... Bet nu var būt visādi ar šo vārdiņu..
Episode synopsis:
JEREMY MAKES A DANGEROUS MISTAKE — Elena decides to take matters into her own hands and offers a tempting incentive to Rose for her help. When things take an unexpected turn, however, Rose calls on Damon to deal with the plan Elena has set in motion. Jeremy’s reckless attempt to help Bonnie retrieve the moonstone lands him in a life-threatening position and forces Stefan to put himself in danger. Bonnie and Luka form a closer connection. Tyler shows Caroline the Lockwood cellar, where she makes a discovery that leaves them both terrified.
Promo:
Un promo bilžuki:
http://www.vampire-diaries.net/gallery/ … ?album=116
Weee, 3 nedēļas jāgaida Un bāāāc, tas D/E momentiņš promo
Izskatās, ka būs laba sērija..
Izskatās, ka būs laba sērija..
Webclip 1:
Webclip 2:
Preview clip - ahhh, Delena! Tāds skatiens abu vidū
Wooowiii, IDEĀLA SĒRIJA
Vāāks, pat nezinu, kur lai sāk. Man viss TĀ PATIKA Es vnk gulēju gultā, skatījos un NESPĒJU NOTICĒT, KĀ VAR BŪT TIK MILZONĪGA ĶĪMIJA STARP DIVIEM AKTIERIEM?!!! Skatījos ainu Sleitera dzīvoklī un man tauriņi lidinājās vēderā. Ahhh, BURVĪGI!! Tai momentā, kas man pašlaik parakstā, man uz vienu mirkli likās, tūliņ būs kiss Bet labi, ka nebija, vēl bikin par ātru Un pēc tam mirklis kapenēs. Wow, nu vnk bez vārdiem Tagad nespēju sagaidīt nākamo sēriju un DE time alone, tā kā Stefans ir iesprūdis kapenēs kopā ar Ketrīnu un pēc promo, izskatās, ka nemaz neiebilst pret to Bet nu ta jau redzēs, moš šī atkal manipulē, kas visticamāk tā arī būs. Bet jā, wow, DE ir ideāls pāris, vnk super Mana sirds un dvēsele gavilē
Hihi, piekritīšu Tev, Cravey - sērija tiešām lieliska
Ak,tas moments, kur Elena pasaka, ka arī Deimons viņai rūp, tie skatieni! aah Fantastika
Jā, tā aina Sleitera dzīvoklī - Lieliska, un tas momentiņš tavā parakstā! es jau ar padomāju būs tulīt viena maza bučiņ bet, jā labāk vēl nevajag, jāpataupa TĀDS MOMENTS uz vēlāku laikuJā, aina kapenēs ar laba - hihi, patika, ka šie abi - Damons un Elena plēšās savā starpā, bet Ketrīna un Stefans klausās
Am, žēl Tailera :/ Jāgaida viņam tas pilnmēness, tā visa pārvēršanās. Ak, kur viņš skatījas Meisona ierakstu - ar to pārvēŗšanos, un vēl tā d- grāmata. smagi
Es ar jau gaidu nākamo sēriju! jā, 11.sēr. promo vnk bez vārdiem Bet mums - tas tikai par labu!
Jā, bet daudzi fani un es ar, negrib, lai ir tā, ka Stefana šitā nodevība pamudina Eleinu kaut ko sākt ar Deimonu. Vajag, lai tas pats no sevis notiek, nevis atriebības vai kā tamlīdzīga dēļ
Jā, bet daudzi fani un es ar, negrib, lai ir tā, ka Stefana šitā nodevība pamudina Eleinu kaut ko sākt ar Deimonu. Vajag, lai tas pats no sevis notiek, nevis atriebības vai kā tamlīdzīga dēļ
Nu nedomāju, ka tas būs galvenais motīvs, jo stāstā ir ietveri divi un Deimona pašapziņa neļaus nekam tādam notikt, jo viņš vēl joprojām uzskata, ka nav gana labs Elenai....
Un neskatoties uz to, ka Deimons un Elena ir man mīļākais tandēm šai seriālā.. Elijah kļūst par vienu ļoti simpātisku varoni... Prieks, ka scenāristi viņu neuztaisīja par pilnīgi ļaunu, jo tagad ir cerības, ka viņš viņiem palīdzēs cīņā pret Klausu.. man vismaz šķiet, ka jau tagad viņš palīdz Elenu slēpt...
Elijah kļūst par vienu ļoti simpātisku varoni... Prieks, ka scenāristi viņu neuztaisīja par pilnīgi ļaunu, jo tagad ir cerības, ka viņš viņiem palīdzēs cīņā pret Klausu.. man vismaz šķiet, ka jau tagad viņš palīdz Elenu slēpt...
Pilnībā piekrītu. Neņemos spriest par viņa plāniem, bet tur kkas ir apakšā. Un arī es esmu sajūsmā par Elijah Though it still feels twisted to like someone so evil Ahaha, eu, jāatver atsevišķa tēma TVD bad guys
Sērija tiešām ideāla. Tiko noskatījos un domāju skatīties atkal.
Tā aina, kas cravey tev parakstā.. Akk kiss tiešām vēl nav nepieciešama. Tas leik aiz vien vairāk un vairāk sekot līdzi viņu attiecību attīstības gaitai. Kapeņu aina ar tik forša huh nu kā var tā fanot par kādu pāri..Delena tiešām šodien ļoti uzmundrināja.
Delena tiešām šodien ļoti uzmundrināja.
hi hi hi, ta padomā, kas nākamnedēļ būs Ar visu DE time alone
hi hi hi, ta padomā, kas nākamnedēļ būs Ar visu DE time alone
Vai ne hihi pinīgi prasās kaut kas no Delenas parakstā. Laikam būs photoshops jāatver un mazliet jāpastrādā.
Vai ne hihi pinīgi prasās kaut kas no Delenas parakstā. Laikam būs photoshops jāatver un mazliet jāpastrādā.
Vai ne hihi pinīgi prasās kaut kas no Delenas parakstā
Un paraksts tev sanācis super..
Вы здесь » TelenovelesLV » TVD 2. sezona » 2x10 - Sacrifice