Tu neesi redzējusi Avotu? Bet no vienas puses super būs kas jauns ko paskatīties, vismaz nezināsi kas tur notiek.
Redzējusi neesmu, bet zinu visu kas tur notika, jo esmu izlasījusi..bet pa šiem gadiem tomēr piemirsusies liela daļa.. Vairākus gadus jau gribu noskatīties, bet nav sanācis... Bet vajag!! Ar tādiem aktieriem un Karlu...Obligāti Tagad gan arī telenoveļu par daudz.. bet kaut kad vēlāk varbūt - galu galā no jaunākajām, kuras aizvietos tagadējās pagaidām maz ko gribas.
Un tagad skatoties tā sirdī iekrituši daži Maurisio varoņa izteicieni, viņš tik jutekliski tos izrunā.
Ahāāā.... Viņam ideāli padodas romantiskie varoņi - ar viņa balsi un skatieniem, tvērieniem un tml Man gan laikam vienmēr viņš visvairāk asociēsies ar Renso.
Tas seriāls, kā Maurisio aizgāja viss samaitāts tika, toreiz vēl tas viņa skandāls ar Henesisu, diezgan ļoti iedragāja viņa karjeru, tad vēl viņu Spanika apvainoja, nu skumji ka tā dzīvē notiek.
Tā ir tāāada psiholoģiskā trauma :S Nu Porras galīgi ir kaut kas cits.. tik ļoti žēl, ka tāds iznākums.. gan jau arī būtu es normāli netā noskatījusies, ja šī aktieru maiņa neatturētu.