Svētdien, 22. janvārī, 21:40, pa LTV1 - 2.daļa.
Piedzīvojumu filma (2 sērijas). Francija, 2009.
Režisors Anrī Elmans
Lomās: ♥Frederiks Dīfentāls, Žiljeta Lambolē♥, Gregorijs Fotussi, Fransuā Levantāls, Estella Vensāna, Gvendolīna Amona.18. gadsimts, Francija. Reģenta spiegi nogalina Kartuša līgavu – vienalga, kāda būs šīs apņemšanās cena, viņš alkst pēc atriebības. Viņš savāc dumpinieku bandu un uzsāk Robina Huda dzīves veidu, laupot no bagātajiem un guvumu atdodot nabagajiem. Kad Kartuša banda publiski apkauno pašu reģentu, tas kļūst par kara pieteikumu. Viņi nolaupa drošības dienesta priekšnieka meitu Žiljetu, kura, pavadot laiku kopā ar par bīstamiem uzskatītajiem noziedzniekiem, iepazīst viņu nodomus. Kad tiek samaksāta izpirkuma nauda, meitene palīdz Kartušam un viņa draugiem izbēgt sveikā. Starp abiem nemanot izveidojušās mīlas jūtas. Tomēr laupītājs nespēj uz tām atbildēt, jo baidās par mīļotās dzīvību.
Piedzīvojumiem pilna varoņsāga par labo laupītāju, kas cīnās par taisnīgumu un iestājas par saviem nežēlastībā un nabadzībā kritušajiem līdzgaitniekiem.
Bildes:
Abi galvenie varoņi Žiljeta&Kartušs:
Diemžēl treileri atrast nevarēju, bet šeit būs daži fragmenti no filmas un no galvenā pāra:
Galvenais pāris:
Fragmenti:
1.daļas sākums:
Galvenās varones Žiljetas nolaupīšana:
Svētdien, 15.janvārī bija šīs filmas 1.daļa jeb sērija un es noskatījos un man ļooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooti patika, jo šī filma ir vēsturiska un vēl + klāt mīlestība, tad ir vispār......
Tagad ar ļoti lielu nepacietību gaidu šo svētdienu(22.janvāri), kad būs 2.daļa jeb sērija un iesaku noskatīties, ja jums patīk vēsturiskas filmas, kur klāt vēl nāk romantisks mīlasstāsts !!!
Nju tieši kā reiz priekš manis!!!
PS.Eņģelītis zina, par ko es runāju!!!
Отредактировано liiguciss (17.01.2012 13:18)