4.jūlija sērija (28.) ieguva augstāko reitingu starp Aztecas telenovelēm, tādējādi pirmo reizi apdzenot La mujer de Judas reitingu
Amor cautivo (Azteca, 2012)
Сообщений 141 страница 160 из 244
Поделиться14105.07.2012 20:21
Поделиться14207.07.2012 19:41
29.
Ak, Fers.. domā, ka vecāki iemīlēs Ali un viss būs kā pasakā, nemaz nenojaušot, ka paša tēvs vēlas, lai Ale pazustu no zemes virsas. Vispār patiesība par abu vecākiem sapinās viņus ļoti..un varētu būt reāls iemesls, kas šķirs viņus.
Bet tajā pašā laikā vismaz Ale atkal ir tuvāk Feram - padzīvos viņa istabā Tik skaisti, ak nu jau abi saprot, ka mīl viens otru Gaidu to brīdi, kad par šo faktu uzzinās arī Viktorija un Horhe
Поделиться14307.07.2012 20:02
OOoo, kāds action pēdējās sērijās ar Alehandras nolaupīšanu!!! Un Edmundo kārtējo reizi pierādīja savu aukstasinību, vnk iešaujot tam vīrietim...tāds neģēlis, ahhh...
Uhhhh...Vanesa cenšas izmantot jaunu taktiku- kļūt par Fernando draudzeni, izlikties, ka viņai rūp Alehandras liktenis..Pffuu , lai gan tai pašā brīdī tik cer uz Alehandras nāvi.
Super, ka viņi "nevelk gumiju". Jau šajā sērijā tika atrasta Ale. Un vēl ar tādu actionu - iespēju visu uzlaist gaisā - taisni kā grāvējfilmā
Jāaa...bet no vienas puses tik romantiski, ka Fernando palika ar Alehandru līdz beigām!
Un Ale lūdza, lai visi iet prom, lai glābj savas dzīves.. mīlulīte.. un tad Fers, kurš pasaka, ka neatstās viņu, jo mīl
Jāaaa...lieliska atdzīšanās mīlestībā, tādā brīdī un momentā, it kā ja kaut kas notiktu, viņš vismaz būtu to pateicis!
Patiesībā nedaudz biedē, ka Ale ir tik pašuzupurējoša.. ar šādām varonēm ļaundari spēj labi manipulēt, liekot visādu iemeslu dēļ atteikties no mīļotā utt..
Gribētos, lai šajā telenovele tomēr viņi būtu vairāk viens otram līdzās nekā šķirti, jo viņi ir fantastiski!
Поделиться14407.07.2012 20:08
Gribētos, lai šajā telenovele tomēr viņi būtu vairāk viens otram līdzās nekā šķirti, jo viņi ir fantastiski!
ak cerams, cerams :S biedē šāda neziņa.
Uhhhh...Vanesa cenšas izmantot jaunu taktiku- kļūt par Fernando draudzeni, izlikties, ka viņai rūp Alehandras liktenis..Pffuu
Nesaprotu, vai vispār saprātīgs cilvēks ir spējīgs noticēt, ka viņai rūp Ale pēc tā uzbruka, kuru izdarīja
Jāaa...bet no vienas puses tik romantiski, ka Fernando palika ar Alehandru līdz beigām!
nu ja..kā jau dramatikas likumos
Поделиться14508.07.2012 18:23
30.
Tik forša sērija
Xi, Maribi ir tik ziņkārīga.. man patīk, kā viņa vislaik prašņāja Ali, Fers visu laiku teica, lai liek Ali mierā, bet Ale tik jauka uz visiem jautājumiem atbildēja.. Akk, bet kad pārgāja uz personiskajiem jautājumiem, pavisam jautri palika Nabaga Fers
Un drīz vien pēc šīs jautrības, sākās actions.. Horhe, protams, nespēj paciest Ales klātbūtni un piezvanīja inspektorei. Toties kārtējo reizi varēja izbaudīt, kā Fers aizstāv Ali.. un ļoti patika, kad viņš pateica "beidziet runāt tā it kā viņas šeit nebūtu, lai Ale pati izlemj". Un cik labi, ka Fēliks ieradās (vismaz pamazāk sāku saprast, kuri te ļaunie un kuri labie, savādāk visi šie varoņi iepriekš bij miglā tīti, jo nepievērsu uzmanību).
