TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)

La que no podia amar (Televisa, 2011)

Сообщений 241 страница 260 из 289

241

zuzanna написал(а):

ja tiesam notiks tas launakais un cietuma vins nomirs, tad Ana noteikti visu novels uz Rohelio

Un ja tas notiks, ja starp abiem nostāsties Migela nāve, tad tiešām zūd ceŗības, ka viņi paliks kopā..

zuzanna написал(а):

Par beigam es Tev varetu piekrist,  bet ka tad ar Rohelio sapni, ta ari paliks neizsapnots...

Man neliekas, ka varētu būt beigas, ka Ana Paula ir kopā ar Rohelio un viņš vēl sāks staigāt.. Tas jau būtu pārāk skaisti un tas nav gluži šī producenta stils. Bet man tāāāā gribas, lai Rohelio sāktu staigāt! Jau sen gribējās, lai tas notiek..Redzēt visu pārējo reakciju...redzēt pašu Rohelio.

0

242

aNgeL написал(а):

Man neliekas, ka varētu būt beigas, ka Ana Paula ir kopā ar Rohelio un viņš vēl sāks staigāt..

Man paliek pavisam baisi :(

Eem.. es jau aNgeL teicu, ka es gan neesmu tik kategoriska par Anas Paulas nepiedošanu... Ok, zināmā mērā arī man šķiet, ka viņa reaģē pārāk asi, bet... Nu, es zinu, kā ir uzzināt kko neforšu no pagātnes ar mīļoto cilvēku, un arī kā ir saprast, ka tas bija sen, un tad viss bija citādāk un tagad ir pavisam kas cits. BET, mans gadījums bija daudz vieglāks. Es varu saprast viņas šoku uzzinot, ka visas brāļa ciešanas bija  Rohelio dēļ... Vismaz, ka viņš tam ļoti palīdzēja.
Un otrkārt, labi zinu, ka ir stadija, kad var nocietināties un izturēties (un pat justies) pofigistiski. Un Anai Paulai ir dusmas, kam to palīdzēt noturēt.
Treškārt ir fakts , ka scenāristi/producenti un kas nu tur to visu taisa, daudz par maz laika atvelta, lai parādītu Paulas jūtas. Dažas superīsas sarunas, kur vnk izskan fakti "es Rohelio joprojām mīlu", "es ilgojos pēc Rohelio", un viss, saruna novirzās citur. ><

Man nudien paliek bail par beigām, jo ja Paula nepaliek ar Rohelio... tas būtu traģiski. Ok, variet teikt, ka Paula nav viņu pelnījusi utt., bet... es nezinu.. .man šķiet, ka viņa ir vienīgā, īstā Rohelio laime, un nekad ne ar vienu citu viņš nespētu būt laimīgs, ne tā kā ar Paulu. Vnk es tā to jūtu no viņa puses... šo mīlestību... pārāk lielu mīlestību, lai to kaut kas spētu aizstāt. Un tieši tāpēc es vairāk Rohelio nekā Paulas dēļ gribu, lai viņi beigās paliek kopā... Rohelio to ir pelnījis. Un es tiešām nesaprastu, ja viņus izšķirtu šī pagātnes kļūda. Nu tas vnk nebūtu loģiski, bet gan aiz ausīm pievilkts, lai kkā attaisnotu viņu šķiršanos...

0

243

Es visu saprotu..visu kā viņa jūtas un tā... Mani vienkārši kaitina, kad cilvēkiem ir šī iespēja mīlēt, bet viņi nenovērtē to. Ir tik daudz cilvēku, kuri mīl kādu, bet tas kāds nejūt to pašu, bet Rohelio mīl AP, AP mīl viņu, bet viņa grib atteikties no tā visa.. Ok, tagad dusmīga, izšķirsies..bet tālāk? Vai šis solis darītu Anas Paulas garo, atlikušo dzīvi laimīgu? Ok..ja pieņem, ka vēlāk viņa laimīgi iemīlas citā, tad jā..

0

244

Pēc telenoveles beigām Horhe Salinass atgriezīsies slimnīcā, lai nopietnāk pievērstos savai nesenajai slimība, veiks visas pārbaudes, ārstēsies.
Starp citu aktieri visi kopā svētdien skatīsies pēdējo sēriju.

Man kaut kā liekas, ka varbūt viens no iemesliem, kādēļ Rohelio tā arī nesāka staigāt, ir tieši šī Horhes slimība un nevēlēšanās pārslogot aktieri.

0

245

Ja, bet mazliet zel, ka galvenais varonis visu serialu paliek ratinkresla. Man tomer vel maza ceriba paliek, ka vins saks staigat viena no pedeja serijam, jo tad sanaks loti nezeligi, ka Rohelio paliek bez Anas Paulas (es tomer loti ceru ka vini paliks kopa) un bez iespejas atkal staigat.

