TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 19. - 21. marta "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts

19. - 21. marta "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Galvenie „Likmes uz mīlestību” notikumi no 19. – 21. marta sērijām

Soledada atzīstās padre, ka krāpusi Leandro ar samuela, saka, ka pati vien ir vainīga, taču no sakuma atraidīja Samuela, taču tas tik un tā uzmācās un beigu beigās viņi pārgulēja. Soledada raud un prasa padomu. Padre ilgi grib uzzināt, vai Samuels nav viņu izvarojies, taču Sole saka patiesību, ka pati ļāva un nesaprot, kas ar viņu notika, viņa taču tā mīl Leandro... Padre saka, lai viņa parunā ar Leandro un prasa piedošanu, viņš ir labs un noteikti piedos, jo tikai Dieva piedošana neatviglos Soledadas prātu... Sole apsola, ka tā arī darīs. Pie padre atnāk arī Leandro un pastāsta par savu problēmu – impotenci... padre ir satraukts, taču izdara gala secinājumu un saka, lai viņi abi divi parunā te pat baznīcā. Uzaicina atpakaļ gan Soli gan Leandro un tie paliek runāties. Pēc kāda laika Leandro atzīstās, ka viņam ir problēma, taču izārstēsies. Soledada to, protams, piedod. Leandro ari piebilst, ka nespētu viņai piedot, ja tā būtu krāpusi viņu utt... un Solei pēc siem vārdiem trūkst drosmes atklāt patiesību, tikai izdomā, kā ieganstu, citu nelielu problēmu...

Hūlija vēl joprojām nezin ko darīt, lai glābtu Gabrielu un visu rančo. Francisko piesakās palīdzēt un Čepe saka, ka var pārdot savas govis, kaut arī tās ir vecas un nav nekā vērtas... un tad Hūlija saka, ka viņa pārdos savu rančo „nav citas izejas, es pārdošu māju, ko Gabriels uzcēla ar savām rokām priekš manis..”
Dakteris paziņo Grāsijai, ka tā ir stāvoklī.. viņa ir priecīga. Viņa jau ir otrajā mēnesī... pastāsta to arī Evai, un prasa to turēt noslēpumā... Eva to apsol. Felipe ir pret to un saka ka Sebastjans nevar ta rīkoties, bērnu tāvam ir jāzin patiesība un japalīdz Grāsijai...

Samuels atrod Leandro un pastāsta par to nakti starp viņu un Soli.. + vēl daudz ko citu ļoti pārspīlēja... Leandro tam netic, taču Samuels saka „iesim parunāt visi trīs, paskatīsimies, vai Soledada noliegs to skatoties man acīs..” atnākot pie Soledadas, Leandro pieprasa patiesību.. Sole nevar melot un Samuels stāsta, ka tas nebija vienīgo reizi, ka arī skūpstījās un bieži apciemoja viņu viņas istabā... Soledada raud un prasa Leandro uzklausīt viņu, saka ka Samuels melo.. taču Leandro ar pilnu naidu acīs saka, ka viņam nav vajadzīgi nekādi paskaidrojumi un aiziet...
Alvaro piespieda Lusero atgriezties pie viņa mājās un kad to uzzina Kamilo to atnak pēc viņas, tacu Lusero saka, ka nekur neies...

Čepe sarunājās ar Hulio-Gabrielu un stāstīja, ka ešot tā vectēvs un dzirdēja Klara un pieprasīja paskaidrojumu par šīm muļķībām.. Čepe nolemj pastāstīt patiesību, ka ir Hūlijas īstais tēvs.. Klāra ir šokā..
Leandro atbrauc uz Meridu, lai runātu ar savu dakteri, taču tai uzmācās kaut kāds vīrietis. Leandro viņu glābj un padzen to vīrieti... daktere ir pateicīga taču saka, ka tagad nevar ārstēt Leandro, jo tie ir pārkāpuši ārsta un pacienta ētiku... ka Leandro zin kaut ko privātu no dakteres dzīves. Leandro pierunāja tam palīdzēt un sākt ārstēties neskatoties uz to, ka viņa draudzenes ir krāpusi viņam.

