TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)

La que no podia amar (Televisa, 2011)

Сообщений 201 страница 220 из 289

201

zuzanna написал(а):

bet ari Anas Paulas un Rohelio attiecibas palikusu otraja plana,

Jāa.. tā kaut kā ir praktiski vienmēr - kad galvenie varoņi ir laimīgi kopā, tad iezogas kaut kāda garlaicība.. kad nav kopā - tad kaitina, ka visādu dumju iemeslu dēļ izšķīrušies. Skatītājiem grūti izpatikt :D Lai gan ir arī lieliski piemēri, kad tomēr varoņi spēj kopā cīnīties pret dažādiem ļaunumiem utt. (atkal jau būtu jāmin tie nosaukumi, kuri vienmēr tiek minēti kā labākie piemēri).
Intriga par nobeigumu laikam arī ir tā, kas joprojām liek skatīties tālāk :)

0

202

Nu, savā ziņā ir garlaicīgāk, bet es neteiktu, ka esmu galīgi vīlusies un nemaz vairs nav interesanti. Man tomēr ir kaut kāda... nezinu... kopības sajūta viņiem, kas izpaužas arī šajās ne-tik-aizraujošajās sērijās. Kā viņi arī kopā darbojas, lai rančo izvilktu... :)

Lai gan jā, nav sajūta, ka tik drīz beigsies. Interesanti gan, kas tur notiks... Ceru, ka beigas nesačakarēs visu telenoveli.. :S

0

203

Par 148, man jau ta likas, ka Gustavo gribes braukt projam, jo vinu patiesi ranco nekas vairs netur un tagad kad vins uzzinaja, ko izdarijusi Sintija, ka vina ir vainiga vina un Anas Paulas bernina nave... man vina palika zel :'( Domaju, ka Sintija nems nelabu galu, Gustavo patiesi aizbrauks, tikai vienu bridi man likas, ka mazo meitinu vins atstatu Anai Paulai un Rohelio audzinasana, bet redzes ka bus... Sis tas sak palikt skaidraks, bet vel joprojam ir diezgan daudz neatrisinatu jautajumu :disappointed:

0

204

148.

Jāa.. beidzot sāk atklāties patiesība par Anas Paulas bērnu. Cik gan smagi ir Rohelio pieņemt lēmumu teikt vai neteikt par to Paulai. Bet man patīk, ka viņš, pirmkārt, izstāstīja Gustavo. Ja nebūtu Paulas, tad viņi abi tiešām varētu kļūt par lieliskiem draugiem! Man arī žēl Gustavo.. viņš principā atrodas turpat kur seriāla sākumā - bez mīlestības, bez sievas, bez īstās meitas. Izgāja cauri daudzām ciešanām. Tāpēc gribētos, lai tomēr viņš beigās atrod kādu jauku sievieti.
Un piekrītu Tev - man arī liekas, ka Sintijai viss labi nebeigsies. Nez kāpēc man šķiet, ka viņa varētu mirt beigās. Un tiešām interesanti pie kā paliks mazā Marija. No vienas puses Gustavo mīl viņu kā savu meitu un varētu aizvest projām, bet no otras puses asjiendā dzīvo mazās vecmāmiņa, onkulis, krustvecāki..
Interesanti, vai Gustavo un Rohelio nolems uzreiz izstāstīt Anai patiesību par bērna nāvi.

0

205

Sodien notikumiem bagata serija, ipasi patika epizode, kur Ana Paula no sirds ieplauka Sintiju, tomer vina beigas izradijas stipri nezeligs personazs un tas ka vina pateica Marijai, lai uznemas vainu ari par so noziegumu... :angry: Prieks, ka Marija tiks ara no cietuma, jo atklajas, ka vina nav Efraina slepkava :)  Izskatas, ka serials ar 150 seriju nebeigsies, jo vel jau ir notikumi, kas gaida savu atrisinajumu.

0

206

149.

Свернутый текст

Jāa.. patiešām beidzot interesantāka sērija :) Vienbrīd tiešām tik žēl palika Paulas un arī Gustavo, ka atkal no jauna viņiem jāparcieš šis bērna zaudējums, turklāt vēl zinot, ka tas notika ļaunuma dēļ. Man patīk, ka Rohelio ir tāds taisnīgs. Viņam arī šī situācija ļoti smaga, bet viņš pieņem pareizos lēmumus, tiek ar visu galā.
Vispār noveles sākumā man likās, ka Vanesa ir lielā ļaundare..bet patiesībā pat viņa nepaliek vienaldzīga pret ziņu, ka Sintija spējīga uz slepkavību.
Arī man liels prieks, ka Marija atkal būs brīva :)
Hmm..vispār man ienāca prātā, ka varbūt mazo Mariju adoptēs Mersedesa ar vīru?

150. noteikti nebūs pēdējā sērija. Vēl nedēļu noteikti rādīs. Varbūt pat ilgāk.

