13. februārī iznāks Gabriela Soto mūzikas disks "Inevitable" ("Neizbēgams")
Latīņamerikas mūzika
Сообщений 1 страница 20 из 48
Поделиться112.02.2013 10:07
Поделиться205.03.2013 20:16
Belindas jaunais videoklips "Tumsā" ("En la obscuridad")
Поделиться305.03.2013 20:19
Duets Sandoval prezentējis savu jauno videoklipu dziesmai "Nakts" (La noche)
Dziesma skan šobrīd Meksikā rādītajā telenovelē "La mujer del Vendaval". Šobrīd nacionālajā līmenī dziesma ieņem otro vietu.
Dueta mūzikas disks tiks izlaists 26. martā.
Поделиться405.03.2013 21:44
Me puedes pedir lo que sea
Šobrīd Meksikas telenovelē Amores Verdaderos
Поделиться507.03.2013 20:26
Belindai ir pašai sava ierakstu studija
Savas mājas pagrabā Belinda uzkonstruēta ierakstu studiju, lai ierakstītu savas dziesmas. Viss ir izveidots speciāli viņai un viņas vajadzībām, studija ietver arī Belindas iegūto prēmiju izstādi un telpu, lai attālinātos no visa un radītu.
Поделиться610.03.2013 10:08
Manē de la Parra gatavojas koncertam Metropolitēnā
Aktieris un dziedātājs, kuru šobrīd varam redzēt telenovelē "Asaru kronis", gatavojas sava jaunākā mūzikas diska prezentācijai un koncertam 19. aprīlī, kas notiks Metropolitēna Teātrī. Otrkārt, turpinās viņa singlu "Es mentira" un "La formula" popularizēšana.
Daudzi viņa harismu un talantu salīdzina ar Manē vecmāmiņu - rakstnieci Jolantu Vargas Dulsi (sarakstījusi Rūbiju, kas rādīta Latvijā)
Bijušais Maites Perroni mīļotais koncertā piedāvās pop-mūziku, taču latīņu ritmos.
Mi respiracion (Mana elpa)
Dayz & Demikeli & Mane De La Parra - Yo Solo Quiero Saber
Es mentira(Tie ir meli)
La formula
Citas dziesmas youtube kanāls
Поделиться710.03.2013 21:08
Dayz & Demikeli & Mane De La Parra - Yo Solo Quiero Saber
Kā es varēju aizmirst šo dziesmu? Bet, paldies, ka ieliki un atsvaidzināji manu atmiņu, ahhh...mīļākā dziesma no viņa! Un vispār man kaut kādā mistiskā veidā pazudis viņa albums no datora, noteikti atkal uzsprasīšos kaut kad dabūt no Tevis!
Поделиться810.03.2013 21:10
Duets Sandoval prezentējis savu jauno videoklipu dziesmai "Nakts" (La noche)
Aizmirsu pateikt, ka Tu esi vainojama, ka šī dziesma ir kļuvusi par manu atkarību!
Поделиться910.03.2013 22:45
Un vispār man kaut kādā mistiskā veidā pazudis viņa albums no datora, noteikti atkal uzsprasīšos kaut kad dabūt no Tevis!
Droši
Aizmirsu pateikt, ka Tu esi vainojama, ka šī dziesma ir kļuvusi par manu atkarību!
Atzīstu savu vainu un nenožēloju Nākamreiz pastāstīšu par savu citu..jaunāko atkarību
Поделиться1011.03.2013 09:49
Nākamreiz pastāstīšu par savu citu..jaunāko atkarību
Man jau jāsāk gatavoties, ka man arī pielīps?
Поделиться1127.03.2013 02:12
Maite Perroni ieraksta savu disku
Šonedēļ Maričujas atveidotāja ir sākusi sava mūzikas diska ierakstīšanu ASV.
Поделиться1231.03.2013 09:29
Maite Perroni nu jau atrodas Ņujorkā, lai kā iepiekšējā postā rakstīts, piepildītu savu solistes sapni. Viņa strādā kopā ar producentu Koko Stambuk un čīliešu komponistu, kurš palīdzēja veiksmīgu dziesmu radīšanā tādiem dziedātājiem kā Luis Fonsi un Reik.