Hūlija trada pircējus un paraksta dokumetus par rančo atdošanu, kopā ar viņu ir Eva un palīdz viņai. Pēc tā visa kāds cilvēks pasaka, ka viens vīrietis grib redzēt Hūliju un palīdzēt tai.. Hūlija aiziet un satiek tur Husto Ernandesu. Viņa ir šõkā un pieprasa paskaidrojumus. Husto sāk draudēt un pastāsta, ka tas ir viņš kas ir vainīgs pie visām šīm problēmām ar Gabriela apcietināšānu utt, saka ka tas ir viņš kurš sūtīja orhidējas un ka vienmēr izsekoja to, jo grib Hūliju. Hūlija netic savām ausīm un acīm un grib bēgt, lai paziņot policijai, taču visapkārt Husto cilvēki.. nākās vien uzklausīt Husto. Viņš saka, ka atbrīvot Gabrielu un ļaus tam atsākt savu biznesu tikai par vienu nedēļas nogali ko pavadīs kopā ar Hūliju...

(pirmdienas sērijas beigas)

Saruna star Hūliju un Husto turpinās... Hūlija nevar pieļaut domu pārgulēt ar Husto, tāpēc atsakās sadarboties.. taču Husto draud parādot arī ieroci un saka, ka tā būs tikai viena nakts „pēc tās tu varēsi mani aizmirst un būt mierīga ar savu dēļu un vīru, ja gribi protams, vari pamest vīru, ja vien es esmu labāks..” Husto grasās noskupstīt Hūliju ar varu, taču tā viņam iesit pļauku, Husto smejas un saka ka viņam patik tās raksturs un kaisle un grib saņemt vēl tādu pļauku un grasās noskūpstīt to atkal.. taču šoreiz Hūlija viņam iemauc ar dūri pa seju, ar tādu spēku, ka viņam no deguna sāk tecēt asins, bet Husto tas tikai iepriecināja... hūlija aiziet prom, nogrūstot visus tā cilvēkus... viņa nestāsta nevienam par notiekuso..

Hulio uzzin, ka Sole neprecēsies un uzzin visu patiesību.. sāk pazemot un apvainot Soli... viņa raud un saka ka viņs nekad nemīlēja savu meitu... Hulio padzen Soli no mājā, iejaucās Klāra, ta mēģina paskaidrot Hulio ka ta nav viņas vaina, bet gan Samuela, taču Hulio negrib klausīties. Pēc kāda brīža tomēr nolemj uzmeklēt samuelu un paņem arī ieroci... kad sāk prasīt paskaidrojumus no Samuela viņam notiek kārtējā sirds lēkme...
Husto ir pārliecināts ka iegūs Hūliju un nolemj draudēt kīmijas strādniekam, lai tas ietu un atdzīstos policijai, ka tas ir viņš, kurš ir vainīgs..

Hūlija ļoti dedzīgi un satraukti traucās pie Gabriela kamerā.. sak raudāt, skūpstīt to. Gabriels priecīgs, ka Hūlija tik brīvi izpauž savas jūtas taču nesaprot kāpēc tā ir tik satraukta.. Hūlija tik saka, ka mēģinās atbrīvot viņu un iespējams tas notiks drīz

Nadja īsteno Alvaro plānu un savaldzina Kamilo.. viņi abi ilgi runājās un tur viens otra roku... tad atnāk Alvaro un izjauc viņus. Alvaro apsveic Nadju ar lielisku darbu un pats izskatās nedaudz greizsirdīgs.

