Siikaa написал(а):Nav jau svarīgi.. vecākais vai jaunākais... es esmu jaunākā un darītu tāpat kā Dīns... brālis un māsa tomēr ir pārāk svarīgi, lai atmestu ar roku...
Nu nav svarīgi jā, bet tagadējā apziņa, ka tieši no tevīm gaida kaut ko, ka taisni no tevīm prasa to atbildību, dažreiz liek aizdomāties kā būtu ja es būtu vienīgais bērns ģimenē. Bet tad es saprotu, ka tomēr viņiem arī liela nozīme tajā par kādu cilvēku esmu kļuvusi, bez viņiem tomēr būtu garlaicīgi. Dažreiz vienkārši protams viņi nobesī..Un viņi atļaujas bļaut virsū un visur mani vainot, bet galu pēc tam, kad atnāks apziņa, tad viss mainīsies. Labi man viņi vairs neko nevar pateikt, jo saprot, ka es viņiem nepalīdzēšu mācībās.
Siikaa написал(а):Es ar šodien visu dienu tāda priecīga, kopš sēriju noskatījos.. vismaz kaut kas labs noticis..
Vai ne es arī. Man mājās nav ar ko apspriets šito sēŗiju, jo pēkšņi arī māsai vairs neitresē ( kārtējo reiz es palieku uzticīga visam, kas viņiem ātri apnīk), tad es bez maz vai visiem uzbāžos ar savām domāt utt.