TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Kāpēc Talija vairs nevēlas atgriezties telenovelēs?

Kāpēc Talija vairs nevēlas atgriezties telenovelēs?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

http://s3.uploads.ru/t/SfPBA.png
Sin duda, Thalia, es una de las maximas reinas de las telenovelas. Y es por esa razon que no deberia de regresar a las telenovelas.

La actriz se consolido como una gran estrella a una temprana edad con clasicos telenoveleros como Quinceañera y luego más tarde como protagonista absoluta en titulos como Maria Mercedes, Marimar y Maria la del Barrio. Estas tres ultimas telenovelas son las que le han dado la vuelta al mundo y las que le abrieron las puertas a paises en donde jamas se imagino que tenian arrastre esos dramas Mexicanos.

El ultimo melodrama que realizó la cantante y actriz Mexicana fue Rosalinda (1999) con poco exito en su pais natal pero con mucho exito en el exterior. Desde entonces cada cierto tiempo se menciona el nombre de Thalia para protagonizar uno de los nuevos melodramas de Televisa, pero esto no ha sucedido.

Ultimamente la cosa parece que ha cambiado y Thalia no ha dicho un no definitivo por lo que parece que se le podria convencer si se hace un proyecto adecuado.

Nosotros creemos que no deberia de regresar ya que si por cualquier razon la telenovela no funciona mancharia aquellos tres clasicos. Ya hasta se nos olvido la barbaridad que hizo con Mejia con las rosas y no queremos que se vuelva a meter en esas cosas.

Sin duda, el proyecto en el que decida volver será un exito porque este si seria un regreso. Pero como estan las cosas, no hay ningun proyecto que suena bastante bueno para ella. Los roles que le funcionaron fueron los de la peladita, la mugrosita, la salvajita y ya Thalia no esta en edad para esos personajes. Ahora Thalia es una mujer, empresaria, madre de familia, no le vamos a creer esos personajes, aunque sea actuacion.

La magia que hizo las tres Marias de Thalia, no creemos que funcionaria con ella ahora. Simplemente veamos a Rosalinda, que era le menos mugrosa y no funcionó del todo bien, porque ya no puede seguir haciendo los mismos papeles.

Aunque si nos gustaria verla nuevamente en los foros de televisión, no lo logramos concebir en nuestras mentes. Por ende, seria mejor que no regresara a las telenovelas y si lo hace, que lo haga en una novela cortita, una serie corta que este bien hecha, a su medida, tal y como lo mande la reina de las telenovelas.

0

2

Pēc daudziem gadiem biju skatījusies atkal gan Marijas stāstu, gan Rozalindu un priekš tā laika viņa varēja būt telenoveļu karaliene, bet ja šobrīd viņa tā tēlotu, tad man tas neliktos pārliecinoši un labi. Turklāt citi aktieri šo gadu laikā progresēja līdzi gadsimtam, audzēja pieredzi, kā piemēram viens no viņas partneriem Fernando Kolunga, tāpēc viņš šobrīd liekas profesionāls aktieris.

0

3

Pēc daudziem gadiem biju skatījusies atkal gan Marijas stāstu, gan Rozalindu un priekš tā laika viņa varēja būt telenoveļu karaliene, bet ja šobrīd viņa tā tēlotu, tad man tas neliktos pārliecinoši un labi. Turklāt citi aktieri šo gadu laikā progresēja līdzi gadsimtam, audzēja pieredzi, kā piemēram viens no viņas partneriem Fernando Kolunga, tāpēc viņš šobrīd liekas profesionāls aktieris.

Man gan gribētos lai Talija filmētos kādā jaunā telenovelē,no sākuma jau bija tādas baumas ka viņa varētu filmēties La Tempestad ar Viljamu,bet tādas iespējas vairs nav!

0

4

Man prieks, ka ar Viljamu viņa nefilmēsies. Tomēr abiem ir 10 gadu starpība un tas neizskatītos īpaši labi, man liekas. Bet vispār man būtu interesanti viņu redzēt telenovelē pēc tik daudziem gadiem. Intriga :D

0

5

Man prieks, ka ar Viljamu viņa nefilmēsies. Tomēr abiem ir 10 gadu starpība un tas neizskatītos īpaši labi, man liekas. Bet vispār man būtu interesanti viņu redzēt telenovelē pēc tik daudziem gadiem. Intriga

Nu protams katram savs veidoklis,bet Silvija godīgi sakot izskatās veca,ka viņai būtu jau 40 .gadu,bet tā nav!Talija savā vecumā ir pat ļoti skaista un nepateiksi ka viņai jau 41!

0

6

Es jau neteicu, ka viņa izskatās veca vai neskaista, bet gan par to, kā izskatās pārī ar Viljamu. Un esmu arī minējusi citā tēmā, ka arī Silvija pārī ar Viljamu izskatās vecāka par viņu un tas man ne īpaši patīk. Tā ka šajā ziņā es abas negribētu, kā viņa partneres. Vienīgais iemesls, kādēļ gribētu Silviju un Viljamu kopā ir tādēļ, ka viņi ir mani mīļākie aktieri. Kādreiz pirms vairākiem gadiem biju diezgan ilgi un ļoti fanojusi par Taliju (man joprojām ir klades ar visādām foto un rakstiem, mūzikas kasetes un diski utt.), tādēļ viņa man ir mīļa arī šobrīd un viņai ir specifisks tēlošanas veids, tādēļ es labprāt redzētu viņu telenovelē, bet ar vecāku aktieri par Viljamu.

Pirms diviem gadiem Silvija atveidoja Renatu, kurai bija 24 gadi, un ja godīgi man nebija īpaši grūti ticēt tam. Vairāk par 30 Silvijai nedotu.

Šī ir jauka bilde :)
http://www.peopleenespanol.com/sites/default/files/images/2012/12/28/william-levy-thalia_300x400_27.jpg

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Kāpēc Talija vairs nevēlas atgriezties telenovelēs?