http://www.dailymotion.com/video/xoy3sm_cortinilla-ultimas-semanas-rogelio_shortfilms
La que no podia amar (Televisa, 2011)
Сообщений 221 страница 240 из 289
Поделиться22102.03.2012 22:03
Поделиться22203.03.2012 11:14
Fināls Meksikā 18. martā!
Fināla promo!
Поделиться22303.03.2012 12:16
154.
Jāa.. Kastro skatītāju nervus mēģināja mocīt.. Vanesa, kura iedod papīrus, AP izmet tos miskastē un grasās jau iet uz ceremoniju, kad ierodas Migels un viņa tomēr uzdod jautājumu, kurš liek sekundi pēc sekundes visam sabrukt..
Kaut kā mani šajā sērijā nepārliecināja ne Ana Paula, ne arī Rohelio...Es viņa sejā vairāk redzēju vienaldzību, nekā sāpes..lai gan no otras puses, ņemot vērā šī personāža būtību, var pieņemt, ka visas savas patiesās emocijas viņš paturēja iekšā..un jau vēlāk Marijas priekšā, kad vēl turklāt reāli sāka saprast, ka AP viņu pameta, bija redzams, ka pārdzīvo.
Anā Paulā es vispār neredzēju mīlestību pret Rohelio...man izskatījās, ka viņa pārdzīvo tikai par to, kas noticis ar Migelu, nevis par to, ka izjuka viņas kāzas un sapņi par mīlestību. Un papildus tam, viņa vēl saskuma, saprotot, ka Gustavo ir labākais vīrietis pasaulē, bet abi tikuši šķirti.. Un pie visa šī tā kleitas plēšana sērijas beigās bija nevietā. Un nav raksturīgi tas šai varonei. Padumji tomēr tik radikāli izbeigt abu attiecības par to, kas notika tik, tik sen... Viņa tolaik bija sliktāk domās par Rohelio...bet pēc visa, kā viņš mainījies, cik daudz abi piedzīvojuši..kur viss tas pēkšņi pazuda? Varbūt vienreiz skatoties daudz ko nepareizi sapratu, bet... Toties sērijās atkal parādījās asums un mana interese pieauga!
Un kāda svētlaimes izteiksme Gustavo sejā, uzzinot, ka kāzas nenotika... Forši - tagad vairs abiem nav šķērsļu!
P.S. Daniela tik skaista kāzās bija.
Поделиться22403.03.2012 17:03
155.
Nav tomēr tik lielas loģikas visā notiekošajā..Šie tagad kā nostājās pret Rohelio..iegrima pagātnē, ietiepās un viss.. Jā viņš pieļāva milzu kļūdu..bet taču viņš to laboja vēlāk..palīdzēja, rūpējās par Migelu.. Viņš taču tagad ir kārtībā, vesels un tml.. Bet to jau neviens negrib ieraudzīt.. Bet jāa..situāciju tomēr maina tas, ka ieradās apcietināt Migelu. Šeit gan saprotamas AP dusmas..uzbrukums Rohelio. Bet atkal - ne jau Rohelio nobrauca tos cilvēkus, kuri nomira.. tas bija Migels (es gan atklāti sakot vispār neatceros, kā tur viss notika. Varbūt nemaz arī nebiju redzējusi..bet tomēr nesanāk, ka tā ir 100% Rohelio vaina)
Bet vismaz Mariju un AP tanti vieno kopīga vēlme..viņas tik forši virtuvē kopā sēdēja
Aaahhh..un varonis Gustavo arī uzreiz atlidoja, lai kļūtu par AP glābēju.
Tagad man interesanti, kas tālāk notiks ar Migelu, kā tas visu ietekmēs..
Поделиться22503.03.2012 17:13
154.
Pilnigi Tev piekritu, aNgeL. Kad noskatijos seriju, likas viss ta mazliet samakslots vareja izrunaties vai ka savadak meginat visu atrisinat, bet ne, uzputas un aizgaja....... Mazliet dumji sanak, tiesam taja laika Rohelio bija savadaks cilveks un ari Anai jutas pret Rohelio vel tikai saka paradities. Mana skatijuma, tas ka vins piekrapa vinu ar Vanesu, tad salidzinajuma ar so ir lielaks nodarijums, jo Vanesa jau nav vkk sieviete, vina ir Anas Paulas masa.... mazliet par daudz aizvainota uztaisijas, ja neattaisnoju, slikti izdarija, bet nu ne jau lidz tadam limenim. Un velak Rohelio palidzeja un neko neatteica, nu nezinu.............Un pie ka ta kleita vainiga. Dramatiskums aina vienalga bija par maz, ja tads bija merkis.
Gustavo priecajas, tas skaidrs, bet kopigu nakotni viniem vienalga neredzu.
