TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)

La que no podia amar (Televisa, 2011)

Сообщений 261 страница 280 из 289

261

Es gan neatceros, ka Manuelam butu bijis romans ar Antoniju, ja viens skupsts bija un tas ari viss...

165.

Migela tiksanas ar Rosauru tiesam beidzas nelagi un Bruno pat dienas laika netrauce nogalinat :(  un Rosaura ta nu gan ir viena ista maita, ceru ka vinas sirdsapzina neiztures un vina visu izstastis Anai Paulai...
Nezinu pat ko sagaidit no ritdienas serija, Ana Paula un Rohelio parskstija skirsanos.... Paulai tada attieksme, stav un bimba it ka kads liktu skirties, tiesam pati nezin ko grib un nabaga Rohelio velreiz attaisnojas vinas prieksa.... un protams Gustavo ar savu uzbazibu.
Pec visa izskatas, ka beigas bus loti sasteigtas, varetu but ka lielu lomu seit nospeles Sintija, gribes nogalinat Anu Paulu, domaju ka varetu but ka Rosaura izglabj Anas dzivibu un pati nomirst, jo nedomaju, ka vina spes ar visu nodarito sadzivot... ai nu gan es te saku fantazet.... atliek tikai sagaidit ritdienu.

0

262

Ļoti cītīgi un veiksmīgi izvairos no komentāra par 165., jo vēl neesmu redzejusi. :D

Bet par Manuelu un Antoniju... Nu, pēc tam, kad Manuels patrieca Matildi, uzzinājis, ka Adolfo tur apkārt vazājas, viņš dzīvoja kopā ar Antoniju, gulēja ar viņu utt. kaut kā... ;)

0

263

zuzanna написал(а):

Migela tiksanas ar Rosauru tiesam beidzas nelagi un Bruno pat dienas laika netrauce nogalinat

Ai, nu šitas bija vienkārši smieklīgi... Dienas laikā, pilsētas vidū, parkā, kur turpat viņiem blakus gandrīz vai cilvēki atrodas, atskan šāviens, un neviens neko nedzird un neredz, jā? Idiotisms...

zuzanna написал(а):

un Rosaura ta nu gan ir viena ista maita, ceru ka vinas sirdsapzina neiztures un vina visu izstastis Anai Paulai...

nu man jau ir sajūta, ka viņa tā varētu izdarīt... Sirdsapzņa ēd viņu nost - izrādās kaut kāda viņai tomēr ir.

zuzanna написал(а):

Nezinu pat ko sagaidit no ritdienas serija, Ana Paula un Rohelio parskstija skirsanos.... Paulai tada attieksme, stav un bimba it ka kads liktu skirties, tiesam pati nezin ko grib un nabaga Rohelio velreiz attaisnojas vinas prieksa.... un protams Gustavo ar savu uzbazibu.

Man tā šķiršanās aina patika - no brīža, kad AP vilcinājās parakstīt un pēc tam raudāja, vismaz var redzēt, ka viņai kaut kādas emocijas no tā ir. Un tā saruna ar Rohelio... Ak, skaisti! :love: Brt... argh, nu kā tā var? Vēl Migela pēdējie vārdi bija, ka viņai IR JĀPIEDOD Rohelio, a šī... argh. Un Gustavo ko miroņus cilā? Nu ok, tas jau bija gaidāms, bet... Jā, viņiem bija skaistas attiecības, bet pēc tam bij Rohelio, un atgrizties pie viņa... ai, bezsakars. Patiesībā es esmu noskaitusies, ka uz beigām ņem un šitā samaitā labu telenoveli... un vēl jau pēdējā sērija jāpārdzīvo, kad nezin, ko sagaidīt.

zuzanna написал(а):

Pec visa izskatas, ka beigas bus loti sasteigtas, varetu but ka lielu lomu seit nospeles Sintija, gribes nogalinat Anu Paulu, domaju ka varetu but ka Rosaura izglabj Anas dzivibu un pati nomirst, jo nedomaju, ka vina spes ar visu nodarito sadzivot... ai nu gan es te saku fantazet.... atliek tikai sagaidit ritdienu.