Ramons Francisko pastāsta pa telefonu, ka viņa vecāki negāja nelaimes gadījumā, ka tos ir nogalinājuši,, taču neatzīstās kurš tas bija.... prasa, lai viņu apciemo. Taču Francisko negrasās to darīt un prasa gabriela padomu.
Soledada iet prom no mājām un negrasās precēt Samuelu kā to vēlās Hulio un Alvaro... alvaro atzīst, ka Samuelu interesē tikai nauda... taču Sole egrib neko dzirdēt... tā atvadās no Hulio un saka, ka viņš ir netaisnīgs, bet Hulio neko nedara lai apturētu viņu..

Tagad Alvaro ir atbildīgs par rančo un visu ģimeni, viņs pat pārakstīja dokumentus sakarā ar to..
Grāsijas brālis izseko to mehiko un pieprasa atgriezties mājās... Grāsija to nevēlās un beigās nonākusi pie secinājuma, ka Grāsija atdos visu viņas naudu un sūtīs vēl tikai lai tas liek viņai mieru.
Nadja tēlo labo Luseras priekšā un šoreiz Alvaro sāk kligt un grasās Lusero sist, ka istabā atnāk Nadja un neļauj to viņam darīt.... (liels teātris no abu puses). Nadja pārliecināja Lusero, ka grib tikai palīdzēt un ka pieskatīs viņas meitiņu, lai nenotiktu nekā slikta...

Sole atnāk pie Hūlijas un izstāsta visu patiesību... un prasa pajumti. Hūlija protams, ir ar mieru. Naktī kad tās abas guļ iezvanās telefons – Husto atgādina Hūlijai ka gaidīs viņu rīt norunātajā vietā. Hūlija ir ar mieru, taču pastāsta par to Evai... Eva solās klusēt, bet nenoturās un paziņa arī policijas apteinim. To uzzinot Hūlija ir dusmīga uz Evu, taču dodas prom uz tikšanos, Eva nevar to aizsturēt...

Husto vīri nolaupa Hūliju un (usipili) to... ar mašīnu aiveda Hūliju uz Husto māju, taču pusguļot Hūlija pamanīja mājas nummuru un ielu...

Uz cietumu atveda to ķīmijas darbinieku, kurš sabojāja konservas.. Gabriels ir dusmīgs kā pūķis un pieprasa paskaidrojumus... viņš saka, ka viņam par to samaksāja Husto Ernandes un ka tas draudēja viņa ģimenei tāpēc piespieda tam atdzīsties policijai un arī to, ka Husto nolaupīja Hūliju un aizveda viņu prom.... Gabriels ir traks no šīm ziņām un pieprasa izlaist viņu, jo drošības nauda jau ir samaksāta.

Gabriels atnak mājās, kur visi priecīgi par Gabrielu. Gabriels pastāsta notiekuso un uzzina, ka Hūlija pati devās viņam uz tikšanos, taču pēc tam tika nolaupīta... visi ir uztraukti un mēģina to sameklēt.. arī policija jau ir lietas kursā.
Hūliju atved pie Husto un liek tai uzvilkt skaistu kleitu, kas tika sagatavota... Hūlija pārģērbās un to novēroja Husto ar kameru palīdzību un nespēj noslēpt savu iekāri. Tad atnāk pie viņas istabā un saka, ka grib izbaudīt viņas klātbūtni, paēst vakariņas un tad piebilst: „ tu paliksi ar mani uz visiem laikiem... tu nekad vairs neiziesi no šīs mājas prom..”

Trešdienas (šodienas) sērijas beigas

P.S. piedodiet mūsu lasītāji, ka likām jum sgaidīt sērijas aprakstus... te es centos pastāstīt visus galvenos notikumus. iespējams kaut ko aizmirsu, bet noteikti, tas nebūtu kaut kas būtisks...

patīkamu lasīšanu ;)

0

2

Paldies , Julia ! Malacis  :rose:

Kur tad muusu missy atkal pazuda !!!!??  :meklet:

0

3

Julia написал(а):

Dakteris paziņo Grāsijai, ka tā ir stāvoklī...Viņa jau ir otrajā mēnesī...

Ir jau laiks pamanīt!

