Man jau liekas, ka šis ir sarežģīts jautājums, un tieši tādēļ arī interesanti, kādas būs atbildes.
Aptauja!!! Mīļākā Karlas Estradas telenovele
Сообщений 1 страница 8 из 8
Опрос
Поделиться217.02.2012 19:05
Man jau pašai noteikti arī ir ārkārtīgi grūti atbildēt..Bet liekot uzsvaru uz vārdu "mīļākā", nevis "labākā" utt.. utt... , tad, protams, izvēlos Sortilegio - kā nekā šo es spēju skatīties neskaitāmas reizes un ikreiz ar tikpat spēcīgām emocijām.. Pat ja varbūt citas telenoveles man varētu likties spēcīgākas, vai piem kvalitatīvākas(cīņa starp Tiesībām mīlēt, Kaislībām, Īsto mīlu un Sorti ir ļoti smaga ).. bet Sortilegio ir man sirdij vistuvākā. Bet gan jau citu atbildi neviens no manis arī negaidīja
Поделиться317.02.2012 19:08
Nju man patīk divas telenoveles - Rītausma un Tu esi mans liktenis, bet visvairāk laikam tomēr man patīk Alborada!!!
Поделиться417.02.2012 19:14
Starp citu..ja komentēsiet savu izvēli, tad pierakstiet, kuras no šīm telenovelēm jūs redzējāt Interesanti starp kurām ir izvēle
Es, piemēram, neredzēju tikai Mīlas avotu.. un principā Alondru (jo tas bija tik sen, ka neatceros..un toreiz man nemaz nepatika). Hmm..un arī Rītausmai lielu daļu neredzēju, jo no rīta rādīja.
Поделиться517.02.2012 19:45
Sortilegio! Ļoti grūta izvēle starp Sortilegio & Mīlas avots, jo tās ir telenoveles, kuras man ļoti patika. Es dievināju Alfonsīnu un Alehandro ( viens no pirmajiem telenoveles pāriem, kurš man mīļš), bet JĀ, Sortilegio ir kaut kas īpašs un tur lielu lomu nospelē tieši "otrs" Alehandro un Williams viņa lomā!.
Esmu redzējusi arī Mans Liktenis esi tu, bet tas tā neaizrāva un maz ko atceros no viņa, bet Pasion esmu redzējusi tikai pirmās sērijas.
Поделиться617.02.2012 20:03
Man patika Pasion, Rītausma, Tiesības Mīlēt un Īstā mīla.
Поделиться717.02.2012 21:25
Man laikam nav jāsaka, kura bija mana izvēle!
Поделиться818.02.2012 10:37
Kaislības,Īstā mīla,Sortilegio un Rītausma.