Gaidīšana ir tā visa sāl. Ziemassvētki ir nieks. Īpaši mums - vientļajiem cilvēkiem.
Kā tu gaidi Ziemaasvētkus? Kā sagaidīsi? Ko un kam dāvisnāsi? Ko ēdīsi? Kā pavadīsi?
Es nolēmu, ka tuvākajām darba biedremēm Z-svētkos kāvināšu lielas krūzes. Mums darbā no sevien laikiem ir viena lielas ietilpības krūze, par kuru parasti cīņā - jo visas dzeram daudz tēju. Nolēmu nopirkt liela tilpuma krūzes un iedāvināt. Tukšas krūzes nedāvina, tāpēc piepildīsu ar konfektēm un lūpu balzāmu - man bezmaksas lūpu balzāms no iherb sakrājies.
Sencim dāvināšu kādus trīs pārus vilnas zeķu - Ziemassvētku tirdziņā pirktas un gana dārgas. Viņasm 83 gadu vecumā kājas reāli salsts un ātri vilnas zeķes novalkā. A ko lai Grožinai uzdāvina. Ir jau iepirkta Hennesy pudelīte, a ko klāt?
Sev jau uzdāvināju dāvanu - melnajā atlaižu piektdienā nopirku planšetnieku - slēpēju candy drush un lasu fanfikus °
Jau internetā pasūtīju dāvanu tai vienai, kurai man jādāvina mūsu satikšanās elenoveļu Z-svētkos. Esmu apmierināta. Tik ceru, ka laicīgi pienāks - ja ne, sūdīgi.
Saviem lauku radiem dāvināšu saldumus un kafiju, kā katru gadu.
Vincis dāvanā saņems savu mīļāko kaltēto truša gaļu gabaliņos un avokādo rullīšus zobu stiprināšanai. Domaju, ka būs laimīgs
Darbs man Z-svētkos dāvinās Ls 50 bez nodokļu atvilkšanas. Es ļoti apmierināta.
Šogad pirmoreiz nolēmu, kaa pati cepšu paparkūkas. Bet ciemos netīšu saldo desu un siera kūku, kad pie senčiem iešu.
Šogad strādāju 24. un 25, bet 26 brīvs. 26. tad arī ar senčiem svinēšu.