Nu manās fantāzijās ir arī citi varianti, kas varētu Paulu izglābt, ziedojot savu dzīvību, tā kā man pavisam baisi par pēdējo sēriju. Viss var notikt. Lai gan ar Rosauru... tur būtu loģika.. Viņa tādējādi it kā atmaksātu savā ziņā par visu, ko ir sastrādājusi.

0

264

Paloma написал(а):

Ai, nu šitas bija vienkārši smieklīgi... Dienas laikā, pilsētas vidū, parkā, kur turpat viņiem blakus gandrīz vai cilvēki atrodas, atskan šāviens, un neviens neko nedzird un neredz, jā? Idiotisms...

Patiesībāa...protams kā tā skan jau ļoti dīvaini un dumji, bet... es teiktu ka tas ir notikums no dzīves. Tieši tā bija noticis manā pilsētā pirms vairāk nekā gada un slepkava joprojām nav atrasts.. Bet nu tur jau viss bija vairāk pārdomāts nekā šeit - Bruno wnk spontāni to izdarīja. Es vienīgais teiktu, ka viņam neīstais ierocis.. vajadzēja kluso.

Paloma написал(а):

nu man jau ir sajūta, ka viņa tā varētu izdarīt... Sirdsapzņa ēd viņu nost - izrādās kaut kāda viņai tomēr ir.

Lai ko Rosaura nedarītu, bet tomēr šāds tāds pārdzīvojums par Anu Paulu un Migelu viņā ir bijis vienmēr. Un te nogalina acu priekšā...daļēji viņas dēļ..tas ir šoks! Nezinu kas ar viņu varētu notikt.. varbūt tiešām mirs..bet diez vai glābjot kādu.. galu galā viņa pārāķ gļēva pat šobrīd par savu dzīvību, lai izstāstītu par Bruno.
Bet patiesi..izglābt Anas dzīvību un mirt varētu Gustavo..
Ahh...atkal jau Rohelio gandrīz vai zemojās Paulas priekšā ar vārdiem, ka mūžam mīlēs viņu un tml..šajā situācijā man labāk būtu gribējies, lai viņā parādās viņa lepnums..lai Ana redz, ka viņa nav pasaules centrs un Rohelio spētu būt laimīgs arī bez viņas. varbūt tas viņai palīdzētu bišķi atjēgties.. Savādāk šobrīd gan Gustavo ap viņu, gan Rohelio...
Vispār Ana Paula varētu palikt ar Gustavo un Rohelio ar Danielu.. viņa sakarīgāka par AP visu telenoveli bija :D
Interesanti, kā beigsies... protams diezgan dīvaini, ka šajā sērijā izšķīrās, lai nākamajā apprecētos? :D Bet šodien skatoties man tomēr atkal radās sajūta, ka neticu, ka Ana paliks ar Gustavo..kaut kā nepareizi tas būtu.

0

265

aNgeL написал(а):

Patiesībāa...protams kā tā skan jau ļoti dīvaini un dumji, bet... es teiktu ka tas ir notikums no dzīves. Tieši tā bija noticis manā pilsētā pirms vairāk nekā gada un slepkava joprojām nav atrasts.. Bet nu tur jau viss bija vairāk pārdomāts nekā šeit - Bruno wnk spontāni to izdarīja. Es vienīgais teiktu, ka viņam neīstais ierocis.. vajadzēja kluso.

Nu ja viņam būtu bijis klusais, es vispār neko neteiktu, vnk te tāds troksnis, un neviens neklapē ar ausi...

Fuj, beidz, man nepatīk Daniela. :D Tīri aktrise... agrāk patika. Šeit vairs nē. :P
Bet pilnīgi piekrītu... skatoties uz Paulu un Rohelio, uz Paulu un Gustavo... nu.. kā gan viņa varētu palikt ar Gustavo vairs? Bet labi, ne mums lemt...

