TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)

Amor cautivo (Azteca, 2012)

Сообщений 181 страница 200 из 244

181

Jā..tikai man likās, ka Fēlikss pateica Havjēram, ka Ale vai nu ir viņa meita vai arī, ka iespējams ir, jo vienreiz Havjērs to Fēliksam bija skaidri pajautājis. Es tikai īpaši neieklausījos atbildē :D  :no:

0

182

Ja es netītu būtu to dzirdējusi :D Bet tad nez kurš ir īstais Ales tēvs.

0

183

48.

Ha ha..Edmundo veido briļļu biznesu? :D :D Tik smieklīgs kadrs, kurš viņš sēž un tīra tās visas :D

Tai sievietei fotogrāfijā ir jābūt Soledadai!! Kā ceru, ka jā! Tikai kad reāli viņa atradīsies? Kad tas karš starp šīm 3 ģimenēm jau augstākajos punktos?

Tas Havjērs ar savu "neuztraucies, Ale, mēs visu uzzināsim"..Un Ale ar it kā šaubās, ka varbūt tomēr viss nav kā izskatās, bet tajā pašā laikā visu turpina un nemaz nedomā, ka ja gadījumā tiešām kļūdījās, tad vēlāk vairs nespēs visu tik viegli salabot.
Ak, un kā kaitināja šie Ales mirkļi ar Havjēru..skatījos un šausmīgi gribēju kaut tas būtu Fers ar kuru viņa pastaigājās, vadīja mašīnu (un vispār - kurš māca 12gadīgai meitenei braukt ar mašīnu un pēc 10 gadiem tik vienkārši atkal apsēžas pie stūres?)
Un tagad Ale arī izklausās, ka lai atgūtu savas ģimenes mantu, gatava uz visu, lai gan nesen nevarēja saprast, kā naudas dēļ cilvēki ir spējīgi nogalināt utt..
Nabaga, nabaga Fers mirklī, kad Linaress paziņoja, ka Ale uzrakstīja apsūdzību..

Vanesa arī tāda jocīga.. nevaru saprast viņa ir glupa vai gudra :D Jo parāda abas šīs īpašības. Man patīk, kā viņa spēj loģiski domāt ar Feru..būtu forši, ja viņi būtu draugi..

Horhes dēlu piekāva..Apbrīnojami! Ar tik ietekmīgu tēvu..

Bet vispār man ļoti patīk viss kas notiek..sižetiski ļoti interesanti, kā sāk veidoties cīņa, Ale un Fers katrs savā frontē..abas puses gatavo savu aizsardzību!
Un interesanti, kā tagad Ale izskatīsies..

0

184

49.
Meikaps Alei bij smuks, bet kā saģērba man gan nepatika.. Un vispār visā kopumā man šajā telenovelē nepatīk, ka galvenā varone šitā izmainās 24h laikā.. tas ir skumji, ka zaudējam burvīgo Ali.
Vispār jāā...sanāk ļoti nepateicīgi un negodīgi attiecībā pret Viktoriju, kura izglāba viņas mātes dzīvību un vēl visus šos gadus maksāja Edmundo, bet Ale tā ierodas un grib cietumā Viktoriju iesēdināt utt..
Fernando vispār tādā šokā bija par Ales pārvērtībām. Izskatījās, ka nespēj parunāt..

Un tas kas man noteikti nepatika ir, ka Vanesa pacēla klausuli, kad Ale zvanīja.. Nu vai tiešām katrā novelē šitā vajag? :S Viņiem bij tik jauka mīlestība un tagad būs sabojāta ar šādiem lētiem pārpratumiem.. Bet Marimara tik forši tēlo, kad Ale raud un pārdzīvo. Atkal kļuva par to meiteni, kas bija visas šīs sērijas.

Šajā sērijā vismaz viss nostājās savās vietās - Horhes Bustamantes dēlu šantažēt nedrīkst. Bet man "patīk", kā tas ar plikām rokām visu izdarīja, nemaz nedomājot ka pirkstu nospiedumus atstāja uz roktura kaut vai.. Tāds it kā pirmo reizi nogalina.