Julia написал(а):

Nadja īsteno Alvaro plānu un savaldzina Kamilo.. viņi abi ilgi runājās un tur viens otra roku...

:rofl:

usipili-iemidzināja

Ak, Dievs! Nabaga Hūlija! Izšķirties par ko tādu... Jau sen ir zināms, ka, vienojoties ar noziedznieku, neko labu nepanāksi.

Paldies, Julia!  :rose:
Ko gan mēs bez Tevis iesāktu!

0

4

Ragana написал(а):

usipili-iemidzināja

ja ja jaaa... pareizi, man dažreiz ir tā ka es nekādīgi nevaru atcerēties kādu vārdu... eeh :D

Ragana написал(а):

Ir jau laiks pamanīt!

nu par to čista... 2 mēnēši... dervnja polnaja :)

Ragana написал(а):

Ak, Dievs! Nabaga Hūlija! Izšķirties par ko tādu... Jau sen ir zināms, ka, vienojoties ar noziedznieku, neko labu nepanāksi

jā... nu Hūlija nezināja kā rīkoties un ir gatava uz visu. jā, muļķīgi ticēt, ka tāds noziedznieks būs godīgs un tik tiešām paldīs norunu, bet ka viņš piespieda tam ķīmiķim atzīsties jau ir labi :D

Ilze написал(а):

Paldies , Julia ! Malacis

Ragana написал(а):

Paldies, Julia!

lūdzu. esmu "likmes" moderātors... darbs ir jāpilda... joks ;)

0

5

Tiešaam malacis labi pastraadaats!!! :)  :rose:

0

6

oooj,spassiiiba za atstaastsss!Lu46e pozdno 4em nikogda!Julia,ne padaj duhom!Ti nam nnuzna!!! :kiss:  :angel:

0

7

Paldies par seriāla aprakstiem!Beidzot sagaidīju,tagad tur notiek daudz kā interesanta.

0

8

jā... tiešām daudz kā interesanta... ja missy nepārādīsies, iespējams rīt rakstīšu šodienas un rītdienas aprakstu. centīšo ne padadj duhom un atrast gan laiku, gan vēlēšanos uzrakstīt jums atstāstu... ;) + vēl arī sagādāt video ;)

0

9

Julia написал(а):

jā... tiešām daudz kā interesanta... ja missy nepārādīsies, iespējams rīt rakstīšu šodienas un rītdienas aprakstu. centīšo ne padadj duhom un atrast gan laiku, gan vēlēšanos uzrakstīt jums atstāstu...  + vēl arī sagādāt video

Nu ko mees bez tevis dariitu , :rose: !!! Tu esi THE BEST !!!  :kiss:     :blush:

0

10

Paldies Tev, Julia MILZĪGS, ka atkal mani glāb! :blush2:
:kiss:
+ es arī nredzēju 3dienas sēriju, tā kā uzzināju, kas tur īsti notika. :)

Rīt BŪS šodienas un rītdienas sēriju detalizēts apraksts.
Varbūt arī šodienas apraksts parādīsies šovakar, bet pavēlu. Kā saka Hulija es neko nevaru un arī nemēdzu solīt. :D

0

11

missy написал(а):

Rīt BŪS šodienas un rītdienas sēriju detalizēts apraksts.
Varbūt arī šodienas apraksts parādīsies šovakar, bet pavēlu. Kā saka Hulija es neko nevaru un arī nemēdzu solīt.

mmm.. super, jo taisnību sakot šodien man vairs negribās neko rakstīt..  :rolleyes:  brīnešķīgs rīts un dienā iešu pastaigāties ar draugu.. :blush2:
video man arī slinkums pagaidām ierakstīt... bet ja kas, tad izdarīšu.
missy, super, ka tu parādījies un turpināsi rakstīt sērijas aprakstu... ;)

:kiss: un paldies tiem, kuri novērtē manu un missy darbu ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 19. - 21. marta "likmes uz mīlestību" sēriju apraksts