0

266

Intervijas ar aktieriem, viņu iespaidi par telenoveli, varoņiem, nākotnes plāniem utt.

video

http://www.dailymotion.com/video/xpgu4s_entrevista-anais-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpguek_entrevista-ingrid-matz-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xphb05_uriel-del-toro-admira-a-jorge-salinas_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xphxv5_entrevista-mar-contreras-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xphxwi_entrevista-susana-gonzalez-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpifx5_entrevista-julian-gil-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpifzd_entrevista-jose-ron-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpig2i_entrevista-ana-brenda-lqnpa_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpig47_entrevista-jorge-salinas-lqnpa_shortfilms

0

267

Bet tik dīvaini...tik ilgus mēnešus dzīvot ar šo intrigu, ar ko beigās paliks AP, un atbilde jau ir tik tuvu..Man pat būs žēl skatīties pēdējo sēriju..iepatikās šī intrigas sajūta :D Tomēr forši skatīties pirmizrādes versiju... jo tagad jau lai kurā valstī nerādītu vai lai kad skatītājs neizdomātu skatīties, vienalga jau varēs uzzināt beigas.

0

268

aNgeL написал(а):

Tomēr forši skatīties pirmizrādes versiju... jo tagad jau lai kurā valstī nerādītu vai lai kad skatītājs neizdomātu skatīties, vienalga jau varēs uzzināt beigas.

Ahaaa.. tādā ziņā noteikti jā! :) Tikai mani beidz drusku nost šī intriga. :D Jo man ir bail, kas var notikt...
Cik senas tās intervijas? Es vnk domāju, cik ilgi paši aktieri nezināja, kas beigās notiks?

0

269

Paši aktieri par beigām uzzināja gan jau aizvakar vai vakar.. varbūt vēl kādu dienu iepriekš. Nezinu, cik senas intervijas.. nu tīri vai tajā brīdī viņi zināja par beigām vai arī nē. Grūti jau tā izskaitļot :D Varbūt kāds no aktieriem tajās min, vai zina par beigām..nepaspēju vēl visu noskatīties.

0

270

No Anas Brendas un Horhes sapratu, ka viņi nezina vēl... :) Viss tādā noslēpumā tīts...!

0

271

Man jau ari patik si intriga :rolleyes:  mazliet mokosa, bet tas piesaista skatitaju, jo ir tacu intrese kas notiks talak. Soreiz tiesam loti gruti prognozet ar ko viss beigsies :rolleyes:

0

272

:love:  :love:  :love:

Nu ko, telenoveles beigas bija tiesi tadas, kadas vairums skatitaju velejas redzet, jaatzistas, ka no sakuma noskatijios serijas beigas :D  un tad tikai parejo seriju, lai nonemtru stresu :D

Patika ka Rohelio un Gustavo serijas sakuma nosledza dzentelmenu vienosanos, tas bija loti jauki :rolleyes:

Ai, protams liels prieks par Mersedesu un Ernesto :rolleyes:

Visi laundari sanema pec nopelniem, Bruno ar Rosauru cietuma, Sintija trakomaja, bet tomer zel ka Gustavo bija janomirst, labak butu vnk aizbraucis... So divu stundu garuma sakartojas visu serialu varonu dzive visi apmierinati un laimigi. Prieks, ka serilau veidotaji skatitajiem nelika vilties (nu vismaz man)

Un protams lielais finals ar Anas Paulas un Rohelio kazam, loti jau skaisti :love:  :love:

P.S Paldies domubiedriem par atbalstu, jauko kopa busanu online ;)

0

273

166.