0

185

50.
Cik "daudz" šajā sērijā rādīja Fernando..
Toties Ale visiem pēc kārtas izkratīja sirdi par savu mīlestību..un tikai Marta aizstāvēja Feru. Žēl gan, ka viņa neuzticēja Alei notikušo ar Efrainu.. Efrains vispār tāds manipulētājs un nodevējs! Un kad Ale pateica, ka nesaprot, kāpēc sākumā tik ilgi neuzticējās viņam.. :S :S Vismaz beidzot arī no Havjera parādījās jēga - uzreiz atkoda Efraina nodomus. Bet gan jau Ale tik viegli nenoticēs.
Bet ņemot vērā visu ko Alei par Feru sastāsta man radās iespaids, ka par viņu salabšanu var ilgi nesapņot.. + vēl visa tiesa.. Noteikti daudzas sērijas būs viens pret otru.
Ha..nez kā Ale tik ātri sāka staigāt ar tādām augstpapēžu kurpēm? Un tā ka visu dienu? Kaut vai mājās esot, būtu nēsājusi ērtus apavus. :D
Bet kas man reāli patīk - tā sajūta, ka var saprast Ali - pēc visa ko viņa pārdzīvojusi, var attaisnot viņas rīcību un to, ka viņa notic Efrainam u.c. Lai gan kaitina, bet tomēr ar Ali ir savādāk.

Un kāds atkal actions šodien.. Ideāla trijotne - Horhe, Linaress un Edmundo :D Edmundo, protams, visspilgtākais.. tā driftēja ar to Peugeot!! Un kā ar vienu acu skatienu sekundes laikā saprata, ka koferī nav 5 tūkstoši..Kā tāds matemātikas ģēnijs! Čista esmu iefanojusi par viņu, lai gan pirmajās sērijās nepatika vispār. :D Man tāpat reti patīk vīrieši ļaundari, bet šis būs tas kurš noteikti šim īsajam sarakstam pievienosies.. jau pievienojās :D

0

186

52.

hah..reāli kā filmās, kad galvenais varonis uzvar visus, tikai šeit ļaundaris Edmundo viens pats tiek galā ar veselu baru policistu un aizbēg ar nelielu ievainojumu..un pēc tam kad bija izskanējuši tik daudzi šāvieni :D Bet jāa - tā kā man negribas, lai viņu notver, tad labi ka tā
Horhe reāli ir ļaundaris neveiksminieks :D Viss, ko dara pavēršas pret pašu..tikai atkal galvenais cietējs ir Fers. Lai gan kur nu vēl perfektāk - viņš nostājas priekšā Alei un izglābj viņu! Tikai es nesapratu, kā viņš ieraudzīja šāvēju, ja man liekas, ka viņš atradās aiz Fera muguras.
Bet Ale šajā sērijā tik forša.. visu laiku tikai par Feru jautāja, mēģināja visādi tikt pie viņa..un parādījās arī tas, kādēļ pirms dažām sērijām viņa mēģināja atcerēties autovadīšanas prasmes. Cik forši noderēja!!
Eh, bet gaidīju, ka Fers pamodīsies, bet nēe,...ieradās Vanesa.. Kas zina, ko šoreiz sastāstīs Alei. Noteikti tas viss labi nebeigsies.
Aa..un tik forši bija, kad Ale pateica reģistratorei, ka ir Fera sieva!

0

187

Forši, ka šajā seriālā visu laiku tiek uzturēta tā spriedze, un lielākoties tas pateicoties Edmundo! Tiešām foršs ļaundaris, es pat nespēju iztēlētos, kā ar viņu viss varētu beigties šai stāstā! Kas vispār viņu var apturēt?  :D :D

aNgeL написал(а):

Man tāpat reti patīk vīrieši ļaundari, bet šis būs tas kurš noteikti šim īsajam sarakstam pievienosies.. jau pievienojās

Oooo, tev ir saraksts?! :O :D

aNgeL написал(а):

Ak, un kā kaitināja šie Ales mirkļi ar Havjēru..skatījos un šausmīgi gribēju kaut tas būtu Fers ar kuru viņa pastaigājās, vadīja mašīnu

