http://www.imdb.com/title/tt2248977/
Seriāls sitkoms par labākajiem draugiem homosexuāli Luisu un heterosexuāli Džoī, un viņu otrajām pusītām. Eliju - Džoī draudzeni - atveido Sophia Bush.
Ja godīgi, tad pirmā sērija man lika nedaudz vilties aktieru savstarpējās ķīmijas trūkuma dēļ. Nejutu to ne staro Eliju un Džoī, kas nebūtu tik traki, jo tomēr galvenie varoņi ir Loius un Džoī, bet arī star viņiem pietrūka ķīmijas. Diemžēl manam mīlajam Deividam Krumholcam pietrūka komisma un tas, ko sauc comic timing. Luisa varonis pārliecināja labāk. Man liekas, ka te viņi bija ieplānojuši, ka arī Džoī ir gana tāds gejisks vīrietis, ja tā var teikt, respektīvi, dažādi geju stereotipi viņam ir raksturīgi, bet tad kur ir tas, kādi viņi abi bija bērnībā? Sākumā parādītās bērnības ainas bija spēcīgākas un interesantākas un mazo aktieru saspēle bija dzīvīgāka. Man liekas, ka tad Džoijam būtu jābūt vīrišķīgākam. Nez, kaut kas mani tajā visā nepārliecināja. Sevišķi
moments, kur Džoijs dusmīgi izbeidza viņu abu dzīves ilgo draudzību, lai gan pats ta bija vainīgs, pats izšķīrties no Elijas gribēja... Es nez, tas bija vāji un tas lika man nenoticēt tam, ka viņu draudzība ir spēcīgāka par jebkādām viņu attiecībām ar citiem cilvēkiem, kam pēc sižeta būtības būtu jābūt visa pamatā, tam, ka viņu attiecības rada problēmas viņu attiecībās ir viņu otrajām pusēm un šī rīvēšanās rada humoru. Nez.
Ir startējis vēl viens sitkoms, kur vieni no galvenajiem tēliem ir geju pāris. Par to atsevišķi tēmā The new normal.