0

246

Mjā... man arī žēl, ka neredzēsim Rohelio staigājošu - vismaz ne normāli ilgstoši. Bet ja aNgeL pieņēmums ir pareizs... apsveicama izvēle. Nu, labāk, lai viņš braukā ratiņkrēslā, nevis lai nomaina aktieri, piemēram. Bet Horhe vsp malacis riktīgs... Ceru tik, ka nesabeigs galīgi savu veselību!

0

247

161. - 165.

http://www.dailymotion.com/video/xpf1al_laq-ryap-cap161_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpg1t3_laq-ryap-cap162_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpglse_laq-ryap-cap163_creation
http://www.dailymotion.com/video/xphlmg_laq-ryap-cap164_creation
http://www.dailymotion.com/video/xpi9kb_laq-ryap-cap165_creation

0

248

Ahhh...  https://telenoveleslv.mybb.ru/img/smilies/MyBB/universal/cry.gif :love: 

http://www.dailymotion.com/video/xpg2i8_la-que-no-podia-amar-promo-2-gran-final-hq_creation

Taisni jātaisās un pašai jābrauc pie viņa  :blush:

0

249

:rolleyes:  Ja, ja tur Tev taisiniba....
Bet sodienas serija vnk kaitinosa, man vairak un vairak sak likties, ka vina ir La que no podia amar...........

0

250

163.
Ahhh....nu kā viņa var skatīties uz Rohelio žēlīgo skatienu un joprojām palikt auksta?? Tomēr kad mīl ļoti bieži tieši tas uzvar prātu..un priekšā atrodas mīļotais, tad aizmirstas visa pasaule un ir nepārvarama vēlme būt viņam blakus.. Un tagad vēl AP pieķērās pie domas, ka Rohelio lika nogalināt Gustavo..cik var atkal pie tā atgriezties.
Nez kādi būs  nākamie Sintijas soļi??

0

251

Mjā, mani arī sāk drusku kaitināt AP - īpaši, ka atkal noticēja, ka Rohelio vainīgs pie Gustavo piekaušanas!!! Argh! Atradusi, kam ticēt - Bruno! Bet vienalga... Rohelio viņa ir vajadzīga, un es gribu, lai Rohelio viņu dabū seriāla beigās :(

Tracina, tracina, tracina mani tā Gustavo hiperaktivitāte. Kā tik kaut kas - uzreiz pa gaisu un tirinās visu laiku, mierā nevar nostāvēt, kā dadži dibenā būtu... Un tik uzvilcies, tik uzvilcies... Ai, puišelis ne vīrietis...

Par Sintiju gan tiešām ļoti interesanti! :)

0

252

Paloma написал(а):

Kā tik kaut kas - uzreiz pa gaisu un tirinās visu laiku, mierā nevar nostāvēt, kā dadži dibenā būtu

:rofl:  :rofl:  :rofl:

Paloma написал(а):

Rohelio viņa ir vajadzīga, un es gribu, lai Rohelio viņu dabū seriāla beigās :(

Nē nu jāa... Ja viņa ir Rohelio laime, tad es arī gribu, lai viņam tiek viņa....bet tomēr gribētos viņam sievieti, kura, pirmkārt, ticētu viņam, nevis sākumā visai apkārtējai pasaulei.

0

253

Ak, Paloma sasmidinaji mani loti, loti :D  :D  :D

0

254

Prieks, ka sasmīdināju. :D Gustavo mani iedvesmo uz spilgtiem salīdzinājumiem. :D

Nu... to jau vienmēr gribas.. lai varoņi pirmkārt viens otram ticētu, lai uzticētos, bet... es nez,es laikam esmu kkā pieņēmusi, ka nav tādas ideālas telenoveles, ka vienalga kaut kamā kādā brīdī jāviļas... :) Un AP tomēr arī ir labas īpašības... Rohelio ar viņu ir laimīgs, un kā viņa atbalsta viņu saimniecības jautājumos un vsp... Viņi ir patiešām pāris. Ja neskaita šo uzticības/ticēšanas jautājumu, kas no AP puses šķobās joprojām.. .

0

255

Man laikam ir padoma divi serialu, kuros es nevilos un varoni visu serialu viens otram uzticejas un nesaubijas viens par otru :love: , bet sobrid tiesam visi pedeja laika redzetie seriali ir tadi, kad ir saubas, neuzticiba, neticesana utt.

Ana Paula ar Rohelio ir jauks paris, tikai pec manam domam Paula visu laiku pienem parsteidzigus lemumus, nenoskaidro patiesibu.... nu gluzi ka sodienas serija ar Gustavo, pienema to ka vienigo patiesibu.

0

256

zuzanna написал(а):

Man laikam ir padoma divi serialu, kuros es nevilos un varoni visu serialu viens otram uzticejas un nesaubijas viens par otru :love: , bet sobrid tiesam visi pedeja laika redzetie seriali ir tadi, kad ir saubas, neuzticiba, neticesana utt.

Kurējie, Tavuprāt?

Man arī ir tādi divi  :love:

Paloma написал(а):

Rohelio ar viņu ir laimīgs, un kā viņa atbalsta viņu saimniecības jautājumos un vsp... Viņi ir patiešām pāris. Ja neskaita šo uzticības/ticēšanas jautājumu, kas no AP puses šķobās joprojām.. .

Nē nu jāa.. salīdzinoši ar daudziem citiem pāriem, viņa tiešām tuvu parāda īstu pāri..bet nu neuzticēšanās pēdējā nedēļā ir..njāa..bet tie jau scenāristi vainīgi.

0

257

Telenovelei nebūs alternatīva fināla, respektīvi tikai viens, un izslēgts variants, ka Ana Paula paliks viena...tā ka divas iespējas - Gustavo vai Rohelio.

0

258

Es runaju par serialiem Ista mila un Kaislibas, loti daudz serialus neesmu saktijusies, bet no man zinamiem un redzetiem izvelos sos, abos sajos serialos viriesi bija ar specigiem raksturiem, uzticigi... sievietes milosas, saprotosas, man patika :love:

Nu ko Rohelio paskaidro Anai Paulai, ka nav vainigs, bet vina protams netic..... Ai kam Rohelio tada sieviete vajadziga, kas visu laiku ar saubam skatas :(
Loti ceru, ka Migels satiksies ar Anu Paulu un pateiks visu ka gribeja, ka tika kas nenotiek...........man tas Bruno komplekta ar Rosauru nemaz nepatik

0

259

zuzanna написал(а):

Nu ko Rohelio paskaidro Anai Paulai, ka nav vainigs, bet vina protams netic..... Ai kam Rohelio tada sieviete vajadziga, kas visu laiku ar saubam skatas

es jau zināju, ka viņa tā izdarīs.. akkk... CIk bieži telenovelēs tāda situācija. Ja Rohelio uzreiz uz to jautājumu atzinās, ka viņa dēļ Migels tika uz cietumu, tad kāpēc lai viņš melotu tagad, sakot ka nav vainīgs?
Vispār nokaitināja, kā viņa ar Gustavo "uzbruka" nabadziņam. Labi, ka Rohelio drīz vien aizbrauca.. Lai tas Gustavo viens pats laksta ap AP. (Bet man patika, ka brīdī, kad Gustavo pieleca, ka AP varētu būt briesmās Sintijas dēļ, Rohelio pa to laiku ne vien jau to bija sapratis, bet jau pat ieradies aizstāvēt AP :D )
Migels laikam Danielai neko nebija izstāstījis.. Tie varoņi kā vienmēr izcili gudri.. uzzina kuri ir ļaunie un davaj stāties viņiem pretī, nevienu iepriekš nepabrīdinot un tml.

zuzanna написал(а):

Es runaju par serialiem Ista mila un Kaislibas, loti daudz serialus neesmu saktijusies, bet no man zinamiem un redzetiem izvelos sos, abos sajos serialos viriesi bija ar specigiem raksturiem, uzticigi... sievietes milosas, saprotosas, man patika :love:

Jāā.. Man jau likās, ka šāda varētu būt izvēle  :love: Lai gan tomēr Īstajā mīlā bija periods, kad Manuelam bija romāns ar Antoniju un tas bija radījis manī vilšanos..

0

260

aNgeL написал(а):

es jau zināju, ka viņa tā izdarīs.. akkk... CIk bieži telenovelēs tāda situācija. Ja Rohelio uzreiz uz to jautājumu atzinās, ka viņa dēļ Migels tika uz cietumu, tad kāpēc lai viņš melotu tagad, sakot ka nav vainīgs?

Ahaaa... ai, pataisīja viņu drusku par aitu...
Un tajā ainā, kur Rohelio tik izmisīgi uztraucās par viņas dzīvību, man gribējās pašai AP pajautāt, kā viņa justos, ja ar Rohelio kaut kas notiktu. Un tad man prātā sāka zīmēties visvisādi scenāriji beigām, un man bail no tā, kas tur sazīmējās. Bet... tā nedrīkst... NEDRĪKST. Tas, protams, būtu skaisti, un AP nāktos droši vien ļoti nožēlot, ka tā atraidīja mīlestību, bet ... nē. Nu es vnk nespēju pieņemt, ka pēc  visaviņa paliks ar Gustavo. Bet man ļoti bail, ka tieši tā arī būs - lai "interesantāk"...

Ai, Migelito, nebeigsies Tev labi šī tikšanās... :( Es gan nesaprotu, kā viņi gaišā dienas laikā pilsētas vidū no viņa varētu atbrīvoties, bet... nu tās atvadas no Danijas nevēsta neko labu. :( Ai, nu tā nedrīkst... Bet jā, viņi tā vienmēr dara, tie varoņi... Vispār nekādas piesardzības. Ok, varbūt  nedomā, ka tante ko varētu viņam reāli nodarīt (es arī neticu), bet Bruno??? Takš jāsaprot, uz ko Bruno spējīgs... Man bail no rītdienas sērijas. Un no FIN vēl jo vairāk...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)