TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Šī tēma ir nonākusi arī līdz telenovelēm...

Šī tēma ir nonākusi arī līdz telenovelēm...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Producents Kastro vēlas veidot seriālu par vampīriem un ļoti grib, lai tajā piedalās Angelika un Barbara Mori.

http://i53.fastpic.ru/big/2013/0104/c7/4c883dafd8cf726b00ddd357936c20c7.jpg
http://i53.fastpic.ru/big/2013/0104/a4/03e2502459cc34d8808e70ead46536a4.jpg

0

2

Es to nespēju iedomāties, tāpēc pat gribētos redzēt  :crazyfun:  :rofl:  :rofl:

0

3

Ahhhhhhhhhhhhhh....
Laikam jau nebūtu jābrīnās, bet... bet. :D

0

4

Tiešām interesanti, kāda izskatītos vampīru telenovele. Barbara Mori lomai derētu. :D  :O

0

5

Man nav ko teikt-es vēl domāju kā tas varētu būt :D Tikai brīnos kā to tēmu neiepina iekšā telenovelē Corazon valiente, kurā bija iekšā viss kas vien var būt.

0

6

mmaarriiaa написал(а):

Tikai brīnos kā to tēmu neiepina iekšā telenovelē Corazon valiente, kurā bija iekšā viss kas vien var būt.

Runājot par to.. Scenāristes, kura sarakstīja Corazon valiente, nākamais stāsts arī būs par vampīriem "Vampīru meitene" :D :D Tā ka vari vairs nebrīnīties :D

0

7

aNgeL написал(а):

Runājot par to.. Scenāristes, kura sarakstīja Corazon valiente, nākamais stāsts arī būs par vampīriem "Vampīru meitene" :D :D Tā ka vari vairs nebrīnīties :D

omg :D Scenāristei ir ļoti, ļoti plaša fantāzija.

0

8

Šajā gadījumā es teiktu, ka nevis plaša fantāzija, bet gan nedaudz novēlota sekošana modei (vismaz ceru, ka vampīrismam tuvojas noriets televīzijā..).

0

9

Tā ir, tie vampīri jau ir līdz kaklam. Bet telenovelē tas gan ir kas pavisam jauns.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Šī tēma ir nonākusi arī līdz telenovelēm...