It's 1720. A ruined merchant discovers the domain of a terrible beast and finds himself condemned to death for having picked a rose. The youngest of his six children, Belle, decides to sacrifice herself in his place. The young woman tries to uncover the mysteries of the castle of the Beast, this solitary and savage being who was once a majestic Prince...
The cast:
Vincent Cassel: la Bête / le Prince
Léa Seydoux: Belle
André Dussollier: le père
Eduardo Noriega: Perducas
Myriam Charleins: Astrid
Sara Giraudeau: Clotilde
Audrey Lamy: Anne
Jonathan Demurger: Jean-Baptiste
Nicolas Gob: Maxime
Louka Meliava: Tristan
Yvonne Catterfeld: La princesseTrailer:
Release: 12.02.2014. (France)
Forum Cinemas: 09.05.2014.
The Beauty & the Beast (2014)
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться104.12.2013 20:20
Поделиться204.12.2013 20:29
Es nezināju, ka šī filma iznāk. Nejauši @ tumblr ieraudzīju attēlus un atradu treileri (kurš tik vakar iznācis), skatījos un gandrīz apraudājos. CIK SKAISTI! Man franču filmas nepatīk (izņemot Jeux d'Enfants), BET ŠO ES TAGA NESPĒJU SAGAIDĪT! Skaistule un briesmonis ir mana bērnība, multenīti ik pa laikam ar lielu sajūsmu pārskatu, un šī izskatās ļoti līdzīga multenes versijai, ainaviski skaista un aktieri man ar patīk. Jap, aktieris, kas briesmoni/princi tēlo, viņam ir 47 gadi, bet tas briedums kaut kā ļoti piesaista šai gadienā. Un kopā ar aktrisi, kas tēlo Bellu viņi ļoti labi izskatās Ak, vāks, es tā gaidu UN KAS PAR PLAKĀTU
Plus vēl skaistas bildes:
Поделиться405.12.2013 18:24
Es arī šo laikam gribēšu redzēt, jo treileris ļoti piesaistīja! Bilde ir vnk
Gaidu februāri!!!
Поделиться514.04.2014 12:06
Forumcinemas no 9. maija sāks rādīt. Mēs ar Aiju domājam 12. iet, kad ir lētā pirmdiena. Kāda grib pievienoties?
Поделиться614.04.2014 12:18
Klipiņš no filmas, apakšā var subus uzlikt
Поделиться714.04.2014 18:09
Cikos vispār jūs domājat iet? Laikam ar to jāsāk, pirms prātot par datumiem... Man gan tieši tā nedēļa laikam galīgi nespīd, jo mammai katru dienu būs kursi, nez vai varēs mani palaist uz tik ilgu laiku bet ļoti gribētos šo redzēt kino!
Поделиться814.04.2014 18:26
Mēs varam arī pēc tam tajā nedēļā Nav jau uzreiz jāskrien Ja darba diena, nu tad pēcpusdiena. Aijuc, tu līdz 17iem vai 18iem strādā?
Поделиться914.04.2014 20:06
Ai, tad jau es tik un tā atkrītu. Man ap 20 jābūt mājās, jaunais cilvēks jāliek gulēt.
Ehh.. Nu neko, iešu atkal uz randiņu ar sevi.