:D :D Kā jau esmu teikusi man īstenībā patīk abi.  :blush:  Lai gan, jā, pēdējā laikā jūtu to, ka tas paliek kaitinoši. Laikam tieši pēc Fera sašaušanas ka viņš pagrāba uzreiz Ali un nelaida pie Fera. No vienas puses, pareizi, centās viņu pasargāt un tlml, bet no otras..gribējas, lai Ale ir klāt Feram.... :disappointed:
Bet awwww..pats galvenais, ka Fers izglāba Ali! :love: Tik satriecoši!!! :love:  Un slimnīcā, kad teica vinam, ka mīl viņu. Ceru, ka kad Fers atmodīsies Alehandra to vēl atcerēsies. Vispār nepatīk, kad abi nav kopā un cīnas viens pret otru...
Fernando taču jau pietiekami pierādijis savu mīlestību.

aNgeL написал(а):

Aa..un tik forši bija, kad Ale pateica reģistratorei, ka ir Fera sieva!

Wiiii, jāaa! Jauki! :love:  :love:  :love:

0

188

Mariposa написал(а):

es pat nespēju iztēlētos, kā ar viņu viss varētu beigties šai stāstā! Kas vispār viņu var apturēt?  :D :D

Vienmēr jau gadās pieļaut kļūdu.. Nu vai arī pašam paliks garlaicīgi, ka visi pārējie dumji salīdzinājumā ar viņu un pats nobeigs visu :D  Vai arī no vecuma..

Mariposa написал(а):

Oooo, tev ir saraksts?!

Galvā :D

Eh, jāa.. tā gribētos, lai Ale ar šo notikumu saprot, ka Fera jūtas ir īstas.
Ak, un vēl taču pie Fera kaut kur ir Ales lādīte! Viņš taču laikam atdos viņai kaut kurā brīdī  :love:  Un vispār tik forši izrādījās, ka to Viktorija bija uzdāvinājusi Soledadai :)

0

189

aNgeL написал(а):

Ak, un vēl taču pie Fera kaut kur ir Ales lādīte! Viņš taču laikam atdos viņai kaut kurā brīdī

Pareizi...awww!!! :love:

0

190

53 - 54

Vanesa lieliski prot izmantot to, ka Fers slimnīcā - uzreiz tiesas sēdē pataisīja Ali par jukušo. Var tikai fantazēt, kā būtu bijis, ja Fers tur būtu..
Bet vispār man patika, ka Vanesa sāka pārmest Alei, ka viņa vainīga pie visa kas notiek ar Feru un Viktoriju..Lai gan īsti nav Ales vaina, bet tomēr viņa nejauki uzvedas pret Feru, tāpēc nelieli pārmetumi nekaitēs. Un forši Ale iesita Vanei :D
Forši Edmundo parādījās Alei :D Tikai, protams, ka neviens viņai netic.. Bet šoreiz Edmundo pieļāva kļūdu - gan jau pavisam maz laika aizņems līdz Fers, Vanesa vai kāds cits tajā fotogrāfijā ieraudzīs viņu. Eh, žēl..Man patīk, ka gandrīz visi domā, ka viņš miris.
Bet Fers tik foršs pēc nākšanas pie samaņas - kā rāvās pie Ales, kā visiem jautāja par viņu!! Ak, nu kā Ale varēja ļaut sev ticēt visiem, izņemot Feru.. Bet ar katru dienu arvien vairāk un vairāk visi manipulē ar Ali.. tagad vēl Efrains ieskaidroja viņai, ka Fers prasīja parakstīt to dokumentu, ka Ale neesot pie pilna prāta :(
Eh..un nepatīk man, ka Fera klātbūtnē sāk akcentēt to cik Vanesa laba, kā aizstāv Viktoriju.. :S
Wii..kāā jau bija gaidāms - Ales māte ir dzīva! Bet nabadzīte tajā foto tik izmocīta izskatās :S

0

191

mmaarriiaa написал(а):

Ceru, ka Alei beidzot pieleks, ka Fers viņu patiesi mīl, jo uz ko tādu ko izdarīja Fers ir spējīgs tikai cilvēks kas patiesi mīl.