Свернутый текст

Es gan centos visādi ložņāt pa netu, lai tikai neuzskrietu virsū tam, kas būs finālā.. bet.. vienalga lai gan tobrīd meklēju kaut ko pavisam nesaistītu ar lqnpa, izleca priekšā virsraksts par AP kāzām ar Rohelio.
Beigu beigās neka pārdabiska finālā nebija! Bet žēl, ka kāzām tika veltītas tikai 5 vai pat mazāk minūtes.. labāk no sērijas izņemtu citas ainas un vairāk safilmētu kaut ko laimīgu. Parādītu kaut ko pēc kāzām, kā sēž pie ezera vai piknikā vai jebko. Bet tomēr pats, pats galvenais bija, lai Rohelio ir ar Anu Paulu un tas arī notika :) Laikam tomēr zinot, cik ļoti skatītāji dod priekšroku Rohelio, producents neuzdrošinājās atstāt AP ar Gustavo. Ar Gustavo arī notika tas, kas viņam piestāvēja vislabāk - mirt varoņa nāvē. Man pat žēl viņa bija..galu galā citu intrigas atņēma viņam iespēju būt laimīgam ar savu mūža mīlestību. Tomēr ja viņš aizbrauktu, tad iespējams,ka nekad nebūtu bijis laimīgs. Ar viņa nāvi tika akcentēts, ka AP bija viņa vienīgā un īstā mīlestība.
Un Rosauras žēl...kā viņu sirdsapziņa mocīja pēc Migela nāves. Bet patiesībā nesaprotu, kāpēc viņai tik ilgi jābūt cietumā..nebija jau izdarījusi nevienu tik smagu noziegumu. It kāa..
Patika tas kas ar Sintiju notika. Ieradās mājā ar vēlmi aizdedzināt visu, nodarīt visiem pāri un pati iekrita savās lamatās. No sērijas "kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt". Viņa ir no tiem cilvēkiem, kuri spēj just tikai savas sāpes, domājot ka citi nav spējīgi just. Bet kaut kā galīgi viņa nebija tik apdegusi, kā parādīja vēlāk.. Un cik es sapratu, tad viņa arī cietumā tika, nevis psihiatriskajā (kā man labāk būtu gribējies..)
Nepatika man, ka Rosaura pastāstīja to, ka Rohelio nespēj staigāt Bruno dēļ pēc tam, kad AP jau bija aizgājusi. Bet tik žēl bija Rohelio šajā brīdī.. saprast, ka citu ļaunuma dēļ viņam atņēma šo sapni. (LAi gan man trūkst ticamības tajā, ka Rohelio tiešām nav nekādu staigāšanas ceŗību. Tomēr kaut kāda jūtība bija kājās un ja uztaisītu vēl vienu operāciju, taču varētu izdoties..Bet kā jau agrāk minēju, tas būtu pārāk ideāli - kāzas ar AP, Rohelio kas staigāa.. ) Vismaz mums bija viens Rohelio sapnis, kurā viņš staigā kopā ar AP. Varēja gan vēl vismaz kādus tādus sapņus parādīt.
Un man tāds prieks, ka Vanesa visu nožēloja, kļuva par īstu AP māsu un ka droši vien atrada savu laimi ceļojumos un tml. Man viņa patika :)
Patika, ka šajās kāzās AP vairs nebija tā piekrāsota kā iepriekšējās :) Lai gan kleita iepriekšējo reizi bija skaistāka. Bet tas tāa..
Tomēr visā visumā malacis Kastro par šīs telenoveles izveidošanu - daudz kas cita parādīts no savādāka rakursa, neparasti sižeta pavērsieni, varoņi un galvenais - milzīgā intriga, kas turēja spriedzē un bojāja nervus visas telenoveles garumā :D
Tagad tāds diezgan nostaļģisks noskaņojums ar mūziku galvā (visas dziesmas man tā patīk..un Corre, protams, visvairāk dvēseli aizķer..tāpat kā arī šajā pēdējā sērijā, kad skanēja.. ) un ar atmiņām par visādām ainām, sākot jau ar pirmajiem fantastiskajiem AP un Rohelio momentiem  :love:

Viena no manām vismīļākajām ainām:
http://4put.ru/pictures/small/174/535819.jpg

Un paldies, meitenes, par komentēšanu. Ir daudz interesantāk skatīties kopā :) http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/27624e9b2fd5929e36ca0f19f9350d4d.gif

0

274

aNgeL написал(а):

Es gan centos visādi ložņāt pa netu, lai tikai neuzskrietu virsū tam, kas būs finālā.. bet.. vienalga lai gan tobrīd meklēju kaut ko pavisam nesaistītu ar lqnpa, izleca priekšā virsraksts par AP kāzām ar Rohelio.

