aha, es ar gaidu albumu. Pat apsveru domu oficiāli iepirkt, ko daru reti un tiki tad, ja patiešam negribu apzagt makslinieku. LOL.
Anyway - it kā vairāk nekādu jaunumu dizo nav. Abi šobrīd ir Maiami, Jencarlos filmejas Mi Corazon insiste un Gabija tvītero, iet uz angļu valodas kursiem un viss - cik nu pēc tvītiem var spriest.
Marza Bustamante savā facebookā bija ielikusi bildes, kur viņa trenējas šaušanā un klints kāpšanā ar tekstu, ka viņa trenējas novelei Caides del Cielo. Ir droši zināms, ka nesen viņa kontraktu jaunu ar Telemundo noslēdza. Nu ja noveli tuvā nākotnē filmēs un tiešām filmēs, tad Ana nebūs tajā, jo viņa jau ar Mi corazon insiste aizņemta, Deivids ar ne, jo viņs jau visur kur filmējas. Gabija ir teikusi, ka vasarā saks pie jaunas noveles strādāt, kura varētu uz ekraniem septembrī parādīties, bet teica, ka neko nevar par projektu pagaidām stāstīt. Nu bija baumas, ka viņa ar Christianu Meieru varētu filmēties, bet tagad, ja viņa tiesam Caidas del Cielo filmejas, tad nez. Par Christianu neko īsti nezinu - viņš tur tagad visādas reklāmas filmē - ta sacīt - naudu pelna. Un līdz šim viņs stingri pieturas pie tā, ka otreiz nefilmejas ar vienu un to pašu dāmu galvenajā lomā. Vēl ir Rafaels Amaya Sebastian Zurita, bet es tiešām negribētu, lai Gabija ar tiem filmējas - nepatīk man viņi. Baumoja, ka viņa varētu ar La Reina del Sur to galveno aktieri filmēties. Nez. Ar ne īpaši man. Tā kā Jencarlos nespīd, jo viņš vel vairakus menešus filmēsies Mi Corazon Insiste un tad vēl dzīvosies pa koncertiem ar jauno albumu - tik drīz pēc Mi Corazon Insiste viņš nefilmēsies, ja vispār kādreiz filmesies, jo viņam pec kontrakta ar Telemundo bija šī novele jafilmē, bet pēc tam, cik zinu - viņs no Telemundo brīvs. Un mūzikas karjera viņam uzņem apgriezienus. Viņs vienmēr teicis, ka pirmam kartām viņš esot mūziķis. Pačolēsim. Lai vai ka - gribu tomer, lai Gabija pavisam drīz atkal sāk filmēties. Visi viņas daudzie reklāmu un fotosesiju projekti ir labi un noteikti viņai labu piķi ienes, bet gribu tomēr noveli ar viņu.