0

207

147.

Ai, es šajā sērijā vēl vairāk iemīlēju Paulu un viņus kā pāri. :love: Mani vnk sajūsmina tāda vienotība, savstarpējs atbalsts, kā Paula iestājas par Rohelio, ar tādu beznosacījumu paļāvību un mīlestību :love: Kā aizstāv viņu, kā uzmundrina :love:

Un tā aina ar Vanesu - vienkārši super!!! "Prieks, ka neesam bijušas kā māsas, jo tu neesi manis cienīga". Tas bija tik spēcīgi! Un patiesi!

0

208

150.

Свернутый текст

Ģeniāla aina, kurā strādnieki meklē Sintiju..ok..pieņemsim, ka neieraudzīja viņu, bet ka bars vīru nepamana viņas ķēvi, nudien liek jautāt, kāda vispār jēga no tādiem meklētājiem. Priekš kam vispār tādu ainu ielika?
Aww..bet cik romantiska aina, kurā Rohelio dāvina it kā vienu rozi, un tad veselu pušķi :)
uuujj...cik senus notikumus nolēma izcelt Mersedesa.. Tagad jūtas vainīga, ka izšķīra Gustavo un Anu Paulu..Tagad vēl atmodinās kaut kādu nostaļģiju.

0

209

148.-149.

Jāa, spēcīgas sērijas! Un Rohelio tiešām malacis - vispār lqnpa galvenie varoņi tādi tiešām forši. Ja neskaita manu vilšanos Rohelio, kad salaida ar Vanesu, viņi tiešām man šķiet lieliski!

Un... nezinu, kā izteikties īsti. Var just, ka Rohelio uzticas Anai, ka saprot, ka par bērnu - tā ir viņu lieta. Ka nav greizsirdīgs utt.ka viņi pavada laiku kopā utt. Ai, mans ideāls beigām laikam būtu, ka Gustavo atrastu sev jaunu mīlestību un dzīvotu ar viņu un Mari rančo. :) Ja Gustavo atbrīvotos no tās mīlestības uz Anu Paulu, viņš būtu lielisks draugs tiem abiem! :)

Par Sintiju... NU jā, man šķiet, ka ir tikai 2 varianti - nāve vai baltas, mīkstas sienas. Būtībā viņu varētu arī atzīt par nepieskaitāmu.... jo viņa tāda ir :D

0

210

Paloma написал(а):

Par Sintiju... NU jā, man šķiet, ka ir tikai 2 varianti - nāve vai baltas, mīkstas sienas. Būtībā viņu varētu arī atzīt par nepieskaitāmu.... jo viņa tāda ir

Hmm..jāā.. Sintijai labas beigas būtu arī baltās sienas. Turklāt viņu bieži apmeklētu Marija, rūpētos.

Paloma написал(а):

Ai, mans ideāls beigām laikam būtu, ka Gustavo atrastu sev jaunu mīlestību un dzīvotu ar viņu un Mari rančo.

Nez..man tomēr liekas, ka ar visu ko viņam nācies piedzīvot un pārdzīvot, viņam tieši otrādi jāsāk jauna dzīve kaut kur tālu. Lai gan, protams, jau skaisti būtu, ja visi viņi paliktu "El Fuerte".

0

211

Būs 161 sērija

0

212

Vēl tikai 11? :( Haha, bet... nez kāpēc man šķiet, ka pagājšgad CME arī beidzās kkur ap 10. martu :rofl:

0

213

Bet tie "Ultimas semanas" ir biedējoši :D :S

0

214

150
Aina ar puski man ari patiks :love:
Man jau liekas, ka 11 serijas tas ir daudz, ko var ta isti radit, vel jau ir lietas kuram nav risinajuma, bet tikai jacer, ka pa sito laiku nesaies viss galiga griste... Gribas lai atrak beidzas un miers, visu laiku tada intriga, ka beigsies, jo nav ka parasti, noskaties pedejo seriju un tad parejo serialu, zinot beigas.
Pasa sakuma, loti patika, ka Ana Paula nesaja skaistas kleitas, bet tadad visu laiku bluzes un bikses, mazliet kaitinosi, nezinu kapec tiesi pedeja serija man tas ta iekrita acis, vareja tak galvenajai varonei but smukakas drebes... nu tas ta mazliet novierzoties  no temas... :D

0

215

zuzanna написал(а):

Pasa sakuma, loti patika, ka Ana Paula nesaja skaistas kleitas, bet tadad visu laiku bluzes un bikses, mazliet kaitinosi, nezinu kapec tiesi pedeja serija man tas ta iekrita acis, vareja tak galvenajai varonei but smukakas drebes... nu tas ta mazliet novierzoties  no temas...