Pec manam domam varetu but divi scenariji, viens Ana ir stavokli un sis fakts vinu satuvinatu ar Rohelio un liktu aizmirst par nesaskanam, otrs vina paliek viena, aizbrauc talu prom un katram jasak veidot jauna dzive, varbut ne pa velti serialam ir nosaukums Ta, kas nespeja milet.....
Поделиться22603.03.2012 17:15
Piedod mazliet pa velu....
Bet pec pedejiem notikumiem man vispar vairs negribas saktities, sak jau mani mazliet kaitinat, noskatisos pedejo seriju un viss...
Поделиться22703.03.2012 18:41
Dramatiskums aina vienalga bija par maz, ja tads bija merkis.
Noteikti!!! Varbūt ja dramatiskums būtu labi notēlots, izveidots, tad kaut vai šī dramatiskuma dēļ varētu pieņemt visu kas notiek..bet kad aina vēl pati par sevi neizdevās spēcīga, tad ir kā ir..
Bet pec pedejiem notikumiem man vispar vairs negribas saktities, sak jau mani mazliet kaitinat, noskatisos pedejo seriju un viss..
Akk...cik tad te jau palika..pavisam maz! Tā ka skaties vismaz ar vienu aci, lai ir ar ko kopā padusmoties uz viņiem visiem
Поделиться22906.03.2012 22:38
http://www.dailymotion.com/video/xp9pgg_laq-ryap-cap156_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpabws_laq-ryap-cap157_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpb46g_laq-ryap-cap158_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpcygy_laq-ryap-cap159_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpda5y_laq-ryap-cap160_creation
Поделиться23008.03.2012 13:38
Sveika, aNgeL.
Vai vari man ludzu pastastit, kas notiek LQNPA, es tehnisku iemeslu del nevaru skatities serialu lidz sestdienai, bet loti gribas zinat kas notiek. Cik izlasiju anotacijas Ana Paula grib skirties no Rohelio, ka ari to ka Gustavo ir izteicis apnemibu cinities par Paulas milestibu, nu kads sviests tur notiek....
Vai tiesam si bus viena no telenovelem, kuras beigas bus sliktas... (nu ne tadas ka vairums gaida)
Поделиться23108.03.2012 13:56
156.-158.
Akk... Es teiktu, ka nekas tur nenotiek Jāatzīstas, ka es diezgan neuzmanīgi skatos..bet mēģināšu īsumā..
Sintiju ievietoja cietumā - viņa tagad ir pretējā kamerā tai, kur sēž Migels. Nabadzīte.. 24h diennaktī tēlot trako noteikti nav viegli. Bet viņa izmanto šo savu trakumu, lai teiktu ko grib, kam grib, raustītu Paulu aiz matiem un tml
Migels un Danija apprecējās cietumā. Ieradās arī Rohelio, lai atvainotos Migelam, bet, protams, viņu tur neviens negrib ne redzēt, ne dzirdēt. Visi pārējie varoņi, protams, tādi ideālie, eņģeļi, ka pat nespēj piedod cilvēkam, kurš nožēlo un prasa piedošanu. Goda vārds žēl, ka Rohelio tagad visu laiku tā pazemojas viņu priekšā. Lai pasūta to Anu Paulu 3 mājas tālāk vai pie Gustavo un satiek normālu sievieti, kura tiešām spēs viņu mīlēt pa īstam. Nav Ana Paula pelnījusi Rohelio..jā viņš pieļāva dažas kļūdas, bet viņš ir pilnīgi mainījies kopš tā laika.. un Anas Paulas dēļ pacietis tik daudz ko, labojis savas kļūdas, uzturējis visu viņas ģimeni utt..
Un jāa.. sērijas beigās Gustavo paziņoja Rohelio, ka tiklīdz šis izšķirsies no Sintijas, tā cīnīsies par Anas Paulas mīlestību. Un grozās jau arī ap viņu visu laiku - lielais draugs un atbalsts.
Rosaura kā vienmēr mēģina izdabūt naudu no Rohelio..
Un labā ziņa - Vanessa un Bruno nevar dabūt Rohelio māju, jo tā esot kulturāls piemineklis, kuru aizliegts pārdod. Ha ha ha.. kāda Vanesai bija "svētlaimīga" reakcija
Un Ana Paula grib cīnīties par savu mantojumu...kas liek domāt par to, ka Vanesa varētu pieļaut savu lielo kļūdu un atdot īpašumus Bruno.
Поделиться23208.03.2012 18:11
Nu izklausas, ka neko neesmu nokavejusi viss pagaidam stav uz vietas
To, ka Ana Paula nav pelnijusi Rohelio pilnigi piekritu, par parak lielu princesi uztaisijusies, mazliet besi tada sturgalviba un ietiepiba...pilnigi nevieta.
