OMG, manas, kā skatītājas, vēsture - es laikam tikko redzēju labāko futbola maču savā mūžā. WOw, tādas emocijas. Netā skatījos Portugāles/Zviedrijas kvalifikācijas maču 2014.gada pasaules čempionātam. Pirmajā spēlē Portugālē Portugāle knapi uzvarēja ar 1:0 - Ronaldo gols. Šajā spēlē atkal otraja puslaikā Ronaldo iesita, bet pavisam drīz zviedru Ibrahimovičš iesita vienu un tad vēl vienu. 2:1 un Zviedrijai vairs vajadzēja tik vienu golu, lai abu spēļu kopsummā uzvarētu. Portugāļi izskatījās saguruši un panīkuši, gandrīz atkal vārtus zaudēja. Un tad ne no kurienes Ronaldo gols un pēc pāris minūtēm vēl viens. Vienkārši wow. Ronaldo hat triks un abu spēļu summā Portugāle uzvar 4:2 un dodās uz Brazīliju. Bļin, ja arī šogad Ronaldo neiedos zelta bumbu, tad lai iet ieskrieties. Man liekas, ka sogad bidzot iedos, bet Ronaldo šogad vienkārši vairs neieradīsies uz ceremoniju. Ir viņš labākais pasaules futbolists. Jā, viņš var nepatikt daudziem un nemaz necenšas baigi diplomātisks būt, bet tas, ko viņš dara laukumā - neviens no dižadiem futbolistiem pat pagātnes ko tādu nespēja. Es te tā kliedzu, ar Vinci abi lēkājām un viņš ar purnu man reāli degunu sadauzīja...
un Kriss jau twitterī atzīmējies...