Seriāls ar ļoti daudziem varoņiem. Seriāls par zemūdeni un tās apkalpi. Par politiskām intrigām un nodevību, kuru otrā galā - ASV - šķetinās aizrautīga inženiere un bijušais ministrs vai ģenerālis - īsti nesapratu, bet viņa meita ir uz zemūdenes. Tā vismaz izskatās, ka viņi šķetinās. Katrā ziņā maštābi ir lieli. Es galīgi negaidīju, ka man šis serials patiks, bet patīk. Patiešām. Gribu tālāk redzēt. Sevišķi tapēc, ka tur ir mana mīļā Autumn Reeser. Kā es viņu dievinu - varbūt, ka beidzot viņai ar seriālu paveiksiet un to nenokancelēs pēc pirmās sezonas.
Sižets tāds, ka zemūdene Kolorādo saņem pavēli no rezerves - nedrošā kanala - spridzināt Pakestānu. Nepaklausa un lūdz apstiprināt pavēli pa oficiālo drošo kanālu. Un pēkšņi viņus pašus bombardē. Turklāt ASV viņus bombardē, lai gan protams visai pasaulei tiek stāstīts, ka Kolorādo nogremdējuši Pakistanas ieroči un tiek sākts karš. Bet Kolorādo nenogrimt un iznisrt pie nelielas salas, uz kuras ir NATO satelīti. Cik sapratu, sala kauč kur pie Āfrikas vai Dienvidamerikas. Es nez.