Maite Perroni extraña México
30 de Marzo del 2013 Por Redacción Fotos: EspecialQuien ya se encuentra en Nueva York planeando como será la producción de su primer disco, es la ex RBD Maite Perroni, quien se fue a este ciudad, con la ilusión de poder realizar uno de sus más ambiciosos sueños: Cantar en solitario.
La también actriz señaló que extraña mucho México, pero que su viaje fue completamente planeado y que se encuentra lista para alcanzar una de sus más preciadas metas por lo que esta trabajando con el productor Koko Stambuk y un compositor chileno que le ha dado grandes éxitos a Luis Fonsi y Reik.
Con el carisma que la caracteriza, la también actriz comentó que si bien las telenovelas son parte de su historia, se quiere dar un tiempo para darle paso a una de sus grandes pasiones que es la música, por lo que ya se esta preparando vocalmente en la ciudad de los rascacielos.
Поделиться1320.04.2013 00:22
Jorge Gallegos (Lenčo telenovelē La mujer del Vendaval) ir dalījies ar savu jaunāko oficiālo videoklipu vienai no telenoveles dziesmām. Aktiera un dziedātāja partnere klipā ir Mariana Van Rankin, kura nesen iekaroja skatītājus ar savu lomu telenovelē "Amor bravio".
Поделиться1405.07.2013 16:52
David Zepeda ir laimīgs, jo viņa dziesmas jau ir pieejamas internetā
Foto no Dāvida twittera
Поделиться1518.07.2013 00:54
Ivonne Montero turpina savu mūzikas karjeru
Drīzumā nāks klajā Ivonnes otrais mūzikas disks. Šoreiz viņa dziedās par mīlas trūkumu, pamešanu un vilšanos kuru piedzīvojusi ar Fabio Melanitto, savas mazās meitiņas tēvu.
Oficiāli diskam jāiznāk septembrī.
Поделиться1619.07.2013 20:29
Kristīna Agilera & Alehandro Fernandes - Hoy tengo ganas de ti
Oficiālais telenoveles "La tempestad" dziesmas klips
Поделиться1719.07.2013 23:51
"Rebelde" atkal satiksies kopā
Producents Pedro Damians vēlas, lai telenoveles "Rebelde" slavenā mūzikas grupa RBD sanāktu kopā uz futbola čempionātu Brazīlijā 2014. gadā. Viņš jau sācis pārrunas ar sešiem dalībniekiem, kā arī domā par ideju un visu plāno. Grupas sastāvā ir Anahi, Maite Perroni, Dulce Maria, Poncho Herrera, Christian Chávez un Christopher Uckermann.
Поделиться1820.07.2013 16:02
Kristīna Agilera & Alehandro Fernandes - Hoy tengo ganas de ti
Oficiālais telenoveles "La tempestad" dziesmas klips
Tie video kadri ar pāri ūdenī izskatās interesanti. Bet kopumā klips kaut kāds nekāds, stāstu nemaz nevar uztvert. Zinot kāda ranga cilvēki to veidojuši un piedalās es teikšu, ka pie mums Latvijā uzņem labākus. Tādai dziesmai varēja jau izdomāt ko patiešām īpašu.
Поделиться1926.07.2013 12:41
Ariadne Diaz filmējās grupas "Pesado" videoklipā
Ariadne filmējās grupas Pesado jaunajā singlā "Cuando estas de buenas", kas ir arī jaunākā diska nosaukums.
Tikšanās notika elegantajā hotelī San Pedro, Nuevo Leon reģionā.
Beto Zapata stāsta, ka viņam bija grūti filmēties ar aktrisi, taču jau pēc dažām dienām abi sākuši jokot un apspriest savas karjeras. Viņš atzinās, ka Ariadne ir ļoti pacietīgs un ļoti patīkams cilvēks.
Pārējie grupas dalīnieki nebeidza fotografēt, lai sociālajos tīklos pastāstītu par sava video pārsteigumu.Dziesma radio būs dzirdama no 6. augusta.