Ar tādu manipulāciju kompleksu, kādu Ale saņem, gan jau nedrīkst pieleks.. Galu galā viņa pieķēra Feru melos, bet pārējos vēl nē. Tomēr viņa 10 gadus domāja, ka Edmundo ir labs un vēlas viņu pasargāt, bet nesen atklāja, ka viņš ir slepkava. Man patīk, ka visu kopumā ņemot Ales rīcību var saprast, lai gan tomēr varēja būt savādāk - varēja vismaz uzklausīt Fernando un mazāk klausīties Efrainā un vēl mazāk Vanesā.

0

192

aNgeL написал(а):

1.
Sižetiski pirmā sērija ļoti patika  Interesanta!! It īpaši pats sākums - vienlaicīgi tik skaists un skumjš.. Bet vai nu aktieru tēlojums ir jocīgs vai arī kameras jocīgas  Kaut kā trūka kaut kādas dabiskuma sajūtas, lai gan vienlaicīgi nebija sajūtas, ka aktieri mākslīgi.

Nez, man nebija tādas "nedabiskuma" sajūtas. Bet nu, es jau skatījos arī tikai kārtīgi uz Alehandru, un arī notikumus ar Euhēniju, un mazliet nevērīgāk arī uz Fernando. :D Pārējos tikai klausījos, jo esmu atkal atgriezusies pie sava milzu izšuvuma.
Katrā ziņā man ļooooti patika šīs pirmās divas sērijas - tīri tā daļa, kas attiecas uz Alehandru, Euhēniju un Edmundo!! :) Man radīja tiešām tādu noslēpumainu, nedaudz baisu auru. Es jau, protams, ja arī biju lasījusi sižetu, tad neko neatcerējos, līdz ar to man padarbojās iztēle, pirms uzzināju, ka tā Viktorija ir vainīgā. Es jau paspēju sadomāt, ka Euhēnija vnk nākamais Edmundo upuris, ka viņš iepriekš Alehandru arī kkā tā ievilinājis savos slazdos, un tā baisīgā sajūta bija tik forša, ka es pat jutos nedaudz vīlusies, ka aiz visa stāv viens atsevišķs gadījums un VIktorija, un Edmundo nav sērijveida psihopāts. :D
Un man patīk Vanesa :D Es nojaušu, ka viņa vēlāk sagādās problēmas, bet... bet... viņa ir tik smukiņa!! :)

Dodos skatīties trešo.. :) Kā noprotu, drīz abi satiksies!

0

193

Wow! Sāki skatīties! Forši! Un ļoti priecē, ka tev patika tās sērijas. Gan jau ja tagad vēlreiz skatītos pirmās sērijas, vairāk tās novērtētu :D

0

194

Noskatījos līdz 11 (ieskaitot)
Un nejauši izlasīju spoileri, jo jūsu sarunas no 7. sērijas pārmetās uz 13. :D
Pagaidām man ļoooti patīk - jo sižets ir tiešām oriģināls, un pagaidām arī ļooti forši pasniegts!! :) Gadās, kad laba ideja tiek sačakarēta, bet te es pagaidām fanoju :) Ļoti interesanti, kāda ir Alehandra piedzīvotā dēļ - it kā vēl būtu 13gadīga meitene, ar tādu bērnišķīgu naivumu un patiesumu, kas vienkārši apbur :love: Un viņas bērnības jūtas pret Fernando arī ir tik aizkustinošas! Es tikai gaidu, ka vēlāk tās kļūs arī par pieaugušas sievietes jūtām. :) Bet pagaidām ir burvīgi - viņas atklātība runājot, tāds patiesums neviltots, neko neslēpj.. Skaisti!! Un 11. sērija bija vienkārši apburoša - ar to izvešanu uz terases, viņas izjūtām atkal beidzot ieraugot nakts debesis, saruna ar Fernando,, :love: Un kad pastāstīja, ka viņš ir viņas bērnības mīlestība...
Un jā, sākumā ar to dzejoli arī bija riktīgi skaisti - ļoooti labi viņš skan, kad izrunā! :love:

Efrains tiešām ir kaitinošs - ok, sākumā varēju viņu saprast, ka domā kā ārsts, un ka Fernando klātbūtne varētu nebūt vēlama. Bet redzot, kā viņa atveras Fernando - nu tas taču nozīmē, ka palīdz viņai! Tiešām sajūta, ka viņam kompleksus rada Alehandras atklātība pret Fernando, un vnk negrib to pieļaut personīgu iemeslu dēļ.

