Dziesmas "Nemīlētā" vārdi latviešu valodā
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014)
Dziesmas "Nemīlētā" vārdi latviešu valodā
Akāsijas un Estebana dziesmas vārdi latviešu valodā
Vai nav smieklīgi, ka vīrietis 10tajā bildē telenovelē Prosta Marija tēloja Ruffo dēlu, lai gan vecums viņiem viens, vai viņš pat vecāks par viņu Bet tie donati, mani tā sakārdināja.
Viktorija un Ariadne piepilda telenoveli ar jutekliskumu!
Intervija ar abām aktrisēm (pirms vēl telenovele tika rādīta)
Turpmāk fotogrāfijas tēmā FOTOGALERIJA
Vispār ir interesanti tādas vecas intervijas palasīt. Piem. kā Kristians apraksta Estebanu kā tik baltu un pūkainu varoni - interesanti, vai nav zinājis tobrīd, ka viņš beigās būs ļauns vai arī nedrīkstēja to teikt. Un otrkārt interesanti, ka viņam jautā, vai viņš varētu tikties ar par sevi jaunāku sievieti, un tagad it kā ir baumas, ka viņš tiešām tiekas ar Ariadni.
Kristians Meiers - mīlestībai nav vecuma!
Intervija ar Estebana atveidotāju, kur viņš runā par savu lomu telenovelē "Nemīlētā".
Intervija notika vēl pirms telenoveles sākuma.
Viktorijas Ruffo vīrs saprot, ka aktrises darbs ietver gultas ainas
Galu galā, kas Kristianam Meieram ir tāds kā man nav?
Hmmmm es padomāšu
Paldies par rakstu, interesanti būtu redzēt oriģinālu Malqueridai. Kristiana varonis bija visinteresantākais tēls Malqueridā, viņš tur bija visspilgtākais.
Vai jau esi ieskatījies Ariadnes Diasas (Akāsijas) tēmā un izlasīji vakardienas sarunu ar aktrisi? Mēs esam laimīgi, jo Ariadne mums atbildēja!
Heidy, kāds tu malacis! Īsts darba rūķis! Paldies par interesantajiem rakstiem un ieguldīto darbu!
Vēlreiz līgava!
Viktorija Ruffo ir viena no aktrisēm, kas savas karjeras laikā vairākkārt ir vilkusi līgavas kleitu un telenovele Nemīlētā nebija izņēmums...
Ruffo Fiorellu nepārspēt, jo Muchahcha italiana vēl 2 mēnešu rādīs, tā ka Fio pa vienu telenoveli var pārspēt Ruffo visas karjeras laikā ar kāzu kleitām Fio vajadzētu kādu īpašu prēmiju.
Отредактировано mmaarriiaa (03.04.2015 19:10)
Akasijas un Ulisesa dziesma
Mane de la Parra - Te Tuve y Te Perdí
Hoy te voy a ser sincero
desde que te perdí
una parte de mi
se ha ido muriendo lentoHoy me ha confirmado
el tiempo
que poco a poco
mi egoísmo fue matando
todos nuestros sueñosHoy voy a curar mi alma
debo olvidarme
de todas las cosas lindas
que tu a mi me dabasHoy te juro me arrepiento
debí de amarte
como tu me amabas
y no escuchar mi egoSi te preguntan por mi
respóndeles que
por las nubes me perdí
que seguí caminando
que te solté la mano
me olvide de todo
lo que había soñadoSi me preguntan por ti
diré que yo tu amor
jamás lo merecí
que todo me entregaste
no supe valorarte
que fui borrando todo
lo que un día te prometí
que yo te tuve y te perdíHoy se me apago la luna
y comprendí que nadie
ocupa su lugar
que solo existe unaHoy voy a quitar tus fotos
intentare olvidar
para poder sanar
este corazón roto
Akāsijas un Ulisesa dziesmas vārdi latviešu valodā
Radošās iedvesmas rats šodien pagriezās uz Nemīlētās pusi!
Forši! Ehh, žēl, ka laika trūkuma dēļ esmu atmetusi ar roku seriālam, man jau tā grūti iedzīt Refugio un kur nu vēl visu, ko gribas noskatīties
Malacītis Enģelīt, nu ļoti smuki sanācis Tev
No vienas puses žēl Alberto, ka tik ilgi - 15 gadus lolotais sapnis nebūt neguva noteikti cerētos panākumus. Godīgi sakot, ja 15 gadus plāno un beigās uzņem nelīdz galam pārdomātu telenoveli, šķiet diezgan dīvaini, tā kā es telenoveli biju ik pa laikam pārtraukusi skatīties, un līdz ar to daļai sēriju pārskrēju pāri ātri, tad nerodās tik liela garlaicīguma sajūta, kā tā rodas cilvēkiem, kuri skatās katru sēriju reizi dienā.
Liels paldies
Es īstenībā nesaprotu, kāpēc to visu vajadzēja marinēt 15 gadus. Bet malacis viņš, ka beigās uzņēma nebijušu telenoveli.
Ir normāli, manuprāt..Es skatos sēriju pa sērijai un nav tā, ka ļoti aizraujoši viss, bet nav arī īpaši garlaicīgi. Ir interesantas lietas un ir lietas pie kurām varēja vairāk piestrādāt.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014)