After a bleak childhood, Jane Eyre goes out into the world to become a governess. As she lives happily in her new position at Thornfield Hall, she meet the dark, cold, and abrupt master of the house, Mr. Rochester. Jane and her employer grow close in friendship and she soon finds herself falling in love with him. Happiness seems to have found Jane at last, but could Mr. Rochester's terrible secret be about to destroy it forever?The cast:
Mia Wasikowska as Jane Eyre
Michael Fassbender as Edward Rochester
Jamie Bell as St. John Rivers
Judi Dench as Mrs. Fairfax
Sally Hawkins as Mrs. Reed
Imogen Poots as Blanche Ingram
Holliday Grainger as Diana Rivers
Tamzin Merchant as Mary Rivers
Romy Settbon Moore as Adele
Amelia Clarkson as Young Jane Eyre
Freya Parks as Helen Burns
Harry Lloyd as Richard Mason
Valentina Cervi as Bertha Antoinetta MasonTreileris:
Džeina Eira/Jane Eyre (2011)
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться101.04.2011 00:37
Поделиться201.04.2011 00:43
Tikko atgriezos no forumcinemas, kur abas ar Siiko bijām uz šo filmu. PERFEKTA! Pat nevaru izstāstīt, cik ļoti man patika! Dialiogi, lai gan atbilstoši tam laikam, tomēr gana mūsdienīgi - diezgan bieži bija momenti, kur visa zāle skaļi smējās. Nu tik super! Aktieri vnk ideāli - tā spēj ieraut stāstā, attēlot savu varoņu izjūtas - wow. Un jā, misters Ročesters - uhhh, ir pamatīgi, kur aci piesiet Noteikti iesaku. Patiks gan vēstures mīļotājiem, gan humora cienītājiem, jo šinī filmā tiešām ir viss, arī daudz franču valodas
Man mīļākā aina visā filmā
Поделиться301.04.2011 01:05
Būs jānoskatās!!!! Es kāreiz pirms dažām nedēļām skatījos to versiju, kas no 4 sērijām. Vispār būtu forši, ja arī manā kinoteātrī rādītu, tad būtu iemesls aiziet.
Ārprāts, bet cik daudz versiju filmē visādiem klasiskiem stāstiem!
Поделиться401.04.2011 01:22
Jap, bet ne vienmēr sanāk smuki. Šī tiešām ĻOOTI veiksmīga versija
Поделиться501.04.2011 14:34
Es gan teiktu, ka nevis ne vienmēr sanāk smuki, bet ir uzfilmētas versijas visām gaumēm un vēlmēm... un noteikti vajag turpināt...
Esmu redzējusi diezgan daudz dažādu klasikas ekranizējumu.. šis noteikti ir viens no labākajiem...
Поделиться601.04.2011 17:14
Man patika Šarlote Geinsbūra, bet tas viņas Ročesters kaut kā atsita vēlmi skatīties oriģinālu (nosacīti). Šī būs jānoskatās - esmu jau aizmirsusi, kas tur īsti notika!