Cik nu vairs palicis kad uzzinasim ka beigies sis stasts
Поделиться23310.03.2012 10:52
160.
Soreiz kaut ka loti isa serija bija, bet tas nu ta.
Gustavo uzstajiba un atgadinasana par sevi, mazliet mulsina un kaitina. Domaju ja Ana Paula un Gustavo izdomatu dot sev otru iespeju, loti daudz skatitaji nesaprastu un es ari ne.
Man liekas, ka ta isti vairs nav ko radit, bet visu laiku tomer velk garuma, tadas loti ikdieniskas serijas palikusas...
Serijas beigas gan man patika
Поделиться23410.03.2012 11:31
160.
Jāa..man liekas, ka arī pati Ana Paula netic, ka spētu atkal būt ar Gustavo. Viņa pati redz viņā draugu..
Bet vai viņa varētu palikt ar Rohelio.. ja tagad viņa nespēj piedod notikušo ar Migelu, tad
vēl mazāk spēju noticēt, ka viņa piedos viņam visu šo pēc tam, kad Migels nomirs (ja vien tas tiešām notiks. Bet jau pat šodien varēja just atvadu atmosfēru). Lai gan mēs visi zinām, ka Rohelio vaina visā notikušajā nav tik liela kā to viņi visi redz.
Sērijas beigu aina ar Rohelio un Anu Paulu gan ļoti ķīmiska bija Viņa gan noteikti dusmosies... bet lai jau..
Un tik jauki bija, kad Rohelio ieradās virtuvē, lai pusdienotu kopā ar pārējiem Pat tagad, kad Ana Paula viņu pameta Rohelio nekļuva atkal saīdzis, bet tieši otrādi..jāa.. tagad viņš kļuvis par cietēju. Nez kādēļ vienmēr tāda tipa varoņiem sarežģītāks liktenis.
Поделиться23510.03.2012 12:10
Sāks rādīt Spānijā. Foršs promo
Поделиться23610.03.2012 14:02
Ja, promo forss
Vareja ari pie mus paradit pa Tv, jo tiesam labs serials un ir tomer ari tadi kuri skatas serialus tikai pa Tv.
Поделиться23710.03.2012 14:28
Ja, promo forss
Vareja ari pie mus paradit pa Tv, jo tiesam labs serials un ir tomer ari tadi kuri skatas serialus tikai pa Tv.
Akk...daudz ko varētu parādīt pie mums, bet..parasti izvēlas ne to labāko... LQNPA ar nav gluži tā stila telenovele, kuru mūsu televīzija izvēlas. Lai gan vienreiz tomēr rādīja šī producenta Rūbiju. Tā ka kas zina.. varbūt..
Поделиться23813.03.2012 10:03
161.
Ana Paula ir loti kategoriska un parliecinata, ka skirsanas no Rohelio ir labakais....
Vanesa gan bija parsteigta, ka Paula ieradas ar orderi pec asins analizem.... Paula vareja visas lietas risinat tik parliecinati un ar tadu uzstajibu. Sintijas gan man nedaudz zel, viegli ir cinities ar cilveku, kurs nevar aizstaveties un protams, Gustavo uzreiz aizskreja pie Anas Paulas pavestit labo zinu, esmu brivs veeeeeeeeeeeeeeee
Поделиться23913.03.2012 11:50
161.
Manas ideālās beigas - Rohelio sāk staigāt, apprecas ar lielisku sievieti un Ana Paula nožēlo, ka dumjas piedotnespējas dēļ zaudēja tāāādu vīrieti. Nabaga Rohelio...cenšas būt stiprs, kad iekšēji viņam ir tik skumji un sāpīgi.
Gustavo jāa.. ar ieganstu pavēstīt, ka ieguvis tiesības uz Mari, ieradās, lai paziņotu, ka ir brīvs Bet pat Anas Paulas reakciju uz to tā īsti neparādīja..uzreiz sāka nākamo ainu rādīt
Un man žēl Migela.. Tomēr viņš visā šajā situācijā ir upuris, kas tikai izmantots, lai citi varoņi manipulētu, sāpinātu utt. Anu Paulu. Tādēļ gan bijis cietumā, gan slimnīcā, gan.. varbūt maksās ar savu dzīvību.
Поделиться24013.03.2012 12:47
Par beigam es Tev varetu piekrist, bet ka tad ar Rohelio sapni, ta ari paliks neizsapnots...
Migels man liekas, ka ir cilveks, kurs visu laiku ir neistaja laika un vieta, bet ja tiesam notiks tas launakais un cietuma vins nomirs, tad Ana noteikti visu novels uz Rohelio