Varbūt vēl kāda izšuj?
Ir tā, ka no bērnības mājturības vienīgā lieta, kas man patiks, bija izšūšana - atceros, ka šuvu pīlītes uz kabatas lakatiņiem
Darba biedrene ar to nodarbojās un vienu dienu atnesa parādīt lielu projektu - pieci kaķi uz kāpnēm - trīs kaķi jau pabeigti. Izskatījās tik skaisti - visvienkāršākā krustiņu izšūšana.
Es iekarsu un nopirku sev iesācēja komplektiņu
http://www.amazon.co.uk/Ginger-Giraffe- … B00AQGGHLE
Šito izšuvu divu dienu laikā - vienkārši nespēju atrauties. Šitas iesācējiem, kur ir liela adata, biezi diedziņi un arī audums ir tāds piemērots - gana lieli krustiņi sanāk un ātri sanāk izšūt - der bērniem no 7 gadu vecuma, LOL. Mājās vēl ir komplektiņš, kurš jau smalkāks un šodien vēl jaunus pasūtīju. Baigi nomierina nervus, atslēdz domas - tikai jāapstājas, kad acis un rokas nogurst.
Tagad jau pārdod uzreiz komplektiņus - kur ir bilde, grafika, diegi, adata un auduma gabals. Pēc tam tādu var ierāmēt kā glezniņu vai uztaisīt spilventiņu.
Tagad pētīju un atklāju, ka te dažādu fandomu dizainus var nopirkt - tur tik pašam diegi un audums jāsapērk - Rīgā lielveikalos ir veikals Kumode, kur tādas lietas pārdodās.
Tagad pasūtīju sev spilvena uzšūšanu - daudz lielāka nekā mana pirmā, bet arī vienkāršie krustdūrieni.
Te ir tas, kur ir fandomu dizaini nopērkami