TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Los Herederos del Monte vietā nāks..

Los Herederos del Monte vietā nāks..

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

.. Corazon Apasionado ar Marlene Favela un Guy Ecker! Jau no 13. februāra.. :)

Vakardien jau paspēju uzskriet reklāmai pa TV3 un šodien tikko redzēju.. Nezinu, vai sakritība, vai tā arī domāts, bet vakar Marlēna un Šodien Guy teica uzrunu, ķip skatities telenoveli TV3.. :D

Отредактировано GaBy (24.01.2012 17:14)

0

2

Kā vienmēr variants, kuru neesi gaidījis.. Vispār dīvaina izvēle.
Pat nezinu, ko lai saka.. Par šo telenoveli vispār nekad nebiju interesējusies. Kaut kā neinteresanti, ka pēc telenoveles ar Marlēni atkal telenovele ar viņu. Gribas tomēr dažādību.

0

3

Jā,es arī nebiju gaidījusi,ka TV3 uzreiz pēc Mantojuma lāsta sāks rādīt citu seriālu ar Marlēni Favelu galvenajā lomā.

0

4

Khem, vispār neatceros, ka būtu dzirdējusi par šādu seriālu. :D nesaku, ka noteikti neesmu nemaz (negalvoju par savu atmiņu), bet katrā ziņā pietiekoši maz, lai nepaliktu prātā.
Bet izvēle nudien savāda Marlēnes dēļ... Neapnika viņa vēl? :D

0

5

Paloma, man liekas, ka šoreiz gan varētu būt tas brīdis, kad atmiņa nav vainīga un tiešām neesi dzirdējusi par šo noveli :D

Jāāā... Vēl ņemot vērā, ka rāda Mežonīgo kaķi, tad tiešām Marlēnas par daudz, lai gan man pret viņu nekā nav :D

Telenoveles tēma forumā šeit

0

6

Kā bija teikts reklāmā - 'jauns seriāls ar tautā iemīļoto Marlēni Favelu'.. :D Nezinu cik viņa iemīļota, bet nu okei, tiešām nebija tas, uz ko biju cerējusi.. :love:

0

7

Es biju dzirdējusi par šo telenoveli, bet tiešām negaidīju viņu. Laikam tieši tā iemesla dēļ, ka galvenā lomā atkal Marlēna Favela, domāju, kur tad nu tā, ka tik divas telenoveles ar Marlēnu pēc kārtas?!  Wow, un Venevision telenovele? Tik sen tādas pa tv3. nebija rādītas.
Jā, vienīgais, ka man pagaidam intresē ir izdzirdētā dziesma reklāmā, ko arī atradu! :)

0

8

Jāa.. pa TV3 vispār nezinu kad bijušas Venevision.. Vispār man liekas, ka Venevision prot izdomāt interesantu sižetisku sākumu, bet ne ļoti prot to izstrādāt, un vēl jo mazāk viņiem padodas tālākā attīstība (bet šī problēma raksturīga ne tikai viņiem)

Nez kur viņi ņem to "tautā iemīļota"? :D Man ir interesanti, kur tauta vispār izsaka savas domas par to visu :D

0

9

aNgeL написал(а):

Man ir interesanti, kur tauta vispār izsaka savas domas par to visu

:D  :D  :D Nav ne jausmas!

Jā, liekas, ka Venevision telenovelas ir vienas no neveiksmīgākām, lai gan ir dažas, kuras man patika! :) Bet, Televisas un Telemundo tomēr daudz labākas un intresantākas. Jā, redz kur palika mūsu domas par nākošo telenoveli, kā jau teicam- ieliks viss negaidītāko! :D :)

0

10

aNgeL написал(а):

Paloma, man liekas, ka šoreiz gan varētu būt tas brīdis, kad atmiņa nav vainīga un tiešām neesi dzirdējusi par šo noveli

Yay. :D Un ja Venevision, tad vispār nebrīnos. Un jā, mani uzreiz atgrūž šis fakts. Kaut kā neesmu augstās domās par šīs kompānijas telenovelēm... Kopumā tomēr Televisai un Telemundo man šķiet ir krietni augstāks līmenis. Varbūt Venevision arī lētākas ir... un varbūt tāpēc TV3 šo rādīs. Ej nu sazini.

0

11

Mēs wnk ar Mariposu uzskaitījām kaudzi telenoveļu, kuras Lietuvā vai Igaunijā tika rādītas, izņemot šo...tādēļ šo arī rādīs :D :D :D

Man pat bail uzzinās, kas pēc Soy tu duena būs.. ja vien būs kaut kāda telenovele.

0

12

aNgeL написал(а):

Mēs wnk ar Mariposu uzskaitījām kaudzi telenoveļu, kuras Lietuvā vai Igaunijā tika rādītas, izņemot šo...tādēļ šo arī rādīs

Es atcerējos, ka teicu, ka rādīs Eva Luna ar Giju Ekeru un ha..ha..tagad rāda telenoveli ar Giju Ekeru, bet ne Evu Luna!  :D  :D

aNgeL написал(а):

Man pat bail uzzinās, kas pēc Soy tu duena būs.. ja vien būs kaut kāda telenovele.

Ohh..jā, mūsu prognozes jau vēl paliek spēkā! :D Lai gan viena no tām bija, ka neko neradīs!

0

13

Jā,tiešām-vai TV3 ir veikusi kādu skatītāju aptauju,kuras mērķis ir noskaidrot populārāko/iemīļotāko Latīņamerikas aktrisi un aktieri,ja jau viņi ''zina'',ka Marlēne ir tautā iemīļota aktrise?Runājot par šo lēmumu-tūlīt pēc Mantojuma lāsta beigām rādīt vēl kādu citu seriālu ar Marlēni galvenajā lomā,es nevaru atcerēties vēl kādu gadījumu,kad kāda no televīzijām būtu rādījusi divus seriālus ar vienu un to pašu aktrisi/aktieri galvenajā lomā pēc kārtas.Arī es pat baidos minēt kuru Latīņamerikas seriālu(ja vien protams vispār rādīs)LNT demonstrēs uzreiz pēc Tu būsi mana,jo pēdējā laika pieredze par neko labu attiecībā uz telenoveļu izvēli nav diez ko jauka.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Los Herederos del Monte vietā nāks..