Ew, paklau meičas, kāpēc nevar redzēt parakstus? Nevienu jūsu parakstu nevar redzēt un manējo arī nē! Es esmu gājusi no dažādiem datoriem un no visiem ir viens un tas pats - nevar redzēt parakstus! Kāpēc tā? Es mēģināju savējo pārlikt, bet ir tas pats rezultāts! Kāpēc tā ir? Vai jums arī ir tā pat? Vai jūs arī nevarat redzēt parakstus - gan citu, gan savus?
Nevar redzēt parakstus!!!
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться221.05.2013 09:51
Ew, paklau meičas, kāpēc nevar redzēt parakstus? Nevienu jūsu parakstu nevar redzēt un manējo arī nē! Es esmu gājusi no dažādiem datoriem un no visiem ir viens un tas pats - nevar redzēt parakstus! Kāpēc tā? Es mēģināju savējo pārlikt, bet ir tas pats rezultāts! Kāpēc tā ir? Vai jums arī ir tā pat? Vai jūs arī nevarat redzēt parakstus - gan citu, gan savus?
Man visus parakstus rāda. Dīvaini, ka tev pat no dažādiem datoriem nerāda...
Es tavā profilā dažus uzstādījumus samainīju - tagad arī nerāda?
Поделиться421.05.2013 10:05
Foooršīīīi
Поделиться516.05.2015 12:54
aNgeL
Sveika . Redzu ka daudz pārzini no daudziem seriāliem.
Atsūti man lūdzu privāti linkus kuros var skatīties meksikāņu telenoveles . Der spānu valodā ar krievu subtitriem , vai vēl labāk kad tīri runā krieviski.
Поделиться616.05.2015 13:06
Sveiki!
Šeit ir linki no dažām mājaslapām, kur ir vairākas Meksikas telenoveles! Bet vieglāk ir meklēt, ja zini kādu konkrēti seriālu gribi skatīties, google parasti var atrast ļoti daudz dažādu lapu ar krievu subtitriem, valodā
Saites, kur var noskatīties ar krievu subtitriem vai krievu valodā: