aNgeL написал(а):Es gan centos visādi ložņāt pa netu, lai tikai neuzskrietu virsū tam, kas būs finālā.. bet.. vienalga lai gan tobrīd meklēju kaut ko pavisam nesaistītu ar lqnpa, izleca priekšā virsraksts par AP kāzām ar Rohelio.
Ak, jūtu līdzi. Es jau arī twitterī zibenīgi skrolloju garām tvītus, kas saistīti ar lqnpa, lai gan beigās izrādījās, ka tur spoileru nekādu nebija. Un aNgeL jau zina stāstu, kā es skatījos... Ielādēt nebija laika un atverot netā 1. daļu, tur apkārt gorās 2. daļas video ar ļoti spoilerīgu ikonu. Tad nu es sasedzu monitoru ar dvieli un uzmanīgi ieslēdzu 1. daļu, lai neko nepamanītu ko nevajag. Jā, es ienīstu spoilerus.
aNgeL написал(а):Ar Gustavo arī notika tas, kas viņam piestāvēja vislabāk - mirt varoņa nāvē. Man pat žēl viņa bija..galu galā citu intrigas atņēma viņam iespēju būt laimīgam ar savu mūža mīlestību. Tomēr ja viņš aizbrauktu, tad iespējams,ka nekad nebūtu bijis laimīgs. Ar viņa nāvi tika akcentēts, ka AP bija viņa vienīgā un īstā mīlestība.
Vispār jā... par to nebiju iedomājusies tādā veidā... Un Marī arī tagad būs kārtīga, forša ģimene... Ar Gustavo viņai iespējams tikai tēvs visu mūžu tā arī būtu bijis...
aNgeL написал(а):Un Rosauras žēl...kā viņu sirdsapziņa mocīja pēc Migela nāves. Bet patiesībā nesaprotu, kāpēc viņai tik ilgi jābūt cietumā..nebija jau izdarījusi nevienu tik smagu noziegumu. It kāa..
Jāa, man arī viņas žēl bija, tomēr ļoti pārdzīvo. Un apmierinājums, ka preizi paredzēju, ka viņa atklās visu. Bet jā, man arī bija mazliet neizpratne, kad viņas runāja, ka Rosaurai vēl tur ilgi jābūt... J tiešām neko baigi tādu nenoziedzās.
aNgeL написал(а):Patika tas kas ar Sintiju notika. Ieradās mājā ar vēlmi aizdedzināt visu, nodarīt visiem pāri un pati iekrita savās lamatās. No sērijas "kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt". Viņa ir no tiem cilvēkiem, kuri spēj just tikai savas sāpes, domājot ka citi nav spējīgi just. Bet kaut kā galīgi viņa nebija tik apdegusi, kā parādīja vēlāk.. Un cik es sapratu, tad viņa arī cietumā tika, nevis psihiatriskajā (kā man labāk būtu gribējies..)
Mjā, dabūja, ko bija pelnījusi, bet.... man žēl, ka tik skaista sieviete tika izkropļota. Un viņai smaga dzīve... daudz sliktāk, kā nomirt - pavadīt dzīvi cietumā un sakropļotai... :/
aNgeL написал(а):Un man tāds prieks, ka Vanesa visu nožēloja, kļuva par īstu AP māsu un ka droši vien atrada savu laimi ceļojumos un tml. Man viņa patika
Jā, man arī šitas ļoti patika! Neteiktu, ka man teleoveles gaitā Vanesa patika, bet šajā pēdejā sērijā pat ļoti iepatikās.
Kopumā par visu pārējo... Kaut kā man pietrūka, un tomēr es traki plati smaidīju gan, kad Ana Paula pateica Gustavo, ka izvēlas Rohelio (ak, mani nabaga nervi tajā ainā, kas bija starp brīdi, kad AP pateica, ka ir izvēlējusies un kad pateica beidzot!!), un kad bija viņu ainas pēc tam... Man gan būtu gribējies, lai pati AP pasaka Rohelio visu, bet nu..... it kā sarprotu, ka G un R vajadzēja to sarunu pirms G mirst utt... bet varēja jau AP pirms tam izrunāties ar R, un tad tie abi.. nu bet labi. Un jā, man arī pietrūka vēl kādu ainu beigās, vairāk viņu laimes... Bet kāzas bija skaistas - un AP bija skaista Pagājušā reizē man tiešām nepatika, kā viņa bija sakrāsota, tas arī visu kleitas skaistumu nomāca man. Tagad tā harmoniski... pati pēc sevis Man gan līdz pašam pēdējam brīdim, kad kāzu dienā parādīja Rohelio bija kaut kāda cerība naiva, ka viņš būs pa to laiku izoperējies un staigās. Bet nu ... no vienas puses... šitā arī ir savs šarms. Oriģināli. Un... nu parāda, ka var arī tā būt laimīgs (Lai gan piekrītu aNgeL, ka neticas, ka neko nevarēja pasākt vairs galīgi).
Eh, bet pietrūks man viņu... Tik ilgu laiku "sadzīvojām" un dzīvoju līdzi viņu stāstam... Nekas, man vēl ir daaaaudz sēriju, ko griezt. rīt vispār pie tā varētu padarboties (hihi, uz ātrā vīra datoriņa )
No manis arī paldies par kopīgu skatīšanos!