TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon valiente (Telemundo, 2012)

Corazon valiente (Telemundo, 2012)

Сообщений 1 страница 20 из 200

1

http://cdn.tuteve.tv/files/2012/07/17/corazon_valiente_cuerpo_1.jpg

Drosmīgā sirds
Producents: Aurelio Valcárcel Carrol
Pirmizrāde: 6. marts
Sēriju skaits: 206
Sižets:
Anhela Valdesa ir miesassarga meita, kas nāk no nabadzīgas un pieticīgas ģimenes. Samanta Sandovāla Navarro ir bagāta meitene, kuru aizsargā šis miesassargs. Abas meitenes kļūst par labākajām draudzenēm, taču traģēdija izšķir abas uz daudziem gadiem.
Jau no mazotnes Anhelai bija jāiemācās sevi aizstāvēt, jo dzīvo bīstamā rajonā. Viņa iemīlas nepareizā vīrietī - Luisā Martinesā, bijušajā noziedziniekā un narkotiku tirgonī. No viņa  Anhelai piedzimst meita Violeta, tādēļ Anhelai jāstrādā dienu un nakti, lai kļūtu par medmāsu. Viņai ir neliela kafetērija, kurā lieliski parāda savu talantu - gatavot tortes.
Kādu dienu Samanta kļūst par liecinieci brīdī, kad notiek mēģinājums apzagt Anhelas kafejnīcu. Abas kopā notver zagļus. Šī atkalsatikšanās iedvesmo Samantu un viņa piedāvā Angelai pamest kafejnīcu un medmāsas sapni, lai aizsargātu bagātus cilvēkus tāpat kā Samanta līdz šim to ir darījusi. Anhela kļūst par miesassardzi.

Huans Markoss Arojo ir bagāts, katras sievietes sapņu vīrietis, sportists, bet precējies, turklāt nelaimīgs savā laulībā ar Izabellu, egoistisku sievieti, kura alkoholā slīcina savas nelaimes. Huanam Markosam ir automašīnu bizness un hobijs kolekcionēt retas auto. Abiem ir meita Henesise, kuru aizsargāt ir Anhelas uzdevums pēc tam kad ģimenē notiek kāda traģēdija. Huans Markoss kaislīgi iemīlas Anhelā.

Savukārt Samanta dabuj uzdevumu slepeni aizsargāt Villiju del Kastiljo, miljonāru un brunču mednieku, kurā jaunā sieviete ir iemīlējusies jau sen. Samanta izliekas par viņa šoferi.
Villija māsa Fernanda ir sieviete bez sirds, kura vēlas atriebties visiem, kas kādreiz ir viņu pazemojuši. Viņa ir apmāta ar Huanu Markosu.

Anhela un Samanta sastopas ar daudziem izaicinājumiem, aizsargājot citu dzīvības, kamēr pašām jācīnās par savu laimi un mīlestību. Viņas nokļūst staro daudziem melien un lai tiktu ar visu galā būs nepieciešamas daudzas pūles un spēks.
http://forum.mybb.ru//nocopy.gif
Aktieru sastāvs:
Adriana Fonseca - Angela Valdez
José Luis Reséndez - Juan Marcos
Ximena Duque - Samantha Navarro
Fabian Rios - Guillermo 'Willy' del Castillo

Jorge Luis Pila - Miguel Valdez
Sonya Smith - Isabel Uriarte de Arroyo
Aylin Mujica - Fernanda del Castillo
Manuel Landeta - Bernardo del Castillo
Gabriel Porras - Miguel Valdez
Brenda Asnicar - Fabiola Ferrara
Miguel Varoni - Jesús Matamoros "El Mesiás"
Daniela Navarro - Clara Salvatierra
Pablo Azar - Gustavo Ponte
Gregorio Pernía - Javier Falcón del Toro "El Verdugo"
Carolina Tejera - Lorena Barrios
Katie Barberi - Perla Navarro
Gabriel Valenzuela - Bruno
Vanessa Pose - Ema Arroyo
Gilda Haddock - Estela de Valdez
Eduardo Rodríguez - Luis Martínez
Jon Ecker - Pedro Peralta
Lino Martone - Diego Villareal
Paloma Márquez - Sol
Tatiana Capote - Ofelia
José Guillermo Cortines - Renzo Mancilla
Briggitte Bozzo- Génesis Arroyo
Roberto Plantier - Gabriel La Madrid
Nicole Arci - Violeta
Leonardo Daniel - Darío Sandoval
Priscila Perales - Nelly
Ahrid Hannaley - Cecilia

0

2

Projekts:

0

3

Šīs jaunais Telemundo projekts tika prezentēts 17.maijā Ņujorka, Telemundo upfront 2011/2012 sezonai. Vairāk par to it ka nekas nav zinams, bet twitterī noplūdušas info druskas.

