Būs "Corona de Lagrimas" jeb "Asaru kronis"!!!
Pagaidām vēl LNT mājaslapā nekāda info nav ielikta, bet kad būs, ielikšu šeit! Redzēju, ka reklamēja pa LNT un tāpēc arī uzreiz ieliku šeit ziņu!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Pēc "Bīstamā eņģeļa" nākamā telenovele būs....
Būs "Corona de Lagrimas" jeb "Asaru kronis"!!!
Pagaidām vēl LNT mājaslapā nekāda info nav ielikta, bet kad būs, ielikšu šeit! Redzēju, ka reklamēja pa LNT un tāpēc arī uzreiz ieliku šeit ziņu!
Cik interesanti.Gribeetos zinaat siikaak,kaads tas seriaals ir.
Gribeetos zinaat siikaak,kaads tas seriaals ir.
Telenoveles tēmā forumā šeit!!! Vari šeit apskatīties, Marianhela!
Tā jau likās, ka šo rādīs, jo šeit galvenajā lomā Viktorija Ruffo, bet nu skaidrs ir tas, ka neskatīšos.
Priecē vismaz, ka šim seriālam nav pārāk daudz sēriju
Bet vispār žēl nedaudz, lai gan domāju, ka šī varētu būt diezgan laba, bet ja tā gribēja šī producenta telenoveli, tad varēja parādīt La que no podia amar - patiktu, ja šo Latvijā rādītu.
bet ja tā gribēja šī producenta telenoveli, tad varēja parādīt La que no podia amar - patiktu, ja šo Latvijā rādītu.
Nu, es domāju, ka āķis nevis producentā, bet aktrisē - Rufo tomēr Latvijā ļoti zināma.
Mani gan šī telenovele ne brīdi nav ieinteresējusi...
Es arī domāju,ka LNT šo seriālu iepirka tieši tādēļ,ka galvenajā lomā ir Viktorija Rufo-viena no vispopulārākajām Latīņamerikas aktrisēm Latvijā.
Nu, es domāju, ka āķis nevis producentā, bet aktrisē - Rufo tomēr Latvijā ļoti zināma.
Es zinu To es minēju citā tēmā, bet tāpat.. Nu arī Salinass nav svešs aktieris Latvijai Bet nu jā.. kas ir viņš salīdzinājumā ar Viktoriju
Bet tajā pašā laikā otrais iemīļotais ir Kolunga, bet Manana para siempre tak nerādīja.
Es turpināšu cerēt, ka PEAM parādīs.
Man neliekas, ka PEAM varētu parādīt.. Bet būtu lieliska pārmaiņa, ja ieliktu kādreiz arī komēdijnoveli.
Jā tiešām no 25.februāra plkst.16.00 pa kanālu LNT rādīs telenoveli-Corona de Lagrimas(Asaru kronis)Galvenajā lomā Viktorija Ruffo.
Bet ja godīgi gribējās redzēt kādu citu telenoveli,jo nav dzirdēts ka šī te ir ļoti populāra,taču labi ka LNT vispār iepērk ko jaunu,tā ir 2012.gada telenovele,kuru vēl rāda Meksikā!
Traileris
Kā arī promo
Kā arī intervija ar Viktoriju
Palasiiju seriaala aprakstu,kas sheit ievietots.Pagaidaam nekomenteeshu neko,jo nezinu kaads tas seriaals ir.Buus jaanoskataas pirmaas seerijas un tad jau redzees patiks man vai nee,bet pashreiz no komentaariem attureeshos.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Pēc "Bīstamā eņģeļa" nākamā telenovele būs....