aNgeL написал(а):Man neliekas, ka varētu būt beigas, ka Ana Paula ir kopā ar Rohelio un viņš vēl sāks staigāt..
Man paliek pavisam baisi
Eem.. es jau aNgeL teicu, ka es gan neesmu tik kategoriska par Anas Paulas nepiedošanu... Ok, zināmā mērā arī man šķiet, ka viņa reaģē pārāk asi, bet... Nu, es zinu, kā ir uzzināt kko neforšu no pagātnes ar mīļoto cilvēku, un arī kā ir saprast, ka tas bija sen, un tad viss bija citādāk un tagad ir pavisam kas cits. BET, mans gadījums bija daudz vieglāks. Es varu saprast viņas šoku uzzinot, ka visas brāļa ciešanas bija Rohelio dēļ... Vismaz, ka viņš tam ļoti palīdzēja.
Un otrkārt, labi zinu, ka ir stadija, kad var nocietināties un izturēties (un pat justies) pofigistiski. Un Anai Paulai ir dusmas, kam to palīdzēt noturēt.
Treškārt ir fakts , ka scenāristi/producenti un kas nu tur to visu taisa, daudz par maz laika atvelta, lai parādītu Paulas jūtas. Dažas superīsas sarunas, kur vnk izskan fakti "es Rohelio joprojām mīlu", "es ilgojos pēc Rohelio", un viss, saruna novirzās citur. ><
Man nudien paliek bail par beigām, jo ja Paula nepaliek ar Rohelio... tas būtu traģiski. Ok, variet teikt, ka Paula nav viņu pelnījusi utt., bet... es nezinu.. .man šķiet, ka viņa ir vienīgā, īstā Rohelio laime, un nekad ne ar vienu citu viņš nespētu būt laimīgs, ne tā kā ar Paulu. Vnk es tā to jūtu no viņa puses... šo mīlestību... pārāk lielu mīlestību, lai to kaut kas spētu aizstāt. Un tieši tāpēc es vairāk Rohelio nekā Paulas dēļ gribu, lai viņi beigās paliek kopā... Rohelio to ir pelnījis. Un es tiešām nesaprastu, ja viņus izšķirtu šī pagātnes kļūda. Nu tas vnk nebūtu loģiski, bet gan aiz ausīm pievilkts, lai kkā attaisnotu viņu šķiršanos...