Ak, jūtu līdzi. Es jau arī twitterī zibenīgi skrolloju garām tvītus, kas saistīti ar lqnpa, lai gan beigās izrādījās, ka tur spoileru nekādu nebija. :D Un aNgeL jau zina stāstu, kā es skatījos... :D Ielādēt nebija laika un atverot netā 1. daļu, tur apkārt gorās 2. daļas video ar ļoti spoilerīgu ikonu. Tad nu es sasedzu monitoru ar dvieli un uzmanīgi ieslēdzu 1. daļu, lai neko nepamanītu ko nevajag. :D Jā, es ienīstu spoilerus. :D

aNgeL написал(а):

Ar Gustavo arī notika tas, kas viņam piestāvēja vislabāk - mirt varoņa nāvē. Man pat žēl viņa bija..galu galā citu intrigas atņēma viņam iespēju būt laimīgam ar savu mūža mīlestību. Tomēr ja viņš aizbrauktu, tad iespējams,ka nekad nebūtu bijis laimīgs. Ar viņa nāvi tika akcentēts, ka AP bija viņa vienīgā un īstā mīlestība.

Vispār jā... par to nebiju iedomājusies tādā veidā... :) Un Marī arī tagad būs kārtīga, forša ģimene... Ar Gustavo viņai iespējams tikai tēvs visu mūžu tā arī būtu bijis...

aNgeL написал(а):

Un Rosauras žēl...kā viņu sirdsapziņa mocīja pēc Migela nāves. Bet patiesībā nesaprotu, kāpēc viņai tik ilgi jābūt cietumā..nebija jau izdarījusi nevienu tik smagu noziegumu. It kāa..

Jāa, man arī viņas žēl bija, tomēr ļoti pārdzīvo. Un apmierinājums, ka preizi paredzēju, ka viņa atklās visu. :D Bet jā, man arī bija mazliet neizpratne, kad viņas runāja, ka Rosaurai vēl tur ilgi jābūt... J tiešām neko baigi tādu nenoziedzās.

aNgeL написал(а):

Patika tas kas ar Sintiju notika. Ieradās mājā ar vēlmi aizdedzināt visu, nodarīt visiem pāri un pati iekrita savās lamatās. No sērijas "kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt". Viņa ir no tiem cilvēkiem, kuri spēj just tikai savas sāpes, domājot ka citi nav spējīgi just. Bet kaut kā galīgi viņa nebija tik apdegusi, kā parādīja vēlāk.. Un cik es sapratu, tad viņa arī cietumā tika, nevis psihiatriskajā (kā man labāk būtu gribējies..)

Mjā, dabūja, ko bija pelnījusi, bet.... man žēl, ka tik skaista sieviete tika izkropļota. :D Un viņai smaga dzīve... daudz sliktāk, kā nomirt - pavadīt dzīvi cietumā un sakropļotai... :/

aNgeL написал(а):

Un man tāds prieks, ka Vanesa visu nožēloja, kļuva par īstu AP māsu un ka droši vien atrada savu laimi ceļojumos un tml. Man viņa patika

Jā, man arī šitas ļoti patika! Neteiktu, ka man teleoveles gaitā Vanesa patika, bet šajā pēdejā sērijā pat ļoti iepatikās. :)