Roberto Stopello, kas ir telenoveļu dialogu rakstītājs, savā twitterī uzrakstīja ziņu Marcelai Cittero, kas ir telenoveļu autore (Viņa ir argentīniete un viņa uzrakstījusi tādas noveles kā Patito Feo un Amor en Custodia, kuram abam bija ļoti populāri Argentīnas oriģināli un arī ļoti populāri Meksikas rīmeiki). Un tātad Roberto ziņas Marcelai.

roberto stopello
stopello roberto stopello

@MarcelaCitterio Y sólo es una pausa hasta que aparezcan las guardaespaldas caídas del cielo!
21 may

roberto stopello
stopello roberto stopello

@MarcelaCitterio querida mía! Besos y hasta Julio! Yay!
22 may

Tātad, jūlijs. Tas apstirpina arī Gabijas agrāk sacīto, ka vasarā, iespējams jūlijā, viņa sāks novelē filmēties un septembrī to sāks rādīt. Nekāda oficiala apstirpinājuma nav, bet cilvēki blogos runā, ka Gabija ir šobrīd vienīgā apstiprinātā lomai šajā novelē. Ņemot vērā to, ka cilveki, kuri tā saka, agrāk runāja un arī viņu teiktais apstiprinājās - es teiktu, ka par 80% drosi, ka Gabija būs šajā novelē, tagad tik jāskatās, kuras dāmas atveidos pārejās divas miesassardzes. SKaidrs ir tas, ka novele nebūs Čārlija Eņģeļu versija, bet tiešām origināla novele, bet arī ar humoru, jo Marcela autore. Viņa starp citu ir arī Auroras autore. Vēl es pieņemu, ka ja dāmas ir miesassardzes, tad tas džeks - vismaz galvenajai varonei (ja Gabija būs novelē, tad Gabijas varonei) būs tāds vājais džeks, ja saprotat ko domāju. Respektīvi - miesassardze patiešām viņu reāli sargās un glābs un viņš būs tāds, kuru vajag glābt. Vismaz Amor en Custodia ta bija - pretstati.

Vēl šodien parādījās, ka Carla Estrada ir ieinteresēta Ivanā Sanchesā un gribētu viņu savā novelē. Nez. Jebkurā gadījumā man neasocēja, ka viņs varētu būt glābjamais tips. Tad atliek jautajums - tad kurš džeks (patiesībā - džeki, jo novele ta trīs damas) būs tas glabjamais...

Ar šitām bildēma Mariza Bustamante dalījās - tipa gatavojoties laimai Caidas del Cielo

http://zonatelenovelas.com/maritza-bust … del-cielo/

0

4

Treileris:

0

5

Bāc, es skatos jau kādu padsmito reizi. Fuck, es gribu Gabiju tajā lomā. Mežonīgi. Man liekas, ka viņai tik ļoti piestāv - kā miesassardze - pašpārliecināta, bet mīlas lietās pilnīgi pretēji. OMG, man pat vienalga, kāds partneris viņai un kādas pārējās divas dāmas. Bet Ailīna varētu palikt ļaundares lomā. Viņas ar Gabiju draudzenes.

0

6

Gabija tik mīlīga izskatās..ar savām sejas izteiksmēm.. Tāda..uzreiz izceļas pārējo aktrišu vidū :) Un tiešām tāda riktīgi forša kombinācija - miesassargs, bet spēj mulst un tml vīrieša klātbūtnē :D  :love:
Un man arī dikti patiktu, ja Ailīna te paliktu :) Lai gan man patīk, kad viņa nav 100% ļaundare.

0

7

Confirmado - los protagonistas de Caidas del cielo son Gaby Espino y Eugenio Siller!

0

8

Jā, šito kad šorīt lasīju, baigi saskumu...