Es visu laiku aizmirsu pateikt par šo - pilnīgi Tev piekrītu! :) Man arī nepatīk šis bikšu un blūžu stils... Viņai tik skaisti izskatījās tās kleitas sākumā... :)

0

216

Es laikam tā īsti nebiju pamanījusi, kurā brīdī notika AP stila izmaiņas, bet jāa..Man arī ļoti žēl, ka viņa vairs nenēsā kleitas. Visas  šīs rūtainās blūzes un bikses visu laiku sāk nospiest (ehh..un tak arī Kamillai Amor Bravio tāds pats stils būs...Silviju tik fantastiski ģērba CME! un Anu Brendu Sortī :)  )

151.

Свернутый текст

Beidzot Rohelio un AP ir pilnīgi pārliecināti, ka Bruno un Vanesa ir nodevēji. Turklāt vēl diezgan laicīgi to saprata :)
Ak..Sintija.. Pietiek paskatīties uz Bruno seju, lai saprastu, ka netaisās viņš dabūt ārā viņu no cietuma un viss ko vajag ir šī pilnvara. Nāksies viņai daudz ko nožēlot...lai gan viņa ir no tām varonēm, kura laikam nemēdz neko nožēlot.
Bet izskatās, ka Rohelio un AP gaida vēl jaunas grūtības mājas dēļ un tml. Interesanti, kas būs..
Un redzams, ka tagad uz beigām atkal mēģina atdzīvināt Gustavo un AP - kaut vai nostaļģiskā līmenī.
Tik žēl Marijas par to, kā Sintija visu laiku pret viņu izturas. Man vienmēr patika, ka šādos brīžos viņa blakus parasti bija Ana Paula ar savu atbalstu :)

0

217

151. - 155.

http://www.dailymotion.com/video/xp435t_laq-ryap-cap151_creation
http://www.dailymotion.com/video/xp4w5g_laq-ryap-cap152_creation
http://www.dailymotion.com/video/xp5jw8_laq-ryap-cap153_creation
http://www.dailymotion.com/video/xp6ntl_laq-ryap-cap154_creation
http://www.dailymotion.com/video/xp7ip3_laq-ryap-cap155_creation

0

218

152.

AP malacis - ļoti patika, kā viņa paziņoja Vanesai, ka tagad pieprasīs savu mantojuma daļu un ka liks veikt abām DNS! Un Rohelio tā uzplauka, kad AP viņam to izstāstīja. Bet jāa...nespēj viņš būt pilnīgi laimīgs, slēpjot patiesību par to, ka ja ne viņš, tad Migels vispār nebūtu ticis cietumā un gandrīz miris slimnīcā. Tādēļ jādzīvo viņam ar bailēm un sirdsapziņas mokām, jo skaidrs, ka vienā mirklī viņam AP nepiedos.
Sintija tomēr šķiet ieklausījās Bruno un saprata, ka psihiatriskā klīnika ir labāka nekā cietums. Gan jau pēc šādas telošanas beigās noteikt sajuks prātā pa īstam, jo jau tāpat skaidrs, ka lai cik izplānotas viņai rīcības nebūtu, tomēr ar galvu nav viss kārtībā.
Woow... Bruno vispār baigais viltnieks!!! Sākumā dabūjis Sintijas daļu un tagad grasās piesavināties Vanesas mantu. Gan jau beigās viņa piekritīs.. un tad abas ar Sintiju varēs kost pirkstos un nožēlot. Un ja Bruno līdz tam laikam nebūs aizbēdzis kaut kur tālu prom, tad gan jau viņu arī varētu gaidīt atriebība.  Vispār šajā telenovelē mudž no ļaundariem..ielenkuši galveno trijotni.

0

219

153.

Nu beidzot ta diena ir klat, kad Ana Paula un Rohelio gatavojas salaulaties baznica   :love: , Ana Paula izskatijas skaista baltaja kleita.... Ar nepacietribu jagaida ritdienas serija, ka tik pedeja bridi atkal kas nejauks neatklajas un vini nesalaulasies, bet jacer ka viss bus labi.
Pedeja laika Ana Paula daudz doma par savu berninu, ka tik beigas tiesam maza Marija nepaliek pie Anas Paulas un Rohelio  :)

0

220

153.
Akk...nu jau pēc sērijas beigām tomēr pārsvars ir uz to, ka kāzas nenotiks..Man jau likās tā mazliet jocīgi, ka viņi varētu salaulāties, lai gan starp abiem viss vēl nav pilnīgi tīrs, piedots un tml. Un arī Paula Migelam minēja, ka agrāk Rohelio visu darīja ar ļauniem līdzekļiem.. no vienas puses man prieks, ka beidzot viņu attiecībās atkal būs kaut kāds actions, bet no otras puses.. ja šīs kāzas tiks izjauktas, tad kaut kad vēlāk (ja būs laimīgas beigas), būs abu trešās kāzas un tas jau ir par daudz.
Diez vai Marija paliks pie Anas Paulas un Rohelio...varbūt drīzāk brīnumainā kārtā viņa paliks stāvoklī..jāa..ej nu sazini, kas notiks tālāk :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)