Sērijas laikā arī man radās aizdomas, ka Fēliks ir Ales īstais tēvs.. un wow Havjers sērijas beigās to arī atbildēja.. bet ja viņš ir viens no tiem, kuri mīlēs Ali, tad abi nevar būt brālis un māsa..
Ak, kad pie Ramiro istabā ienāca sieviete maskā, uzreiz bija skaidrs, kāds Vanesai padomā plāns.. protams, kā gan Ramiro izstāstītu Feram patiesību par Efrainu un Vanesu, ja pats nonāca šitādā situācijā.. Cik žēl Fera, ka viņam tāda līgava bijusi.. ar visiem viņa draugiem :S Neredzu es iespēju, ka Vanesa atkal varētu būt kopā ar Feru. Ramiro nedrīkstētu neko tādu pieļaut, ja tiešām Feru uzskata par draugu.
Поделиться14617.07.2012 18:19
32 - 33
Jāāā..... nabaga Ramiro..ielenca no visiem stūriem. Man tā patika, kad viņš pateica, ka draudzība viņam svarīgāka par darbu! Bet, protams, sekoja draudi viņa ģimenei. Lai gan vienalga varētu tak izstāstīt Feram un kopā izdomātu, kā atrisināt Ramiro tēva situāciju. Bet nu labi..pieņemsim.
Kā sāka likties, ka mazliet garlaicīgāk sāk palikt notiekošais ar Ali, tā ieradās Vanesa un ieviesa "jautrību". Jā, loģiska un saprotama ir Ales reakcija, sajūta, ka ir ieslodzīta, kas izraisīja histēriju. Turklāt vēl Fers tobrīd klāt nebija. Bet forši, ka uzreiz viņam arī zvanīja un viņš, protams, ieradās.. Tikai ar to nodevēju Efrainu.. Toties cik smuki Fers aizstāvēja Ali Efraina priekšā. Un ne tikai Ali, bet arī abu attiecības.. atzīst šo mīlestību visu priekšā, kas ir reāls pierādījums no vīrieša puses par savām jūtām.
Un loģiski, ka Viktorijas reakcija ir "tu nedrīksti iemīlēties Alehandrā". Ja Fers zinātu visu patiesību - Horhes vēlmi nogalināt Ali un ka Viktorija nogalināja Nikolasu, tad varbūt pats uzskatītu, ka nav Ales cienīgs. Bet cik labi, ka Nikolass nav Ales tēvs!!
Viktorijai arī ļoti grūti.. Man patīk, ka viņa tik mātišķi izturas pret Ali, bet tajā pašā laikā pati noteikti jūtas ļoti slikti viņas priekšā.
Поделиться14717.07.2012 19:52
34 - 35
Es nu jau esmu stadijā, kad fanoju par Edmundo Ak, kādi tie visi dumiķi, domājot, ka iedzina viņu stūrī..ka viņš tik stulbs un atnāca uz uzņēmumu nesagatavojies. Es uzreiz sapratu, ka šim kaut kāds spridzeklis gan jau atkal līdzi
Aww.. Fers... atteicās no savas profesijas Ales dēļ Tik jauki, ka viņi abi kopā visos šajos smagajos brīžos.. kad viņa gāja pie "mūmijas". Bet interesanti, kas ir šī sieviete, ja jau Ale jūt, ka māte ir dzīva. Bet vispār šausmīgi baisi, ka viņa 10 gadus dzīvoja ar sienā iemūrētu sievieti :S
Vispār Fera un Ales attiecības ir tik izteikti garīgas! Jā, viņš redz, ka viņa skaista, bet visā visumā fiziskā puse gandrīz vispār netiek pieminēta.
Поделиться14817.07.2012 20:44
36
Jāa.. tagad dzīve atalgo Ali ar Fera mīlestību!! Tik skaisti!!! Ne katram dzīvē paveicas ar tik dvēselisku mīlestību Tāds prieks, ka viņa var izbaudīt tādus romantiskos brīžus - ar serenādi un rozīti..un to jautājumu "Vai vēlies būt mana sirdsdraudzene?" Atkal jau - nekas oriģināls, bet viņiem abiem šie brīži ir ar viņu īpatnējo auru.
Ha ha.. nabaga Horhe - ko ta vēl gaidīja? ka pārējie centīsies sākumā glābt viņa ādu un tad paši?
