Gabija Espino atveido Renatu. Renata ir super executive - respektīvi - priekšniece. Tāda dikti valdonīgā un pašpārliecinātā dāmīte.
Renata - Gaby Espino
Сообщений 1 страница 16 из 16
Поделиться210.04.2007 23:05
Tāda dikti valdonīgā un pašpārliecinātā dāmīte.
oooo... tev noteikti tas patiks :ok:
zini, es sodien no rīta ieslēdzu TV3 un man tur trāpījās Rebeca... pat enzināju ka tā tagad iet... un kad pamanīju Princesi, man tā smaids uz reiz uz sejas parādījās - pirmkārt uzreiz atcerējos mūsu Princesi (pili), otrkārt uzreiz arī tevi atcerējos...
:ok: labais... un viņa šodienas sērijā kādu zeņķi par PLUKATU apsauca, tā viņa ari to Martinu sauca.... kā es smējos.. un uzreiz atminējos visus tavus stāstus par viņas brāļīem, šodien pamanīju to viņas Nicolasu utt.... :ok: labais
Поделиться310.04.2007 23:08
:yahoo: Nu re - pateicoties man un manai Princeses atveidošanai un arī Angelicas radīšanai pēc Gabijas skata un līdzības būsi Gabiju iemīlējusi - nu ja ne iemīlējusi, tad vismaz viņa tev būs iepatikusies - un man prieks!!!!!!!!!!!!!!!!
Поделиться410.04.2007 23:12
būsi Gabiju iemīlējusi - nu ja ne iemīlējusi, tad vismaz viņa tev būs iepatikusies - un man prieks!!!!!!!!
tā arī ir... man tagad ir daudz lielāka interesi par viņu - pārāk daudz reklāmas no tavas puses... :ok:
kad pamanīju, ka iet Rebeca.... es sāku uzreiz gaidīt, kad parādīs Princesi... tā kā maz skatijos to agrāk īpaši neatceros.... tagad pamanīju un sāku smaidīt... eeeeh, ko ar mums dara reklāma
jā, tagad viņa man jau sāk patikt, tieši tā.. tikai kaut kādā dīvainā veidā, ne no seriāliem, bet no tevis
Поделиться510.04.2007 23:17
bet no tevis
ohohohoho.... Skaisti... Un es tā jūtu, ka drīz viņu arī savā parakstā ielikšu - tā, ka tev visu laiku acu priekšā rēgosies!!!!!!!!!
Поделиться610.04.2007 23:18
jā, tagad viņa man jau sāk patikt, tieši tā.. tikai kaut kādā dīvainā veidā, ne no seriāliem, bet no tevis
Nu man jau arī bija ļoti līdzīgi. Biju viņu redzējusi Rebecā - skaista, laba aktrise, bet tik ļoooooti sajūsmināta kā tagad, par viņu nebiju. Tagad - Princese mūsu Pilī, albalongas mīlestība un viņas reklamēšana, Luna, la Heredera un gatavs - Gaby Espino ir manā aktrišu topa augšgalā!!!
Sākumā pat Sin Verguenza tik viņas dēļ gribēju redzēt, bet tagad šķiet pats seriāls ar aizrāvis: promo... Malacis albalonga - tev izdodas citus "saslimdināt." :haha:
Поделиться710.04.2007 23:18
savā parakstā ielikšu
sen jau laiks.... cik var tas zorro rēgoties
Поделиться810.04.2007 23:24
sen jau laiks.... cik var tas zorro rēgoties
Nu tas tik Krisam par godu, jo viņš tur tik labi izskatās...
Поделиться911.04.2007 00:02
savā parakstā ielikšu
paraksts - jo kailāks jo labāks... labi... bet vāc laukā to "dame chocolate" tad
yes, jau novāca :kiss:
Отредактировано Julia (11.04.2007 00:03)
Поделиться1011.04.2007 00:11
paraksts - jo kailāks jo labāks...
Ko padarīsi - džeks taisīja...
Поделиться1111.04.2007 00:14
Ko padarīsi - džeks taisīja...
džeks taisīja, bet galvenais, ak TU to paņēmi.... vispār i-netā ir daudz kas kails... ko tagad visu ņemsi??? to ari kāds izdarīja...
ja visi pa logu lec, tu ari leksi???? :/
Поделиться1211.04.2007 00:20
džeks taisīja, bet galvenais, ak TU to paņēmi.... vispār i-netā ir daudz kas kails... ko tagad visu ņemsi??? to ari kāds izdarīja...
ja visi pa logu lec, tu ari leksi????
evevev - stop... Sauklis tak ir Sin Verguenza, tā ka nepiesienies... Un Gabija te super izskatās!!!!!!!! :heart: Bet ja nopietni - vispār grūti netā atrast bildes, kur Gabija apģērbta - lielākoties visas bildes ir peldkostīmā vai apakšveļā...
Поделиться1311.04.2007 00:27
Sin Verguenza
vot tu esi čista sin verguenza es tikai jokoju...
Un Gabija te super izskatās!!
ja ja jāā.. labi, es nestrīdos :ok:
vispār grūti netā atrast bildes, kur Gabija apģērbta
ja godīgi nekad nemeklēju :blush2: nu bet ticēšu uz vārda...
bet ja godīgi, es tikai gribēju tevi paķircināt... un man izdevās urrraaa
Поделиться1411.04.2007 00:36
bet ja godīgi, es tikai gribēju tevi paķircināt... un man izdevās urrraaa
Un man gribējās ļauties tavai ķircināšanai...
A tagad es eju čučēt un sapņošu par Princesei, Angelicu un Ranatu...