Vanesa gan man patīk :D Ok, varbūt kaitinoša no tā viedokļa, ka traucē Ales un Fera attiecībām, bet man jau pašā sākumā iepatikās tā aktrise :D

Ā, un jāaaa.. Euhēnijas nāve bija briesmīga... un viss tas laiks, kad viņa bēga.. Es vienbrīd pat grābu datoru un pārtinu, lai nevajadžētu vairs klausīties viņas sēcošajā elpā - man kā astmātiķei šitādas mokas uzdzen paniku :S

Un izmeklēšanas līnija pagaidām arī interesanta, un ļaunītis foršs - tāds pamatīgs, gudrs, un mazliet psihopātisks.

0

195

12-15

mmaarriiaa написал(а):

Manuprāt arī viņa pārāk ātri atzinās mīlestībā, bet viņa vairāk ir bērna prātā, 13 gadu vecumā, kad viņu nolaupīja un tādā vecumā cilvēki ir savādāki, 10 gadus viņa ir bijusi izolēta no sabiedrības un tas ir loģiski, ka viņa rīkojas savādāk, neloģiskāk, viņa nepazīst pasauli un reālo dzīvi kā tādu.

Nu, tieši Tevis uzskaitīto lietu dēļ man šķiet ok, ka viņa atzinās mīlestībā - viņai ir bērnišķīgais naivums un patiesums, atklātība.. :) Un tas ir tik pievilcīgi... :)
Man prieks, ka Fera atzīšanās bija sapnis! Jo tur man tiešām bija sajūta, ka būšu smagi vīlusies, ja tā būs īstenība. Priekš sapņa gan tas moments ar šokolādi bija nevietā :D Kā var sapņot par lietām , ko nepazīsti, un sapnī par tām brīnīties? :D Anyway, man prieks, ka tas bija tikai sapnis.. :) Viņu attiecībām jāattīstās lēnām. Man šķiet Fernando vajadzēs kādu laiku, lai saprastu, ka mīl viņu... Un arī lai iemīlētu kā sievieti - man vismaz šobrīd šķiet tāda vairāk ģimeniska pieķeršanās - ar potenciālu kam vairāk :love: Ai, skaisti tas viss viņiem veidojas!

Un forši, ka Alehandra beidzot tika normālā istabā ar balkoniņu pat! :)

0

196

Paloma написал(а):

Nu, tieši Tevis uzskaitīto lietu dēļ man šķiet ok, ka viņa atzinās mīlestībā - viņai ir bērnišķīgais naivums un patiesums, atklātība.. :) Un tas ir tik pievilcīgi... :)
Man prieks, ka Fera atzīšanās bija sapnis! Jo tur man tiešām bija sajūta, ka būšu smagi vīlusies, ja tā būs īstenība. Priekš sapņa gan tas moments ar šokolādi bija nevietā :D Kā var sapņot par lietām , ko nepazīsti, un sapnī par tām brīnīties? :D Anyway, man prieks, ka tas bija tikai sapnis.. :) Viņu attiecībām jāattīstās lēnām. Man šķiet Fernando vajadzēs kādu laiku, lai saprastu, ka mīl viņu... Un arī lai iemīlētu kā sievieti - man vismaz šobrīd šķiet tāda vairāk ģimeniska pieķeršanās - ar potenciālu kam vairāk :love: Ai, skaisti tas viss viņiem veidojas!

Un forši, ka Alehandra beidzot tika normālā istabā ar balkoniņu pat! :)

Es šobrīd kādu laiku neskatos vairs šo telenoveli laika trūkuma dēļ. Bet man visvairāk patika tieši visas šīs sākuma sērijas, par to kā viņu attiecības sāka veidoties, tas mani pilnīgi apbūra, jo viss bija nu tiiik jauki. Prieks, ka arī Tu esi šo sākusi skatīties.

0

197

Paloma написал(а):

Priekš sapņa gan tas moments ar šokolādi bija nevietā  Kā var sapņot par lietām , ko nepazīsti, un sapnī par tām brīnīties?