Hmm..ko tas vīrietis sērijas beigās ieraudzīja? Vai tā var būt Soledada?
Поделиться14918.07.2012 17:35
37
aww...cik mīlīgs sērijas sākums!! Un tagad jau abu attiecībās parādās šī nākamā fāze - arvien tuvāka fiziskā saikne, vēlme pēc intimitātes, bet kas vienlaicīgi mijas ar piesardzīgumu, nedrošību un Fera rūpēm par Ali
Un vēl viena ideāla brokastu aina.. tomēr šī ikdienas padarīšana ir tik vienkārša, bet bezgala romantiska. un tad Ales un Fera telefonsaruna...ļoti patika, ka lija lietus un Fers pa logu izkliedza, ka mīl Ali.
Patīk arī Ales uzdrošināšanās teikt visu kā ir - pateica Viktorijai, ka jūt, ka viņa nepriecājas par abu attiecībās un skaidri pajautāja kāpēc.
Ehh...Horhe tēlo eņģelīti, ka atbalsta viņu attiecības, ka gaida mazdēlu utt... Bet, man liekas, ka dziļumos Ale jūt kaut kādu neuzticību.
Un atkal Edmundo ir vairākus soļus priekšā! Ģeniāls ļaundaris! Jau var viņam prēmiju dot!! Wow.. Nu kā Horhe vislaik iekrīt viņa lamatās.. Bet superīgs brīdis, kad Edmundo paziņoja, ka Fers ir kopā ar viņu, bet spridzeklis jau bija aktivizēts... a vot ko es negaidīju - ka reāli atskanēs arī sprādziens tik ātri (lai gan nu jā.. 25 sekundes..) Wow.. kas būs tālāk ar Edu un Feru?
Поделиться15019.07.2012 10:19
AAAaaaa...kas te par komentāru jūru! Man vieglāk- vienkaršu varu visam piekrist!
un wow Havjers sērijas beigās to arī atbildēja.. bet ja viņš ir viens no tiem, kuri mīlēs Ali, tad abi nevar būt brālis un māsa..
OOoo..jā...šitais mani mulsina! Jo būtībā man patīk abu ainas, tādas jaukas ļoti. Lai gan, kad uzreiz pēc tam, kad Havjers bija iedevis Alei rozi, atnāca Fers, varēja jūst to atšķirību, ka Feram līdzās Alehandra burtiski atplaukst un abi tik fantastiski mīļi, romantiski!
S Neredzu es iespēju, ka Vanesa atkal varētu būt kopā ar Feru. Ramiro nedrīkstētu neko tādu pieļaut, ja tiešām Feru uzskata par draugu.
Ahhh..jā, bet nu neticu, ka viņa tā arī kaut kādā veidā nepiespiedīs Feru būt ar viņu. Nez, laikam vnk tas, ka lielāko daļu telenovelēs tā notiek, bet AC varētu būt izņēmums un tas mani priecētu! Xi..xi.. Bet vai tiešām Vanesa visu seriāla laiku censtos izjaukt abu attiecības un tas nevainagotos ar kaut kādiem panākumiem?!!!
Bet..ahh...tik stulbi, ka Ramiro tagad ir viņas varā...ahh..žēl
Jā, loģiska un saprotama ir Ales reakcija, sajūta, ka ir ieslodzīta, kas izraisīja histēriju.
Jāaaa...kārtējo reizi Vanesa pierādīja savu vienaldzību un sadistisko prieku par otra cilvēka ciešanām..Bet, jāa.aina lieliski dramatiska! Tikai Fera pietrūka tajā visā
Es nu jau esmu stadijā, kad fanoju par Edmundo
Mēs zinām to! Bet toč..tāds ļaundaris, bez liekām emocijam, tik gudrs...ahhh..bauda, bauda
Tāds prieks, ka viņa var izbaudīt tādus romantiskos brīžus - ar serenādi un rozīti..un to jautājumu "Vai vēlies būt mana sirdsdraudzene?"
Jāaa..tik mīļi un visi vēl izgāja laukā paskatīties Awwww..skaisti, skaisti!
Поделиться15119.07.2012 10:35
AAAaaaa...kas te par komentāru jūru! Man vieglāk- vienkaršu varu visam piekrist!
Baigā Bet aww... pie tevis iedvesma atnāca???
