Man jau šķiet, ka Latvijā pēdējā vairāk skatās pēc sejām. Kā TV3 nesen visas reklāmas "Mīlestības uzvarai" veidoja saistībā ar Viktoriju Rufo, tā LNT to parasti dara ar Fernando Kolungu. Ja aktieri nav pazīstami, tad viņi reklāmā vienkārši pasaka, ka šo telenoveli veidojuši citas, iepriekš rādītas, veidotāji. Atceros, ka pirms "Kā sapnī" un "Dumpīgā eņģeļa" tās reklamēja ar vārdiem: ""Mežonīgās kaķes" (kas, manuprāt, Latvijā bija ļoti populāra) veidotāji piedāvā..."
Tā reklāma kas nesen bija bija visa faktiski tikai ar Lucero. Fernando vienā kadrā vai pat divos manīju, vairāk nē.
mmaarriiaa, vai tāds būs latviskais nosaukums šai telenovelei?
Oriģināl nosaukums ir Soy tu duena burtiski tulkojot Es esmu Tava saimniece(to var vēl variēt Tava pavēlniece, valdniece, bet nu burtiski būs saimnciece). Bet lnt šo telenoveli ir nosaucis Tu būsi mana.
Tad tāds būs latviskais nosaukums? Kā jau minēju, ka gan jau būs kaut kas attāls no oriģināla..Šajā gadījumā nav attāls, bet gan kaut kā apgriezts otrādi.. Nu jāāa.. diezgan smieklīgi.
Tā ir. Patiesībā telenovelē jau bija tā ka galvenais varonis laikam Hosē Migels saucās(Kolunga) darīja visu lai būtu kopā ar Valentīnu. Tā ka latviskotais nosaukums jau atbilst būtībai, bet tomēr tas ir nedaudz komiski. Piekrītu noaukums ir apgriezts pilnīgi otrādi. Jo oriģināl nosaukumā jau galvenā varone ir izbīdīta kā galvenais tēls kas visu dara.
Bet nu šis ir r\imeiks La duena - par La duena būtu diezgan idiotiski saukt, tāpēc izdomāja Soy tu duena, lai būtu gan kaut kas no tā teikt oriģināla un arī no sevis.
Nu jā, aktieru dēļ es nebrīnos, ka rādīs tieši šo telenoveli, bet... tas ir skumji. Jo tiešām, man jāpiekrīt, ka šoreiz pat aktieri nespēju tur neko glābt. Lietuvieši ir viena laimīga tauta, ko lai saka.
Jā Lietuva mums tik netālu - bet mēs kaut kā tiekam apdalīti, negodīgi
Telenoveli es spēju izturēt neatceros cik sērijas noskatoties tālāk gan tikai kādus avance apskatījos vai arī izlasīju anotācijas. Telenovele likās izvilkta, daļēji diezgan garlaicīga, Valentīna(galvenā varone) pārāk daudz tēloja dusmīgo un aizvainoto, pie katra sīkuma mēģināja izturēties pret citiem augstprātīgi, tas vilkās jau atkal atkārtošos pārāk ilgi. Un pats sižets - varbūt nebūtu tika traks, ja tas viss nebūtu tik dīvaini sakombinēts. Būtu saīsināts un sižeta pavērsieni daži bija padebīli. Kā jau teicu biju ĻOTI vīlusies. Varbūt no malas izklausās skarbi tas ko rakstu par šo telenoveli - bet tā nu tas diemžēl ir, tik labi aktieri, bet telenovele, ticiet man man būtu kauns viņā uzņemties. Varbūt es pārāk Soy tu duena nolieku, bet zinot, cik viņa daudz tika ieguldīts un to kādi profesionāļi pie šī projekta strādāja, iznākums bija milzīga vilšanās. Gribējās sagaidīt -Kvalitāti. Zinu ka meksikas raidījumā šo telenoveli parodēja un tad īpaši kounga bija traki dusmīgs.