Saprotu, ka tas bija tik sen un es jau labprāt būtu ar jums kopā skatījusies un komentējusi, bet nju jā, laika trūkums man bija!
Es atkal jūtu, ka ilgošos pēc Anhelas un Huana Markosa un it sevišķi tieši pēc HM, jo man liekas, ka šī loma Resendezam ir daudz foršāka, mīļāka un romantiskāka nekā Pedro loma Dama y Obrero!
Esmu noskatījusies 19 sērijas un man jaau nenormāli kaitina gan Fernanda, gan tas Luiss! Tāpēc man ir tāds jautājums tev, Enģelīt - cik ilgi Luiss vēl tur būs? Un vai gadījumā Fernanda arī viņu nenovāks? Būtu jau labi, ja viņā tā izdarītu, jo tad atkal būtu par vienu ļaunīti mazāk, kas kaitētu Anhelai&HM!
Ak, kā man patīk Huans Markos un it sevišķi tas viņa greizsirdīgais skatiens, kas tiek veltīts Luisam, kā arī vēl tas skatiens, kad viņš skatās uz Anhelu! Dievinu!
Man ir tāda aizdoma, ka drīz man būs atkal cits paraksts, bet tad jau vēl manīs!
Vēl kas - pasaki, lūdzu, vēl tādu lietu, kad Huans Markos sapratīs, ka aiz tiem visiem šķēršļiem, kas izšķīra viņu un Anhelu, stāv Fernanda? Proti, kad viņš sapratīs, ka viņa ir vainīga? Es zinu, ka tā kā es skatos, tad tavas atbildes man ir kā spoileri, bet lai ir, jo es esmu no tām, kuras grib visu uzreiz zināt, nevis gaidīt!