Ahhh..jā, bet nu neticu, ka viņa tā arī kaut kādā veidā nepiespiedīs Feru būt ar viņu.
Mhmmm....Gan jau kaut ko izdarīs. Turklāt Ale ir naiva un gan jau iekristu kaut kādā Vanesas slazdā un izšķirtos no Fera... Bet tad jau redzēs. Te pietiek ļaundaru no visām pusēm! ej nu sazini, kurš tiks pirmais viņiem klāt.
Bet, jāa.aina lieliski dramatiska! Tikai Fera pietrūka tajā visā
Tieši tā!! Ja es rakstītu scenāriju, tad Fers tur būtu
Jāaa..tik mīļi un visi vēl izgāja laukā paskatīties Awwww..skaisti, skaisti!
Viņa tik mīlīgi, smieklīgi kautrīga
Поделиться15219.07.2012 13:52
38.
es ar savu "uzmanīgo" skatīšanos iespējams esmu to palaidusi garām, bet no kurienes uzradās tas līķis? Tad jau laikam Edmundo atkal vēl labāk sagatavojies bija. Tik veiksmīgi inscinēja savu nāvi!!! Atkal visi tik naivi.. un pat neiedomājās pārbaudīt, vai tiešām tās ir Edmundo atliekas.
Bet vispār laikam bija jāsāk ar to, ka tik veiksmīgi izdzīvot kā Eds un Fers pēc tāda sprādziena, ir brīnums!! bet es pie tā nepiekasos, jo man prieks, ka ar Edu viss ok (tomēr tik ātri dzīvību beigt tāds varonis nedrīkst) un prieks, ka Fers nav ieguldīts ilglaicīgi slimnīcā.
Un varēja papriecāties, kā Ale ierodas pie Fera.. tādi skatiena abiem bija it kā mūžību nebija redzējušies
Vanesa arī laiku netērē.. turpinās izlikties par eņģeli...un jau uzpirka mājkalpotāju :S
Tik žēl Ramiro.. zaudēja Euhēniju..tagad tēvu
Uuu..man patīk Horhes domu gājiens (ja vien es viņu pareizi sapratu) - pēc iespējas ātrāk izprecināt Ali un Feru!! pilnībā atbalstu!! (tikai spriežot pēc Marimaras intervijas īpašs optimisms nav gaidāms.. )
Поделиться15323.07.2012 08:40
aww...cik mīlīgs sērijas sākums!! Un tagad jau abu attiecībās parādās šī nākamā fāze - arvien tuvāka fiziskā saikne, vēlme pēc intimitātes, bet kas vienlaicīgi mijas ar piesardzīgumu, nedrošību un Fera rūpēm par Ali
Jāaaa... Un tik mīļi, ka viņa nevēlējas laist viņu prom!
Un vēl viena ideāla brokastu aina.. tomēr šī ikdienas padarīšana ir tik vienkārša, bet bezgala romantiska.
un tad Ales un Fera telefonsaruna...ļoti patika, ka lija lietus un Fers pa logu izkliedza, ka mīl Ali.
Jāaaa..ak, tas bija tik mīļi. Kā vienmēr- vienkaršākās lietas ir visskaistākas! Awwww..un Fernando pajautāja, vai viņai pietrūka viņš! Tādi jaukumi! Jāaaa..un tas kliedziens...ak, tik romantiska sērija!
es ar savu "uzmanīgo" skatīšanos iespējams esmu to palaidusi garām, bet no kurienes uzradās tas līķis? Tad jau laikam Edmundo atkal vēl labāk sagatavojies bija.
Varbūt vienkarši neparadīja? Lai pārsteigums! Bet nu jā, Edmundo gudrs ļaundaris, to jau sen nevar noliegt!
Tik žēl Ramiro.. zaudēja Euhēniju..tagad tēvu
Ohhh..jā, nabadziņš. Tagad tas tiešam kļuvis personiski, kā pats viņš teicis.
Ahh..un tās Vanesas izlikšanās, un Ales līdzjutībais skatiens..ahh...kaitinošā Vanesa!
39.
Awwww..tik daudz satriecošas Ales & Fera ainas! Tā klusā lavīšanas lejā pa kapnēm, tik mīļi Abi pie jūras - cik apburošs skats! Un Fers nosauca to par mirkli, par kuru gribas, lai nekad nebeidzas!