0

9

Vāks, treileris tiešām fantastisks!! :love: Actions, un miesassardzes, bet tajā pašā laikā sievišķīgums un romantika. Izskatās lieliski! :love:
Hmmm, bet jā, man šis apstiprinātais aktieris kaut kā nešķiet Gabijas vērts... Bet nu jāredz kā izskatīsies, pirms spriest. Pēc pieredzes pāragri spriedumi mēdz būt nepatiesi.. :D

0

10

Redz man sižetiski nepatika galvenais varonis tāds, kā trilerī. Es gribētu viņu tādu siržu laizēju, kurš biznesā ir arī ass un bezkompromisains. Bet mīlu meitu tika un no sirds un ir tāds no spēm par mirušo sievu. Un Kad Gabijas varone viņu sāk apsargāt, tad viņš sakumā uzmācas viņai, bet viņa atsakās, jo negrib būt viena no. Lai visu laiku būtu tā sexuālā spriedze gaisā. Jo trelerī galvenais varonis ir mežonīgi pareizs un līdz ar to garlaicīgs. Un Sillera izvēle galvenajai lomai liek domāt par to, ka galvenais varonis tieši tik garlaicīgs kā treilerī arī būs.

0

11

Nu jā, Tevis aprakstītais variants, protams, izklausās aizraujoši! Tā gan ir, ka gribas redzēt dzirkstelītes viņu attiecībās!
Nu ko, jāgatavojas ļaunākajam un jācer, ka būs labāk :)

0

12

CAIDAS DEL CIELO AL PARECER NO SE LLEVARA ACABO EN TELEMUNDO

me chismearon de voladita que la dejaran parada , este año no saldra caidas , hay cosas que no les esta gustando a los ejecutivos, y quieren para el otro año

0

13

šodien atkal šitāda informācija parādījās

Hola! No es por desmentir a nadie, pero "Caídas del Cielo" si se hará... hable con mi fuente, interna de Telemundo y me indicó que efectivamente la telenovela se realizará... e inclusive me indicó fecha de entrada y eso... pero eso no lo puedo informar todavía... lol. Es seguro, se llevará a cabo y ahora en Julio (está próxima semana) hay una reunión bien importante en Telemundo Studios Miami, para definir detalles de la telenovela....

A los que opinan que la historia no les convence, les aconsejo que esperen a que salga, no se dejen llevar por lo que comentan y dejan de comentar.

Sobre... la persona que comento en otro tema que había cambiado la historia de "Aurora" porque Eugenio se veía afeminado lamento desmentirlo. "Aurora" se cambio ya que la gente comenzó a opinar en foros, y blogs que era una falta de respeto que una mujer se acostará con padre e hijo. Esa fue la única razón por la que la historia cambio...

0

14

Comienzan los preparativos de "Caídas del cielo"

En este mes de julio comenzarán los preparativos de una nueva telenovela de Telemundo. Se trata de "Caídas del cielo", una historia original de Marcelo Citterio, escritora de éxitos como "Amor en custodia" y "Patito Feo". Desde Masquetelenovelas pudimos hablar con la escritora y nos contó que aún no hay nada definido sobre este nuevo melodrama, salvo la historia, la cual será original. Por lo tanto, todo lo que se está comentando por internet son meras especulaciones.

Recordemos que hace varias semanas Telemundo presentó en los Upfronts 2011 el piloto de este nuevo proyecto con Gaby Espino y David Chocarro a la cabeza, lo cual no quiere decir que vayan a ser ellos finalmente los protagonistas. Seguiremos al tanto de esta nueva telenovela para informarles. Mientras, les dejamos el piloto para que vayan abriendo boca.

0

15

Ir izveidota facebook lapiņa un tur šāds info

Hoy les estaremos diciendo quienes formaran parte de nuestro elenco

La actriz venezolana Sonya Smith formara parte de nuestro gran elenco

0

16

La actriz Aylin Mujica formara parte de nuestro elenco

0

17

albalonga написал(а):

La actriz Aylin Mujica formara parte de nuestro elenco

albalonga написал(а):

La actriz venezolana Sonya Smith formara parte de nuestro gran elenco

Kā man šitās ziņas patīk!!  :flirt:  ^^

0

18

Aylín Mujica, Vanessa Pose, Jorge Luis Pila, Sonya Smith, Fabián Ríos, Gilda Haddock, Manuel Landeta, Gabriel Valenzuela, Adriana Fonseca, José Luis Reséndez, Katie Barberi.

0

19

http://blogtelenovelas.com/wp-content/uploads/2012/01/elenco-caidas-del-cielo.jpg

http://i27.fastpic.ru/big/2012/0110/94/337a0b11557cd4e824072cc8a3fa1194.png

0

20

http://i30.fastpic.ru/thumb/2012/0113/ed/6f0bb043e0303038dd3644f1fa5525ed.jpeg

http://uploads.ru/i/y/0/u/y0uLs.jpg

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon valiente (Telemundo, 2012)