Man Dens riebās visu pirmo sezonu un diezgan stipri kaitināja arī otrajā, bet cik klipiņus esu skatījusies 3. un 4. tūbē, Dens man patīk daudz labāk. Čaks bija ideālais tortured hero, bet pilnīgi visu scenāristi sajāja ceturtajā sezonā. Trešajā vēl oki, bet ceturtajā pilnīgi. Un tas, ka viņš iemīlējies Rainā un izturas labi - zaudē jebkādu ticamību. Un galīgi nav nekādas ķīmija. Kā daudzi saka, tad uz Čaku ir interesanti skatīties tikai ainās, kur viņs komunicē ar Blēru. Bet ar Denu ta nav - viņš ieguvis kaut kādu patsstāvību kā tēls beidzot un Blēra vispār arvien no jaunām šķautnēm parādās, ļoti komplicēta, interesanta varone. Un Blēras/Dena sarkasma pilnie, gudrie, inteliģenti asprātīgie dialogi vispār ir ģeniāli. Visi gaida Dair. Nākamās sērijas nosaukums ir Wjile you were sleeping un promo parādīja, ka sērija būs par to, ka Blēra centīsies visu uzspēt - uzspēt darba, uzspēt sarīkot balli, uzspēt atriebties Rainai un visi fani gaida, ka vienā brīdī Blēra sabruks no pārstrādāšanās un Dens būs blakus, lai aiznestu viņu uz gultiņu. Nopietni, es pat iztēlojos, cik jauki tas varētu būt. Eh. Nespēju sagaidīt, kas talāk būs ar Blair.