Un Ale teica, ka tā ir laimīgākā diena viņas mūžā, bet Feram vēl priekšā pārsteigums naktij! Awwww
Abu tuvības aina arī skaista- vienlaikus kaislīga, tanī pašā maiga un romantiska!
Поделиться15423.07.2012 21:18
Varbūt vienkarši neparadīja? Lai pārsteigums!
Neparādīja gan..es divreiz noskatījos Kādreiz laikam mums atklās, kā tur viss notika.. kas par līķi :S
Abu tuvības aina arī skaista- vienlaikus kaislīga, tanī pašā maiga un romantiska
Jāa.. smuki Lai gan es būtu šo to savādāk izdomājusi
40.
Jāā... īsta laime vienmēr tik īsa.. Atbraukuši no paradīzes un Fers saskārās ar skarbo patiesību par Viktoriju un Nikolasu..Un kad Ale uzzinās, tad vispār...
Bet tik jauki viņi abi pirms tam pie jūras runājās par zvaigznēm un vēlēšanām utt Tādi romantiķi!!! Fers noteikti pats no sevis neko tādu nav gaidījis.. Bet Ale ar savu "bērna" skatienu uz dzīvi ievilka arī viņu visā tajā
Cik žēl viņas bija, kad Ale istabā ieraudzīja salauztu savu lādīti. Nabadzīte.
Un Vanesa vēl atslēgu savāca.. nez kas slēpjas aiz tās?
Поделиться15524.07.2012 00:37
Nezinu kā lai tiek jums līdzi neesmu redzējusi ļoti daudz sērijas
Поделиться15624.07.2012 08:41
Nezinu kā lai tiek jums līdzi neesmu redzējusi ļoti daudz sērijas
Laikam baudīji vasaru?
Поделиться15724.07.2012 11:34
Laikam baudīji vasaru?
Jā baudīju, nebiju Latvijā tāpēc neskatījos.
Toties šonakt cītīgi skatījos.
Mans komentārs par 39. sērijas beigām, par viņu kopīgo pirmo reizi, mīlas ainu. godīgi sakot man nepatika, biju gaidījusi ko savādāku. Mani komentāri.
Pirmkārt. Šūpuļtīklā? tas man jau uzreiz likās ''dīvaini''.
Otrkārt. Skatoties mīlas ainu radās iespaids ka pirmā reize ir Feram nevis Alei.
Par pārējām sērijām neko tik sliktu nevaru teikt. Protams, ļoti nepatīk tas ka uzreiz pēc kaut kā skaista nāk kaut kas slikts, kā 40. sērijā kad Fers uzzin daļu no taisnības. Man ļoti patika ka ilgi nevilka garumā ar to kad Ale atkal bija ieslodzīta. Un vispār patīk tās action sērijas, Edmundo ir viens slims un interesants ļaunais tēls. Viņš šokē ar to cik viegli visus aptin ap pirkstu.
Поделиться15824.07.2012 13:07
Mans komentārs par 39. sērijas beigām, par viņu kopīgo pirmo reizi, mīlas ainu. godīgi sakot man nepatika, biju gaidījusi ko savādāku.
Njāa.. tāpēc arī rakstīju, ka es būtu savādāk šādu ainu veidojusi. tādēļ, ka tā neatbilda Fera un Ales aurai. Bet nu.. kā ir tā ir. Vizuāli jau smuki bija
Toties šonakt cītīgi skatījos.
Izskatās gan, ka cītīgi skatījies
Edmundo ir viens slims un interesants ļaunais tēls. Viņš šokē ar to cik viegli visus aptin ap pirkstu.
Mhmm.. Viņš ir vajadzīgs šai novelei
Поделиться15924.07.2012 17:02
Izskatās gan, ka cītīgi skatījies
ar pārtīšanu izdevās, skatoties tikai ainas kurās Ale un Fers ir kopā, vai arī kur ir tikai Ale vai Fers, esmu nepacietīga.
Поделиться16024.07.2012 17:29
ar pārtīšanu izdevās, skatoties tikai ainas kurās Ale un Fers ir kopā, vai arī kur ir tikai Ale vai Fers, esmu nepacietīga.
es jau arī tāpat skatos tāpēc joprojām diezgan slikti orientējos citos varoņos bet pamazām šādu tādu info notveru