Kopumā par visu pārējo... Kaut kā man pietrūka, un tomēr es traki plati smaidīju gan, kad Ana Paula pateica Gustavo, ka izvēlas Rohelio (ak, mani nabaga nervi tajā ainā, kas bija starp brīdi, kad AP pateica, ka ir izvēlējusies un kad pateica beidzot!!), un kad bija viņu ainas pēc tam... :love:  :love: :love: Man gan būtu gribējies, lai pati AP pasaka Rohelio visu, bet nu..... it kā sarprotu, ka G un R vajadzēja to sarunu pirms G mirst utt... bet varēja jau AP pirms tam izrunāties ar R, un tad tie abi.. nu bet labi. Un jā, man arī pietrūka vēl kādu ainu beigās, vairāk viņu laimes... Bet kāzas bija skaistas - un AP bija skaista :love: Pagājušā reizē man tiešām nepatika, kā viņa bija sakrāsota, tas arī visu kleitas skaistumu nomāca man. Tagad tā harmoniski... pati pēc sevis :) Man gan līdz pašam pēdējam brīdim, kad kāzu dienā parādīja Rohelio bija kaut kāda cerība naiva, ka viņš būs pa to laiku izoperējies un staigās. Bet nu ... no vienas puses... šitā arī ir savs šarms. Oriģināli. Un... nu parāda, ka var arī tā būt laimīgs :) (Lai gan piekrītu aNgeL, ka neticas, ka neko nevarēja pasākt vairs galīgi).

Eh, bet pietrūks man viņu... :) Tik ilgu laiku "sadzīvojām" un dzīvoju līdzi viņu stāstam... :) Nekas, man vēl ir daaaaudz sēriju, ko griezt. :D rīt vispār pie tā varētu padarboties (hihi, uz ātrā vīra datoriņa :D )

No manis arī paldies par kopīgu skatīšanos! :)

0

275

Paloma написал(а):

Ak, jūtu līdzi.

Kaut kā vēlāk izrādījās, ka manas acis laikam izlasīja  to ko gribēja - vārdu Rohelio, lai gan tajā virsrakstā vārds nemaz nebija norādīts.. Nogļukoja man kaut kas, bet tomēr sakrita ar beigām :D

Paloma написал(а):

kad kāzu dienā parādīja Rohelio bija kaut kāda cerība naiva, ka viņš būs pa to laiku izoperējies un staigās. Bet nu ... no vienas puses... šitā arī ir savs šarms. Oriģināli. Un... nu parāda, ka var arī tā būt laimīgs

Jāā...šādu beigu laikam nekad nav bijis. Parasti, ja laimīgas beigas galvenajiem varoņiem, tad 100% laimīgas bez visādām ēnām. Un tomēr tas tā smagi...ja vēl atceras, cik ļoti Rohelio gribēja staigāt, spēlēties ar MArgarito utt utt.t.. Maita Bruno :(

Un vēl tagad diezgan daudz tiek pieminētas Rohelio un Marijas ainas pēdējā sērijā. Kā pati Ana Martin teica, ka Horhem piemīt tik dziļš skatiens, ka aizmirstas par kamerām un vienkārši sāk dzīvot abi varoņi - māte un dēls, lai gan abiem nav vienas asinis :) Un vispār Ana Martin vienmēr tēlo tik fantastiskas mātes (Manuelam Īstajā mīlā piem. arī), bet reālajā dzīvē aktrisei nav bērnu. Varbūt tādēļ viņa arī uz ekrāna izdzīvo to visu.

0

276

Fan video

Daži skaisti fanu veidotie video par Rohelio un Anu Paulu :)

Ar 2012.g. prēmiju TVyNovelas ieguvušo dziesmu.

0

277

Vairāki aktieri programmā "hoy" - par saviem varoņiem, par finālu, ieguvumiem utt.

Hoy 19.03.

http://www.dailymotion.com/video/xpjytl_elenco-lqnpa-en-hoy-1_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpjz5l_elenco-lqnpa-en-hoy-2_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpjzbz_elenco-lqnpa-en-hoy-3_shortfilms

Bloopers+besos

http://www.dailymotion.com/video/xpjwmr_los-mejores-besos-en-lqnpa-incluye-ap-g-programa-especial_shortfilms

http://www.dailymotion.com/video/xpjvfu_bloopers-de-lqnpa-parte-1_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xpjvgy_bloopers-de-lqnpa-parte-2-y-final-del-programa-especial_shortfilms

0

278

aNgeL написал(а):