Hmm..vispār jau, kad ieslēdz loģiku, tad Tev taisnība :D Tas moments pats par sevi bij ļoti skaists un vieta skaisti nodekorēta, bet bija nedaudz nevietā..To varēja labāk ielikt tālāk kaut kur un kā īstenību!

mmaarriiaa написал(а):

Es šobrīd kādu laiku neskatos vairs šo telenoveli laika trūkuma dēļ. Bet man visvairāk patika tieši visas šīs sākuma sērijas, par to kā viņu attiecības sāka veidoties, tas mani pilnīgi apbūra, jo viss bija nu tiiik jauki.

Žēl, ka laika trūkst. Jā, piekrītu..kā jau parasti novelēs - sākuma sērijas ir burvīgākās :)

0

198

aNgeL написал(а):

Hmm..vispār jau, kad ieslēdz loģiku, tad Tev taisnība  Tas moments pats par sevi bij ļoti skaists un vieta skaisti nodekorēta, bet bija nedaudz nevietā..To varēja labāk ielikt tālāk kaut kur un kā īstenību!

ahaaa.. tā gan. Man radās drusku sajūta, ka nofilmēja ar domu, ka būs īstenība, bet tad pāŗdomāja un iebāza kā sapni :D nu moš tā nebija, bet atstāja tādu iespaidu. Bet jā, tā jau bija ļoti skaisti :)

20. sērija

Ai, beigas bija tik jaukas!! :) Kā Alehandra ar to bērniņu ņēmās, un Fernando to redzēja.. Un tas skūpsts arī tad šķita tik ļoti vietā un tik jauki :love: Skaistie... Un Ales prieks, kad uzzināja, ka Fernando vairs netaisās precēties - ir tik skaisti skatīties uz tik tīru, neviltotu mīlestību, un cik viņa ir patiesa, neslēpj savas jūtas, utt! :love:

Tā aina ar videokamerām un Ali un Vani tiešām ģeniāla - kā Vanesa gribēja izlocīties, bet tāds abloms, ka Fers visu redzēja :D bet prieks, ka vismaz daļēji uzzināja, ar ko taisas precēties. Man gan Vanesas mazliet arī žēl - kāda viņai tā māte... Būtībā piespiež cīnīties par Fernando, precēties ar viņu. Tikai lai piepildītu savus sapņus un ambīcijas...

0

199

21-22

Wow, kas par notikumiem!! Un tik piemīlīga ir Ales nemācēšana atrasties pasaulē... Viņas naivums... Un kā ieradās savās iepriekšējās mājās, atcerējās "trikus", nu tik mīļi.. :)
Sērijas sākumā aptvēru, ka es viņu pat nedaudz apskaužu - par tādu nesamaitātu skatu uz dzīvi, par tik tīru pirmo mīlestību. Teju sagribējās atkal pirmo skūpstu, utt. Kaut ko sakustināja manī.. :)
Nedaudz pamanīju kko no komentāriem par 23. beigām, līdz ar to tagad vismaz noplaka nedaudz stress, kurš tad tur ieradīsies pirmais - laikam jau jābūt tomēr kkam labam :D
Ā, un tik smieklīgi tas ar to meiteni blondo.. ai, neatceros vārdu :D Kas ielavījās, lai izdzēstu foto un nācās piedzīvot mulsinošus brīžus :D :D :D

0

200

23.

Aaaaaa, tik nenormāli mīļa, gaiša un skaista sērija!!! :love: :love: :love: Viņi ir tik burvīgi, tik mīļi, tik jauki, tik, tik, tik.... :love: :love: :love: Aiii, es nevaru :love: Un kā abi nespēja gulēt, un kā Fers atvēra durvis un tur viņa pusceļā pie viņa :love: :love: Ārprāts, tā ķīmija tā staro no viņiem, ka es jūtos vnk apburta, ierauta tajās jūtās, tajā skaistumā :love:
Vēl it kā ir laiks skatīties, bet gribu šodien beigt ar šo sēriju... ar tādu skaistumu :love:

P.S. aNgeL - Tu taču griez/domā griezt? Ja nu kas, es sērijas atstāju, nemetu ārā. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)