Tā, esmu noskatījusies visas iekavētās sērijas. Piekrītu, ka Alehandra & Fernando ir dievīgs pāris, tāds maigums no viņiem staro. Un tās, ka viņa burtiski atplaukst viņa tuvumā, tas ir fantastiski!
Ak, bet Vanesa tiešām kaut kāda histēriķe, bet es jau Enģelītim teicu, ka dievināju to ainu, kad viņa uzbruka Alehandrai un tie vārdi " Ar Eifrainu tu klusē, bet kad ierados Fernando tu vēlies viņu skūpstīt”, tīri skatoties un nenostājoties neviena pusē- lieliska aina. Bet , protams, žēl Alehandras, viņa tik pārbijusies Ak, bet grūti būtu iedomāties, kā Vanesa ar Fernando kopā par viņu rūpējas!
Turklāt, Eifrens savā veidā visu laiku atbalsta Vanesu. ( Ja jau atlaida Martu). Viņa lieliski prot manipulēt ar viņa jūtām, nemaz neizskatās, ka viņš ir Fernando draugs, drīzāk sāncensis ( gan dzīvē, gan mīlestībā).
Awww..bet kad Alehandra atdzinas Fernando, ka atceras to dienu, kad iemīlējas viņā! Ka tai dienā, viņš nozaga viņas sirdi! Taurenis tūkstošo reizi jau izkusa! Tik jauks viņa skatiens ik reizi, kad Alehandro pasaka kaut ko skaistu un romantisku, un runā par savām jūtam prêt viņu. Ak un Fernando apsolīja, kad abi būs ārā, viņiem būs saruna par viņa jūtam…akk..cik aizkustinošs solījums! Tik fantastisks varonis!
Ak un tā aina, kad viņi skatījas zvaigznes!!!
Viņas prieks par tik vienkāršām lietām ( kas savā veida saprotams, ja jau tik ilgu laiku viņa nodzīvojusi ieslodzījumā) un tik jauki, kad Fernando vienmēr ir līdzas viņai, sargā viņu. Viņas naivums īstenibā ir tik apburošs un mīļš!
OOo..jā, Vanesa sev pati visu izbojāja uzbrūkot Alehandrai…vismaz Fernando ieraudzīja viņas īsto seju un pateica, ka neprecēs viņu. Bet awww...bet Alehandra attālinas no Fernando, ceru, ka tomēr uzzinot, ka viņš pātrauca attiecības viņa atkal tuvosies viņam nevis atsacīsies no viņa.
P.S. Tā dziesma man ļoti patīk! Būtu jau forši, ka būtu biku lēnāka, bet tāpat fantastiska!