Kaut kā vēlāk izrādījās, ka manas acis laikam izlasīja  to ko gribēja - vārdu Rohelio, lai gan tajā virsrakstā vārds nemaz nebija norādīts.. Nogļukoja man kaut kas, bet tomēr sakrita ar beigām

:rofl: Malacis!

aNgeL написал(а):

Parasti, ja laimīgas beigas galvenajiem varoņiem, tad 100% laimīgas bez visādām ēnām. Un tomēr tas tā smagi...ja vēl atceras, cik ļoti Rohelio gribēja staigāt, spēlēties ar MArgarito utt utt.t.. Maita Bruno

Mjā... tas tā īpaši dumji šķiet, ka viss tāda Bruno izgājiena dēļ. Bet atkal, vai dzīvē kaut kas nenoiet totālli greizi muļķību dēļ? PRotams, telenovelē gribās redzēt visu ideāli skaisti... :) Eh, un kad atceros to viņa sapni... viņi tik skaisti izskatījās abi staigājot... :love: Beigās man būtu gribējies, lai viņš atkal var staigāt... Bet telenovelē.. man kaut kā patīk tas,ka viņš līdz beigām AP iekaroja esot ratiņos... Viņam nebijaiespējas tā "vajāt" un ietekmēt (skan dīvaini :D ) Anu Paulu kā parasti telenoveļu varoņiem ir... Bet viņš parādīja citādu spēku, un beigās arī uzvarēja Bruno, atņemot pistoli... Par to viņu var tikai apbrīnot :)

aNgeL написал(а):

Un vēl tagad diezgan daudz tiek pieminētas Rohelio un Marijas ainas pēdējā sērijā. Kā pati Ana Martin teica, ka Horhem piemīt tik dziļš skatiens, ka aizmirstas par kamerām un vienkārši sāk dzīvot abi varoņi - māte un dēls, lai gan abiem nav vienas asinis  Un vispār Ana Martin vienmēr tēlo tik fantastiskas mātes (Manuelam Īstajā mīlā piem. arī), bet reālajā dzīvē aktrisei nav bērnu. Varbūt tādēļ viņa arī uz ekrāna izdzīvo to visu.

Aww, wow, cik skaisti pateikts! Jāa, ja jau ekrānā viņam ir tik fantastisks skatiens, dzīvē droši vien ir vēl labāk... :) Un pilnīgi piekrītu par Anu Martin kā ekrāna māti - viņai tās parasti ir lieliskas. :)

0

279

Paloma написал(а):

man kaut kā patīk tas,ka viņš līdz beigām AP iekaroja esot ratiņos... Viņam nebijaiespējas tā "vajāt" un ietekmēt (skan dīvaini :D ) Anu Paulu kā parasti telenoveļu varoņiem ir... Bet viņš parādīja citādu spēku, un beigās arī uzvarēja Bruno, atņemot pistoli... Par to viņu var tikai apbrīnot :)

Tam pilnībā piekrītu!! Rohelio ratiņkrēslā izstaroja tādu spēku, kādu..hmm..šajā telenovelē vairs neviens varonis neizstaroja.. Spēja gan pārvaldīt "asjendu", gan darbiniekus, gan mīlēt, cīnīties kā jebkurš staigājošs vīrietis. Gan atceroties viņa kautiņu ar Gustavo...gan kā jau teici, pēdējā sērijā, kad viņš atņēma Bruno pistoli... jāa.. patiesi dziļi apbrīnojams varonis! Horhe arī teica, ka daudziem projektiem atteica, bet Rohelio viņu piesaistīja.. Loma kā radīta viņam. Horhe tāds tiešām daudzpusējs - viņam der gan dziļi romantiķi, gan tādi stiprie un noslēgtie varoņi utt utt..  :love: Nespēju beigt priecāties, ka viņš tiešām ieguva prēmiju :)

P.S. Cik dīvaina otrdiena bez lqnpa sērijas...Sajūta, ka kaut kā trūkst.

0

280

Pateicība skatītājiem

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)