Jauns asa sižeta seriāls, kurā bijušais CIA superslepkava Rīvs (Jim Caviezel, tas pats, kas "Kristus ciešanās" JC atveidoja) apvienojas ar zinātnieku Misteru Heroldu Finču, lai novērstu noziegumus (slepkavības) pirms tās notikušas.
Seriāla autori ar Dark Knight autors Džonatans Nolans un slavenais action producents JJ Abrams.
Doma tāda, ka pēc 9/11 Ņujorkā Finčs pēc valdības pasūtījuma izveidoja tadu sistēmu - visi dati: visas kameras Ņujorkā, telefonzvani, e-pasti - visa informācija tiek analizēta, lai novērstu terora aktus. Un Šī programma visus datus iedala valsts drošībai nozīmīgos un nenozīmīgos. Nozīmīgie ir lielie planotie noziegumi, kā terora akti, bet nenozīmīgi ir mazi, kur iet boja viens vai divi cilveki. Finčs vairs nespej ignorēt šo nenozīmīgo info un viņam parādās socialās apdrosināšanas numurs kādai personai, kura būs iejaukta šāda valsts drošībai nenozīmīgā noziegumā - person of interest. Šī persona var būt gan upuris, gan liecinieks, gan līdzdalībnieks, varbūt arī pats ļaundaris.
Spēcīga aktierspēle un filmu cienīgs action. Es jau zinu, ka te forumā es laikam viena tāda, kurai šitādi seriāli patīk, bet nolēmu ielikt - ja nu kāds vel man pievienojas.
Pagaidām iznākusas divas sērijas.